Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Hediye Pokémon dağıtımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Startle 
Spoiler:
 Arkadaşlar, etkinlik Pokémon'ları da dahil, dilediğiniz her türde Pokémon'u sizin için oluşturup takas edebilirim. Yasal ve GTS ile takas edilebilir ki zaten size verebilmişsem =) sizde herkese verebilirsiniz. 






Talebi olan varsa çekinmesin   (.D






Benim çıkarım yok, amacım Türk arkadaşlar için yardımda bulunmak. 
 



Uzun süredir beklediğim bir özelliği açabildim kendi cihazım üzerinde, bu yüzden kaçırdığım tüm etkinlik ögelerine ulaşabiliyorum. Burada hiç bir etkinlik yapmayan firma, Avrupa'daki etkinliklere de ulaşamayan bizleri de düşününce, ki kendi ülkemizi bile seçemiyoruz, yardımcı olmayı istiyorum. 
3DS'im yok sadece meraktan soruyorum. Powersave olarak mı geçiyor yaptığın iş. Ve işleyişindeki temeli anlatır mısın? hep duyuyorum merak ettim -_-
Ekleşelim, FC'm; 1435 - 6338 - 3233 Pokedex için birkaç efsanevi Pokemon lazımdı. Bir de çok istediğim ve bulması zahmetli iki Pokémon. Yardımcı olabilirsen çok makbule geçer. FC'ni özelden gönderirsen ben de eklerim ve sohbete oradan devam edebiliriz. :)

Edit: FC'ni konuna yazmanın faydası olacaktır diğer arkadaşlar için de...
(12-01-2016, 08:37 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Edit: FC'ni konuna yazmanın faydası olacaktır diğer arkadaşlar için de...

Ekleşme konusu sıkıntı değil. AK'mi (arkadaşlık kodu) buraya yazmayı doğru bulmuyorum özelden paylaşırım da ilgili firmadan genel bir araştırmada sorun yaşayabilirim :).

İstediğin Pokémonları tek tek not et, bana özelden AK'en ile gönder, ben onları oluşturduğumda yani takas için hazır olduklarında mesaj atayım bağlanıp takas edelim.

(12-01-2016, 08:33 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]3DS'im yok sadece meraktan soruyorum. Powersave olarak mı geçiyor yaptığın iş. Ve işleyişindeki temeli anlatır mısın? hep duyuyorum merak ettim -_-

Homebrew aracılığı ile kayıt dosyasına ulaşıp yedekleme ve
Spoiler:
pkhex aracılığı ile dosyayı düzenleyip kayıt ettikten sonra
yedeği geri yükleme.
Darkrai veya Latios/Latias varsa yollarsan sevinirim Pokemon X kullanıyorum :)
Alıntı:Kayıt dosyasını oynadıktan sonra yedeklemeden yüklediğim için hata alıyorum, giderir gidermez desteği sunacağım.

Dosyayı onardım. Sırayla Pokémon dağıtımı için iletişim kuracağım.
Bu arkadaşımızla, kardeşimizle, ağabeyimizle takas (hediye) işini başarıyla gerçekleştirdik. Kolay kolay, neredeyse hiçbir yerde bulamayacağım Pokémonları edinmemi sağladı sağolsun. 3DS'iniz varsa ve bir Pokémon'a ihtiyacınız varsa hiç düşünmeden işlerinizi erteleyin ve bu arkadaşımızın bizlere sunduğu bu fırsatı kaçırmayın. Beklediği hiçbir karşılık yok aksine daha fazla kişiye ulaşmak, yardım etmek istiyor sohbetimizden anladığım kadarıyla.

Bunlar arkadaşımızdan aldığım bazı Pokémonlar;
Spoiler:
[Resim: 8DdZDA.jpg]
[Resim: m1k61Y.jpg]
[Resim: E5R85v.jpg]
[Resim: jVW3V9.jpg]

Spoiler:
[Resim: 5MQ7DM.jpg]
[Resim: JnlnGn.jpg]
[Resim: a2G327.jpg]
[Resim: Go0oJ3.jpg]
Bende başarılı bi şekilde bir sürü Pokemon aldım kendisinden çok teşekkür ediyorum kendisine