Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Frey Showcase
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Kaybedecek bence. Gönlüm Miette'den yana. O kazansın. Serena ile Amelia az ötede didişe dursunlar. Ayrıca Palermo'nun kazanırsa yaptığı yargı bir değişik olur. Yani kazanmış kızcağaz daha ne irdeliyorsun. Kurduğu cümle şöyle bir şeydi: "Böyle yaparsan Aria'yı yenemezsin. Sen de eksik bir şeyler var."

Yani bence başarısızlığı ile uğraşıyor olabilir Serena'nın. Bu arada özette de Braixen ile Sylveon iyi performans sergiler diyordu ancak üç Pokémon kullanacak Serena. Pancham iyi demiyor özette :D

Ola ki Serena kazanır, master class'ta eğer şu peşini bırakmayan kara bulutlar başına dert açmazsa Kalos Queen'lik cepte gibi.

Aslında kazanma ihtimalini de şöyle görüyorum. Pek çok kişi Serena'da eksik olan şeyi aşk hayatına yorumlamıştı. Bölüm içerisinde Miette ile bir rekabet içinde olacaklar. Palermo'nun eksik gördüğü şey bu da olabilir Serena'nın kazanmasına rağmen. Yarışmada aklınon Ash'te olması yani.

Ve Serena'nın bunu kazanması, master class'ın lig öncesine sıkışmasına sebep olabilir -en korktuğum şey- ve yapımcılar showcaseleri yaymak yerine sıkıştırmış olurlar -_-

Hem yarışma Snowbelle'de olsa Palermo'nun konuşmasında arkada hüzünlü hüzünlü Snowbelle Theme çalardı :D
Miette yok ki bölümde.

Zaten şimdiye kadar olan özetler Amelia ve Serena'ya odaklandığını gösteriyor bölümün.Yani galip her türlü bu ikisinden biri.
Ama Miette sıradaki showcase'te görüşeceğiz demişti Serena'ya XY&Z 12'de showcase'in yeri açıklanırken. Hem XY 100'de (XY&Z 8'de) de sürpriz yapıp Jessie'ye kazandırmışlardı showcase'i. Niye yine olmasın ki?! :D Amelia ile Serena didişsinler bölüm boyunca :D Gerçi tam tersi olup Serena ile Miette didişirken Amelia terör estire de bilir :D 
Ben anketlerde çok taraflı davrandığım için ( yenileceklerini bildiğim zaman bile Ash ve Serena'ya oy vermek gibi ) tahminimin tutmama ihtimali yüksek ama özetten dolayı Serena galibiyeti bekliyorum. Diğer yandan maalesef Serena'nın yenilip Palermo'nun o sözleri öyle söylemesi bana daha mantıklı geliyor.
Shauna bölümde olacak.
(17-02-2016, 07:20 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Shauna bölümde olacak.

Karışık bir bölüm olacak gibi. Miette olmayacak mı acaba?
[Resim: 5MP6vd.png]
Burada "Sonra (next biraz da yakınlık anlamı katar yani şimdiye yakın zaman gibi)  Showcase'te çekişelim." diyor. Belki 'Sonra' ifadesi tuhaf gelmiş olabilir ancak Monsieur da Frey Şehrini açıklarken "Sonraki Showcase'in yeri Frey Şehri." ifadesini kullanmıştı.

Yani monsieur da 'next' ifadesini kullanıyor.
Amelia alır yürür diyorum :) 
(17-02-2016, 07:35 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ][quote='Firebender' pid='151668' dateline='1455722435']

Burada "Sonra (next biraz da yakınlık anlamı kadar yani şimdiye yakın zaman gibi)  Showcase'te çekişelim." diyor. Belki 'Sonra' ifadesi tuhaf gelmiş olabilir ancak Monsieur da Frey Şehrini açıklarken "Sonraki Showcase'in yeri Frey Şehri." ifadesini kullanmıştı.

Ben buna benzer bir şey diyince önümüzdeki 2-3 yıllık zaman diliminde canım sıkılıncayı kastettiğim için pek bir önemsememiştim -_-

Ama ne kadar çok tanıdık olursa o kadar kişi yeni kız tarafından ezilir. Ve Serena daha çok kişinin karşısında kaybeder ;D
(17-02-2016, 07:35 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(17-02-2016, 07:20 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Shauna bölümde olacak.

Karışık bir bölüm olacak gibi. Miette olmayacak mı acaba?

Seslendirme kadrosunda yok dolayısıyla bölümde de yok Miette.Miette'nin ne dediği önemli değil, her lafı gerçekmiş gibi almayın yav pokemon bu.

Shauna'nın da yarışacağını sanmam.Serena'nın zaferine ekran başında sevinecek bence Sleepy
Sayfalar: 1 2