Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 530 - Tanks For The Memories
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Tanks For The Memories
Japonca Adı: Miltank of the Maid Café
Türkçe Adı: Anılar İçin Teşekkürler


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız Veilstone Şehri'ne ve Ash'in sıradaki salon mücadelesine doğru giderken Brock'un inanılmaz heyecanlı oluşu herkesin dikkati çekmiştir. Peki ama nereye gidiyorlar?

Veilstone Şehri yolundaki dostlarımız Brock'un ve heyecanının peşine takılırlar. Brock onları Hizmet Kafesi'ne götürür. İçerideki garsonlar dostlarımızı sıcak bir şekilde karşılarlar. Dostlarımız ne almaları gerektiğine karar veremeyince taze Miltank sütlerinden önerirler. Dostlarımızın kabulü üzerine de hep beraber Miltankların bol olduğu bahçeye çıkarlar. Ash, Pokédex'ini çıkartıp Miltank'ı kontrol eder.

Miltank: Süt İneği Pokémon'u. Küçükken Miltank sütü içenlerin güçlü ve sağlıklı olduğu bilinir.

Garson kızlardan Spring ve Summer'a ait olan Miltanklar sırayla içeri girerler. Ancak Autumn'un Miltank'ı ortada gözükmüyordur. Dostlarımız Miltank sütünün leziz tadına baktıktan sonra bu ziyafeti Pokémonların da çekmesi için onları dışarı çıkartırlar. Bu arada dostlarımız Autumn'a kendi Miltank'ının nerede olduğunu sorarlar. Autumn Miltank'ı diğer Miltanklar gibi antrenörünün, yani Autumn'un sözünü dinlemiyordur ve Autumn bundan dolayı rahatsızlık duyuyordur. Autumn Miltank hakkında Dawn'a yakındığında ve onu değiştirmek istediğinden bahsettiğinde Brock araya girer. Eğitmeninin Pokémon'unun düşüncelerini ve davranışlarını anlaması gerektiğini, bunun için çalışması gerektiğinden bahseder. Eğer Pokémon, eğitmeninin sözünü dinlemeden eğitmenden ayrılırsa bunun iki taraf için de kötü sonuçlar doğuracağından bahseder. Brock Autumn'a yardım etmeye karar verir. Öte yandan Ash ile Dawn, Pokémonları ile birlikte kalabalıklaşan kafeye yardımcı olurlar. Uzaktan kafedeki durumu izleyen Roket Takımı da bu işe girmeyi ve para kazanmayı düşlerler.

Brock ve Autumn, Autumn'un huysuz Miltank'ı Ilta ile dışarıdadırlar. Brock Happiny'sini çıkartır. Happiny ile olan bağını Autumn'a göstererek Autumn'a, Ilta'ya birlikte aralarında bağ yapma konusunda fikir verir. Önce çiçek gibi güzel bir şey ile Pokémon'un ilgilisini çekmekle başlar bu test. Sonra da birlikte köprüden geçme ve köprünün ortasında kalan Pokémon'a cesaret verme ile devam eder. Ancak Ilta ile Autumn'un, Brock ile Happiny'sinin sahip olduğu bağa ulaşmak için daha çok çalışmaları gerektiği ortadadır. İki testte de ikili başarısız olurlar.

Kafedeki işlerin azalması ile Spring ve Summer, Ash ile Dawn'a kalanını halledebileceklerini söylerler. Bunun üzerine Ash antrenman yapmak için bahçeye çıkar. Dawn da Ash'teki ernerjiyi görmesi ile onu takip eder. Ash, dışarıda Turtwig'i ile birlikte Enerji Topu üzerinde çalışıyordur. Turtwig başarısız olmasına rağmen Ash'in ona sarf ettiği cesaret sözleri moralini yerine getirir ve antrenmanı bırakıp eğitmeni ile eğlenmeye koyulur. Onları uzaktan izleyen Dawn, bu mutlu anı görmesi ile bunu, Pokémonları ile birlikte yakalamak ister. Fakat PokéTopu'na baktığında Zoey'nin son görüştüklerindeki sözleri kulağında çınlar. Dawn'ın gözleri dolduğunda yanında Piplup'ı, karşısında da Ash ile Pokémonlarını görür. Ash'in bu konulardaki saflığından faydalanarak ağlamasını ört pas etmeyi başaran Dawn, Ash ile birlikte karınlarını doyurmaya, kafeye geri dönmeye karar verir. Roket Takımı'nın işleri ise kötü gitmiştir. Müşterileri Miltank Sütü'nün eksikliğinden şikayet edince bir Miltank çalmaya karar verirler.

