Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - XY&Z Bölüm 11
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bölüm Bilgileri:

Spoiler:
Özet:
Noibat Breloom'un tekini kızdırır.Oradan geçmekte olan bir Floette yardıma koşar. Kızgın Breloom tarafından zehirlenen Noibat'ı bir Floette kurtarır.


Fragmanlar:



Sorularımız:
1- Noibat bölüm içerisinde yeni bir saldırı öğrenecek/kullanacak mı? Cevabınız evet ise hangi saldırıyı öğrenecek/kullanacak?
2- Breloom VS Noibat savaşını kim kazanır? (Bölüm içerisinde iki kez savaş olursa ilkini kale alacağım ona göre cevaplayın)
3- Floette kimi seçecek? (Verebileceğiniz cevaplar: Noibat, Breloom, hiçbiri)
4- Noibat evrim geçirecek mi bu bölümde?

Dört sorudan üçünü bilen bir birim kazanacak. Dördünü de cevaplama hakkınız var.
1) Evet yeni bi saldırı öğrenecek bu saldırı ejder tipi saldırı olacak (Twister-Dragon Rage)

2) İlkini Breloom alacak

3)Kimseyi seçmeyecek 

4)Evrim geçirecek
1.evet ,gust . Ve ne yazık ki gust ve suppersonic kalıcı gibi.
2.Breloom kazanacak.
3.Noibat. Zaten breloomdan kurtarırken seçimini yapmış. Ama bölüm sonunda ikisini de bırakır. şimdi kimi seçmiş demek biraz zor bir soru. Belki de Noibatı seçtiği halde dragon type olduğu için mahalle baskısına uğrayıp bırakacak.
4.Evrilecek.Bu bölümde olacakları saklıyorlar. Hem evrileceği eeveeden önce duyurulduğu halde yılbaşı özelde hem bu bölümü hem noivernü sakladılar.

Hatta daha önce demiştim. Floette bunu sevecek ve evrilince beğenmeyip gidince Noivern ağlayacak yumurtadan çıktığı bölümdeki gibi.
1) Yeni saldırı öğrenecek büyük ihtimalle ejder tipi saldırı öğrenecek bu saldırı dragon pulse olur.
2) Maçı Noibat kazanacak.
3) Floette ikisini de tercih etmeyecek.
4) Evrim olmaz diye düşünüyorum.
Arkadaşlar,"eğer, ya da" gibi cevaplardan kaçınalım lütfen. Tek ve net bir cevabınız olsun. Aksi takdirde tahminlerden biri doğru çıkarsa çok zor durumda kalacağım. :D "Eğer şöyle olursa..." yerine o dediğiniz olur mu olmaz mı önce onu düşünün, ardından da soruda sorulanı cevaplayın. "Bu ya da şu" gibi cevaplar da vermeyelim lütfen. İçinizden ne geçiyorsa onu söyleyin. Zaten 4 sorudan üçünü bilmeniz yeterli. Bir tanesi tutmasa da olur :D 

Noibat VS Breloom için de tek bir savaş olarak cevaplamanız yeterli. Eğer ikinci bir savaş yaparlarsa ilk yaptıkları savaşa bakarak bileni seçeceğimi yazdım soruda zaten.

Ayrıca @isa_alptekin41 ve @Furkan60 öğreneceği saldırının türünü yazmışsınız da saldırının adını da yazsanız daha bir iyi olur sanki. Çünkü  Victini8989 arkadaşımız örneğin, saldırının ismini de yazmış. Şimdi Noibat uçan türü saldırı öğrenir ve Victini8989 saldırının ismini bilememiş olursa ona ayıp olacak. Zaten soruda da hangi saldırıyı öğreneceğini sormuşum.

Bu arada sorular zor mu? Eğer öyleyse dörtte ikiye çekebilirim skoru. 
1- Öğrenmeyecek
2- Breloom alır
3- Noibat
4- Evrimleşmeyecek
@_Erdi_ ödül bir birim kazanma yazmışsın uzun süredir mobilden katıldığım için nedir pek bilmiyorum. Fazla da açıkçası önemsemiyorım maksat aktif olmak yeni üyelerin de yorumları görüp katılması :D düzenlemeleride yaptım yoruma bakarsın ayrıca bence sorular biraz zor bence ikiye düşür yoksa kimse ödül alamayacak. 8D
(17-01-2016, 05:56 PM)isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@_Erdi_ ödül bir birim kazanma yazmışsın uzun süredir mobilden katıldığım için nedir pek bilmiyorum. Fazla da açıkçası önemsemiyorım maksat aktif olmak yeni üyelerin de yorumları görüp katılması :D düzenlemeleride yaptım yoruma bakarsın ayrıca bence sorular biraz zor bence ikiye düşür yoksa kimse ödül alamayacak. 8D

Evet, şimdi iyi olmuş. Ödül dediğim şey öyle büyük bir şey değil, birim kazanmak. Kazanılan birimleri ve birimi kazanan kişiyi ana mesaja ekliyorum, yarışma bittiğinde en çok birim kazanan da tahmin yarışmamızı kazanmış olacak. Şimdilik üzerine bir ödül yok yani o yarışma sonucunda birinci olan kişi için. Belki ilerleyen zamanlarda veya başka bir yarışmada yarışma sonuna bir ödül ayarlayabilirim ( bu ilk yarışmam olduğu için baya tecrübesizim onun da etkisi var şimdilik :D ) Ama dediğin gibi önemli olan aktiflik sayısını artırmak, aktif olanlara uğraşacak değişik aktiviteler çıkarmak, sohbet edip, eğlenmek. Ama kurallara da uygun olsun diye söyledim. Kimse bir şey kazanmayacak veya kaybetmeyecek diğer türlü de ama olsun. Biz yine de düzgün bir şey çıkaralım ortaya ve ben de doğru cevapları seçerken arada kalmayayım :) 
1) Air Slash
2) Yarıda kesilecek
3) Kimseyi seçmeyecek
4) Evrimleşecek
@_Erdi_ Anladım umarım hedefin başarıya ulaşır ve aktifliği arttırabilirsin :D
Sayfalar: 1 2