Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Bu Takıma Zaman Ayırmaya Değer Mi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Butterfreeyi takımda tutuyorum.Electabuzz yakalamaya çalışıcam su tipi olarakta lapras, dewgong, golduck ve ya vapereon düşünüyorum.Çimen olarak ne önerirsiniz ? 
(05-01-2016, 01:17 AM)Falkner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Takımının iyi yanları :

Charizard : Şüphesiz en iyi starter
Vaporeon : Gyaradostan çok daha dayanıklı, canı ve defansı çok fazla, güzel saldırılar öğrenebiliyor.
Raichu : Ligde işine yarar .
Snorlax : Öldürmesi zor pokemon, oldukça kullanışlı olacaktır.

1)Dengeli tür dağılımı sayesinde tek bir pokemon takımını mahvedemez.
2)Raichu ve charizard yüksek hızları sayesinde avantaj sahibidir.
3)Vaporeon ve snorlax yüksek hp ve def statları sayesinde kolay kolay indirilemez.

Kötü yanları :

Golem : Trade gibi bir imkanın yoksa golem alamazsın, zira graveler sadece trade yoluyla evrimleşebiliyor. Buna alternatif olarak başka pokemonlar düşünebilirsin.

6. bir pokemona ihtiyacın var.

1) Charizard kaya tipinden x4 hasar alıyor.
2) Raichunun defansı ve canı düşük, bir savaşta uzun dayanamaz.
3) Snorlaxın hızı düşük, güçlü bir dövüş tipi pokemon kafa tutabilir. Dövüş tiplerinin çoğunun rock slide öğrendiğin farz edersen dövüş tiplerini yenmede charizard da yetersiz kalabilir.





Bana sorarsan takımın yeterince iyi duruyor. Arenalarda ve Ligde zorlanmadan ilerleyebilirsin. Ama sevii adalarını açınca 2. lig için yeterli olur mu bilemem. Golem alabiliyorsan bile almanı çok tavsiye etmem, tipi yüzünden su tiplerinden x4 yiyecek, hızı da düşük olduğu için etkili olamaz.


Alacağın çimen tipi bir pokemon işini kolaylaştıracaktır. Exeggutoru tavsiye ederim, grass/psychic tipi oldukça kullanışlı, özellikle ligde.

yorumun için teşekkürler. trade imkanım var. exeggutoru alayım zaten oyunda pek grass yok sağlam. exeggutor extrasensory, solarbeam falan öğrenebiliyo dimi bu versiyonda?

bu arada 6.pokemonu yazmadım orası dragonite e ayrıldı :)

(05-01-2016, 01:05 AM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Vaporeon iyidir bence özellikle Gyrados 3. Nesil oyunlarında çok attack saldırıları öğrenemediği için kullanışsız oluyor. Bir dördüncü nesil oyununda çok işlevsel. Golem yerine başka bir Pokemon daha iyi olur sanki. Bir bitki türü Exeggcute koyabilirsin. (5. GYM'in bulunduğu şehirde, Fuchsia Şehri'nde, Safari Bölgesi'nde yakalayabilirsin. Yaprak Taşı ile evrim geçiriyor.

Son Pokemon bir efsanevi Pokemon, ya da Gengar/Hitmonchan/Dragonite olabilir.

Hitmonchan Saffron Şehri'ndeki dojodan alınıyor. Dratini ise Celadon Şehri'ndeki Game Corner'dan :)

ben dövüş olarak hitmonlee yi seçecektim ama hitmonchan daha mı iyi? bulbapediadan baktım lee daha iyi gibi gelmişti bana
Yine başka bir nesilin oyunu olsaydı Hitmonchan'i tavsiye ederdim. Çünkü değişik türlerde (buz ateş elektrik) punch hareketleri öğreniyor. Ancak içinde bulunduğu nesil yüzünden bunlar sp. Atk sayılıyor ve Hitmonchanın Sp. Atkı yerlerde. Hız ve atk olarak da hitmonlee daha iyi zaten. Ben 3. Nesildeki o sp atk - atk ayrımını katmamışım sana Hitmonchan'i tavsiye ederken

Exxegcute'in gen 3te öğrendiği saldırılar:
https://pokemondb.net/pokedex/exeggcute/moves/3

Solar Beam
Sludge Bomb
Psychic
Poweder saldırısı/Sunny Day
İş görür.
(05-01-2016, 04:08 AM)Çisem Ekin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Butterfreeyi takımda tutuyorum.Electabuzz yakalamaya çalışıcam su tipi olarakta lapras, dewgong, golduck ve ya vapereon düşünüyorum.Çimen olarak ne önerirsiniz ? 

Exeggutor iyidir =D
yorumlar neticesinde karar verdiğim takım:

charizard
vaporeon
exeggutor
golem / alakazam
snorlax / gengar
dragonite

aslında alakazama çok gerek yok derdim ama exeggutor un psycic saldırıları pek iyi değilmiş gen 3 de.
Aslında Exeggutor'un Psişik saldırıları kötü değil. Saffron Şehri'ndeki bir evden Psychic TMsini alıp öğretebilirsin. Sp. Atk'ı da iyi zaten. Golem/Alakazam yerine de Gengar'ı koysan sanki daha iyi olur denge açısından. Veya Hitmonlee. Tabi tercih sana kalmış.
(05-01-2016, 05:56 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aslında Exeggutor'un Psişik saldırıları kötü değil. Saffron Şehri'ndeki bir evden Psychic TMsini alıp öğretebilirsin. Sp. Atk'ı da iyi zaten. Golem/Alakazam yerine de Gengar'ı koysan sanki daha iyi olur denge açısından. Veya Hitmonlee. Tabi tercih sana kalmış.

zaten golem ve snorlaxı aynı anda takımda tutmam mesela snorlax varsa golem yerine gengar almak daha mantıklı geldi eyvallah :)
Yeni hali güzel olmuş, umarız işini görür :D
Bu oyunlar PC de oynayabiliyorsunuz ve nasıl
GBA emülatörü indirirsen 3. nesile kadar olan oyunları oynayabilirsin. DS emulatör indirirsen 3. nesilden sonrasını oynayabilirsin ( bazılarını)
Sayfalar: 1 2 3