Brock ile Autumn'a tekrar dönersek Pokémonlarının başlarını yıkadıklarını görüyoruz. Autumn'un sakarlıkları yüüznden Ilta ile bu testi de geçemezler. Brock Autumn'a cesaret verici bir konuşma yapar. Pes etmemesi gerektiğinden bahseder. Sıradaki test kendiliğinden ortaya çıkar. Acıkan Miltank, ağaca vurarak yere elmalar düşürdüğünde ağaçtaki Beedrilllar rahatsız olup açığa çıkarlar. Dostlarımızın etrafını sardıklarında Autumn, cesurca öne çıkıp Ilta'yı korur. Ilta, Autumn'un bu hareketinden etkilenir ve Brock'un Happiny'sinin Gizli Güç hamlesi ile Beedrillları atlattıktan sonra ikili arasındaki buzlar erir. Autumn ile Ilta birbirlerine yakınlaştıkları sırada Roket Takımı'nın ağı tarafından yakalanırlar. Roketler, sloganlarının ardından balonları yardımıyla onları götürecekken Brock ile Happiny'si de ağın üstüne atlayıp peşlerine takılırlar. Dışarıda Miltank sütü ile yapılmış dondurmalarını yiye Ash ile Dawn onları görür ve peşlerine takılırlar.

İnişten sonra Roketler, yakaladıklarını kafese kapatırlar. Ardından Miltank'tan süt isterler ancak Miltank onlara sütünü vermeye razı gözükmüyordur. Happiny öne çıkıp Gizli Güç kullanarak Roket Takımı'nın yere serilmesini sağlar. Ardından Brock ile Autumn kafesin anahtarını alıp kurtulurlar. Kaçtıkları sırada uyanık olan Wobbuffet, Roketleri uyandırıp durumu haber verir. Brock ve Autumn, Pokémonlarıyla birlikte Dawn ve Ash ile karşılaşırlar. Roketler de onlara yetişmiştir. Jessie Seviper'ı, James de Carnivine'ı dışarı çıkartır. Ash ile Turtwig'i Enerji Topu'nu dener ancak saldırı başarısız olur. Dawn ile Piplup'ı araya girmek istediklerinde Brock onları durdurur. Autumn ile bu işi takım olarak halletmeleri gerektiğini söyler. Bunun Ilta ile Autumn'un bağını güçlendireceğini söyler. Dawn ile Ash bunu kabul ederler. Seviper, Zehirli Kuyruk hamlesi ile saldırıya geçer. Happiny Ağır Darbe ile karşılar. Carnivine Isırık; Ilta Çalım kullanır. Karşılıklı çarpışmalardan galip gelen taraf Brock ile Autumn olurlar. Happiny'nin ikinci kez Ağır Darbesi, Miltank'ın Yuvarlanma hamlesinin ardından Roket Takımı kendisini gökyüzünde bulur. Bütün bu olanlar bittiğinde Ilta, eğitmenine olan güvencinin tam olduğunu gösterecek şekilde Autumn'a sarılır.

Dostlarımız kafeye geri döndüklerinde Miltank, Autumn'un sözü ile süt sağma makinesine bağlanır. Autumn, öğretmenine teşekkür etmek için Brock'un yanına gider ancak Brock'un ilgisi diğer garsonlardadır. Bu ilgi Autumn'ı biraz rahatsız eder. Dostlarımız işleri bittiklerinde garson kızlarla vedalaşıp yollarına bakar. Autumn Brock'la konuşmak, ona teşekkürünü iletmek ister ancak Brock sözünü kesip artık öğretmeni olmadığını söyler ancak son bir ders vermek ister. Sakarlığının istediği şeye adım adım ilerlemesinde sorun yaratmadığını söyler. Autumn Brock'un arkasından bir gün kendisine güvenen ve sevgi dolu olan bir eğitmen olacağına dair söz verir.


Brock sabırlı ve anlayışlı bir öğretmen rolündeyken Hizmetçi Kafesi'nde iyi bir sonuç elde ettiler. Kahramanlarımız Veilstone Şehri'ne gidiyorlar ve Ash'in sıradaki Spor Salonu mücadelesini merakla bekliyorlar.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Dawn
Jessie
James
Spring
Summer
Autumn




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: dpiconani387.gif] [Resim: dpiconani390.gif] [Resim: dpiconani397.gif] [Resim: dpiconani418.gif]


Brock: [Resim: rsiconani185.gif]  [Resim: dpiconani440.gif] [Resim: dpiconani453.gif]


Dawn: [Resim: dpiconani393.gif] [Resim: dpiconani417.gif] [Resim: dpiconani424.gif]  [Resim: dpiconani427.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: dpiconani455.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Spring: [Resim: rsiconani241.gif]


Summer: [Resim: rsiconani241.gif]


Autumn: [Resim: rsiconani241.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani015.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
_ Erdi_