Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 529 - Team Shocker
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Team Shocker
Japonca Adı: Pokémon Contest! Solaceon Convention!
Türkçe Adı: Şoket Takımı


[Resim: genizet.png]
Yarın, uzun zamandır bekledikleri Solaceon Yarışması var. Ve son yarışmadaki yenilgilerinden sonra Dawn ve yeni evrim geçiren Ambipom'u kesin bir zaferden başka bir şey beklemiyor.

Ash ile Turtwig'ini Enerji Topu saldırısının eğitimini yaparken buluyoruz ancak ikili, henüz bu saldırıda ustalaşmayı başaramamıştır. Derken yanlarına Dawn gelir ve yıldız gökkuşağı kombinasyonunun bir kısmını gösterir dostlarımıza. Dostlarımızdan büyük ilgi gören ikilinin öz güvenleri tavan yapar. Öte yandan Jessie de Yarışma için hazırlanıyordur. James ve Moewth'dan bir önceki yarışmada sözünü verdikleri yardımı yapmasını bekler.

Ertesi gün olur ve yarışma başlar. İlk koordinatör Kenny'dir. Önce Sersemletici Toz, ardından Enerji Topu ve bitiriş olarak da Mak Yumruğu kullanan Kenny'nin gösterisi beğenilir. Sıra Jessie'ye gelir. Jessie kendini öne çıkaran bir gösteri hazırlamıştır. Dustox'un hortumu ile havaya uçmuş, sonra da Psişik Işın ile ortaya çıkan patlamadan asilliğini bozmadan, Pokémon'u ile poz vererek gösterisini bitirmiştir. Ash ve Brock dışında gösteri, seyirciler ve jüri tarafından çok beğenilir. Zaman geçer ve sıra Dawn'dadır. Dawn planladığı üzere Yıldız Gökkuşağı adını verdiği Yıldız ve Çifte Vuruş hamlelerinin Ambipom'un kendi etrafında dönmesiyle oluşturduğu görüntünün kombinasyonunu yapar. Ancak antrenmanda yaptığından çok daha fazla Yıldız kullanmıştır. Ash ve seyirciler için iyi gözükse de Brock ve televizyondan gösteriyi izleyen Zoey durumu anlamıştır. Jüri de pek memnun gözükmüyordur. İkili gösterilerini bitirdikten sonra Koordinatörlerin bekleme odasına dönerler. Ash ile Brock da Dawn'ın yanına gelir. Kenny, Brock ve Ash, Dawn'ı tebrik ederken sonuçlar açıklanır. Jessie ve Kenny'nin de içinde bulunduğu sekiz kişi üst tura geçmeyi başarmıştır. Ancak Dawn listede yoktur. Bu olay, Dawn ve Ambipom'unun moralini altüst eder. Dawn bunu belli etmemek için elinden geleni yapar ve Kenny'yi, onu destekleyeceğini söyleyerek maçına gönderir.

Prinplup'ın Matkap Dalışı hamlesi Dustox'ın Psişik Işın tarafından engellenir ve Prinplup geri püskürür. Final maçının bitmesine bir dakikadan az kalmışken, Jessie de Kenny de heyecanlı ve kararlı gözüküyordur. Dustox, Hortum saldırısı ile Prinplup'ı havaya uçurur ancak Prinplup taarruz yapabilecek durumdadır. Dustox'a doğru Baloncuk Işını gönderir. Zehirli İğne hamlesi ile balonları patlatan Dustox, ortaya çıkan parıltı ile kendi güzelliğini göstermeyi başarır. Kenny bu olay üzerine puan kaybeder ve bu arada da süre dolar. Puanlara bakıldığında Jessilina'nin önde olduğu gözükür. Böylece Solaceon Kurdelesi Jessie'nin olur. Bu Jessie'nin kazandığı ilk kurdeledir.

Gün batımında dostlarımız Kenny ile vedalaşırlar. Kenny Ash'e Enerji Topu'nda ustalaşması için gerekli tavsiyesini verir. Dawn'ı ise sıradaki yarışmada görmek ister ancak Dawn'ın bütün yarışma hayalleri kaybolmuş gibidir. Üstelik dostlarımız Kenny ile vedalaşırken de mutsuz gözüküyordur. Kenny ne kadar bu yenilgiyi atlatması ve yarışmaları bırakmaması gerektiğini öğütlemeye çalışsa da Dawn'da bir değişiklik olmaz. Dawn ertesi gün odasında dinlenirken Zoey gelir dostlarımızın yanına. Dawn'ı yataktan kaldırıp maç yapmak istediğini söyler. Dawn'ın Ambipom'u, Zoey'nin Glamoew'ına karşı! Ambipom yeniden Yıldız Gökkuşağı'nı dener. Zoey ise bu arada Dawn'a eksiğini söyler. Hareketin güzel olduğunu ancak Ambipom'un yıldızlar arasında kaybolduğunu. Pokémon Yarışmalarının da asıl amacının Pokémon'un güzelliğini ortaya çıkarmak olduğunu hatırlatır. Ardından Glameow'ı Demir Kuyruk ile yıldız savunmasını atlatıp Şok Dalgası ile savaşı bitirir. Savaşın ardından Zoey, Dawn'ın yanına gelip Hearthome'dan sonra neden Solaceon'a katılmadığını anlatır. Kendini dinlediğinden ve yenilgisinin analiz ettiğinden bahseder. Finalde Dawn ile karşılaşacaklarını da ekler. Dawn'ın morali, konuşmanın ardından biraz da olsa düzelir. Zoey, Ash'e sıradaki Salon'u kazanmasının Dawn'a verebileceği en büyük hediye olduğunu söyler. Böylece dostlarımız, Zoey ile vedalaşıp yönlerini Veilstone'a doğru çevirir. 


Yenilgi almak ve sonra bunu öğrenmek, ardından da bunu güçlenme fırsatı haline getirmek en önemli şeylerdir. Dawn'ın yolculuğu farklı bir yöne devam ederken Ash, Veilstone Salon'unda kendi mücadelesiyle yüzleşir. Ve biz de orada olacağız!





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Dawn
Jessie
James
Hemşire Joy
Contesta
Bay Sukizo
Marian
Johanna
Zoey
Kenny




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: dpiconani387.gif]


Dawn: [Resim: dpiconani393.gif] [Resim: dpiconani417.gif] [Resim: dpiconani424.gif]  [Resim: dpiconani427.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani269.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Johanna: [Resim: dpiconani431.gif]


Zoey: [Resim: dpiconani431.gif]


Kenny: [Resim: rsiconani286.gif]  [Resim: dpiconani394.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani019.gif] [Resim: rsiconani206.gif] [Resim: rsiconani208.gif] [Resim: rsiconani295.gif] [Resim: rsiconani356.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Dawn, Kenny ve Jessie, Solaceon Yarışması'na katıldılar, Dawn ilk turda elendi.
- Jessie, Dawn'ın çocukluk arkadaşı Kenny'yi yenerek Solaceon Yarışması'nı ve Kurdelesini kazandı.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_Erdi_