Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pwo Oynayanlar ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar. 2-3 sene önce başlamıştım pwo'ya. Ara vere vere oynuyordum geçtiğimiz ay bırakmamak üzere başladım. Varsa oynayan arkadaşlar nickim : SweetPain. Elimden geldiğince yardımcı olurum oyuniçi her konuda :) Ve başlayacak olanlar varsada yardımcı olurum.
PWO oynuyordum bu ara. Başlarda eğlenceliydi 16 badge toplamak. Ama sonrasında sevdiğin pokemonu yakalamak çok zordu. Arkadaşımla takas falan yaparak oynuyoduk.

Yanlış anlaşılmasın ama chatte çok türk vardı o aralar. Güzel bişey ama çoğu kendini birşey sanıyordu. Bu tanesi toxic spikes kullanmayı kendisi icat etmiş gibi dolaşır , başka bir tanesi sleep powderın sadece kendisi tarafından kullanıldığını zanneder. Ne yapayım sleep powderın pokemon oynayan neredeyse herkes tarafından bilindiğini kibar bir şekilde söyledim(belirtme ihtiyacı duydum). Buraya kadar sorun yok ama sonrasında sen sus velet ve benzeri cümleler kullandı. 20 yaşındaydım o zaman ( ah nerede gencligim. Neyse güzel günlerdi. ) Başka yerlerde de pokemon oynuyorum . karşıma türk gelince seviniyorum ama PWOdakiler rahatsız etmişti beni.

Sonra zaman geçti ve ben larvitar yakalayamadigim için çıktım.birşeyi 1 saatte yapamiyorsam pes ediyorum.
Ben de 3 yıl önce asıl oyunlardan (leaf green, platinum falan) önce oynamıştım.
Şuan sana yardım etmek isterdim fakat şifremi hatırlamıyorum.
PWO da haunter ım vardı. Bi Türk den yardım alıp gengar a evirdim. O zaman siz 1coin bile takas ederken haunter takımınızda bulunsa oluyordu. Sonra ilk oyunum olan leafgreen e başladım. Haunter ı in-game trade le evirmeye çalıştım. Aynı mantık var sandım. Trade de takımında dursun yeter diye. Sonra yaşadığım hayal kırıklıkları hala içimi acıtır. :'(
Çok cahilmişim. Hiç bi şey bilmiyordum. O zamanlar.
türklerin çoğu oyunu bırakmış durumda chat gayet sakin ve saygılı uzun zamandır bilgin olsun :)

Yardım teklifin için sağol bu arada. :)
Kaydolacağım zaman tarayıcı alarm veriyor.
Spoiler:
[Resim: yL4PRL.png]
Ben de size sorayım dedim. Bu site bir virüs içeriyor mu?
Eskiden oynardım yabancı biriyle yakın zamanda başlayıp yakın arkadaş olmuştuk. Her savaşta ufak da olsa bir farkla yenilirdim ki bu ufak fark gittikçe açılıyordu.

Victreebel ve Poliwrath'ım vardı ve ikisi de favorimdi. Nidoking ve Butterfree ise pişmanlık. Kanto'dan başlamıştım ve Johto'ya geçerken surf tahtası gerekiyordu sanırım ve o da paraylaydı (oyun içi para yani ve para kazanmak zordu oyunda), alamayınca bırakmıştım.

Bir de Brock'ta çok zorlandığımı hatırlıyorum Charmander'la (Butterfree kasması ölümdü ki Butterfree de işe yaramıyordu gizli bahçeye girip Bellsprout için yakalamıştım onu da :D)

Daha sonradan (bıraktıktan uzun bir süre sonra) girmeye çalıştığımda da nick ve şifreyi kabul etmiyordu, hepten koptum.
(07-01-2016, 07:52 PM)kitty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ] Kaydolacağım zaman tarayıcı alarm veriyor.
Spoiler:
[Resim: yL4PRL.png]
Ben de size sorayım dedim. Bu site bir virüs içeriyor mu?

Sitelerinde ufak bi saldırı vardı fakat düzelttiler hala hatayı alıyorsan farklı bir tarayıcıyla dene bende bir problem yok firefox ile

Bu arada nickimi değiştirdim ulaşmak isteyen arkadaşlar olursa yeni nickim : Abraxas