Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Lysandre (Anime)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: 280ta92.png]

Japonca Adı: Fleur-de-lis
Göz Rengi: Mavi
Saç Rengi: Turuncu
Memleketi: Bilinmiyor
Bölge: Kalos
Eğitmenlik Sınıfı: Team Flare Patronu
İngilizce dublaj sesi: H.D Quinn (aynı zamanda Ash'in Hawluchası'nın sesi)
Japonca dublaj sesi: Hideaki Tezuka

Lysandre'nin ilk sahneye çıktığı bölüm Mega Evolution Special 1.Bölüm'dür. Ekranda görünmese de Alain'ı Holo Caster ile aramış ve ona bir Mega Taş'ın yerini belirtmiştir. Bölüm sonunda Alain'ın Mega Charizard X'i ve Siebold'un Mega Blastoise'i ile yaptığı maç sırasında, Charizard'ın gücünü gözlemlemiştir. 
[Resim: 2lsv346.png]

Lysandre Mega Evolution Special 2.Bölüm'de bu sefer Hoenn'de tekrar görülmüştür. Steven Stone ve Alain arasında gerçekleşen maç sırasında araya girip onları durdurmuş ve kendini tanıtmıştır. Geçmişte Alain ile bir Ampharosite için mücadele ettiği görülmüştür. Daha sonra Alain'ı Laboratuvarı'na götürmüş ve Mega Evrim enerjisi'ni barışçıl amaçlarla kullanacağını açıklayarak ona iş teklif etmiştir. Lysandre Mega Yüzük ve Charizardite X'i Alain'e layık görmüştür ve Prof. Sycamore'a bilgi vermeyerek araştırmalarında kendisine yardım etmesini teklif etmiştir. Kötü niyetli insanların Prof. Sycamore'a zarar verebileceği'ni belirterek onu bilgi vermeme konusunda korkutmuştur. Daha sonra, Alain, Steven Stone ve Mairin ile yolculuk ederek eski bir harabe ve anıttaşı'nı ortaya çıkarmıştır. Ancak anıttaşı üzerinde yaptığı araştırma sırasında yanlışlıkla Rayquaza'yı çağırmış ve Rayquaza da harabeler ile anıttaşı'nı yok etmeye çalışmıştır. Lysandre Rayquaza ile karşılaştıktan sonra, Rustboro şehri yakınında anıttaşı'na benzer bir enerji bulmuş ve Alain'ın oraya gidip araştırma yapmasını istemiştir. Ayrıca değerli bilgilere sahip olması nedeniyle Hoenn Şampiyon'u Steven Stone'u yakından gizlice izlemesini istemiştir. 

[Resim: 2ur9l4h.png]

Mega Evolution Special 3.Bölümde de Alain ve Steven Stone'a talimat verirken görülmüştür. Daha sonra Mega Rayquaza, Primal Groudon ve Primal Kyogre'ı yendiği sırada anıttaşı'nı araştırmaları için kullanacağını belirterek onu bir denizaltı ile alıp götürmüştür. 

[Resim: 2v9en92.png]

Mega Evolution Special 4.Bölümde Lysandre bilim adamları ile anıttaşı'nı araştırırken ve Alain'ın Mega Evrimli Pokémon Eğitmenleri ile maçını izlerken görülmüştür. Daha sonra, Mairin'in Chespie'si Zygarde Core üzerinde gerçekleştirilen araştırma deneylerine müdahale etmiş ve Zygarde Core'u kurtarmaya çalışmıştır. Lysandre Alain'ın zaferini tebrik ederken Chespie'nin komaya girdiğini öğrenir. Lysandre Alain'e Chespie'yi kurtarmak için Mega Evrim verilerini toplamaya devam etmesi gerektiğini söyler. Ayrıca Alain'ın maçı sırasında son rakibi olan Malva ile Lysandre'nin yakın olduğu görülmüştür. Lysandre XY&Z serisinde de önemli bir düşman rolünde olacak gibi görünüyor. Son olarak oyunlarda Prof. Sycamore'un öğrencisi iken, Mega Evolution Special 4.Bölümde Sycamore ile ilk kez tanıştığı görülmüştür.

[Resim: 2ro5mx2.png]


Pokémonları


Pyroar


Genellikle Poké Topu dışında ve Lysandre'nin yanında görülmüştür.


[Resim: 358c8qs.gif] [Resim: 123a60y.png]


Kaynak: bulbapedia / çeviri'ye eklemeler yaptım. Resim ve gifler alıntı ve kendi eklemelerim. Animede görüldükçe konu güncellenecektir.
@_Erdi_ Kodlar hakkında bilgi için sağol. Kodlamalarla aram iyi değil çünkü forum ortamlarına alışık değilim. Pokemon ve güzel ortam için bu sitedeyim. Forumda daha fazla ilgilenen ve konu açan olsa ya da sürekli bu işi yapsam o zaman kodlama vb. ile ilgilenirim. Kendimce emek verip uğraşıyorum, biraz da boş vaktim var diye. Resim boyutlandırmayı ben bilerek öyle ayarlıyorum. Ön plana çıkarmak istediklerimi büyük bırakıyorum. Tablo hazırlanacak pek bilgi yoktu ondan uğraşmadım. Normalde hazırlarım. Bulbapedia da öyle yapıyor bazı bilgilerde. Hem dünyada eşitlik yok iken resimler eşit olmamış, dert değil bence. Güncel karakter ve Pokemon konuları yapılmasına gelince. Hazırlayan kişiler forumu bıraksa, atılsa vb. ile hazırladıkları konular sahipsiz kalsa burada forum yöneticileri devreye girip konuyu başkasına devredip güncel tutabilir, emanet edebilir veya kendileri konuyu güncel tutup devam ettirebilir. Üyeler ve yöneticilerden hangisi kesin olarak burada kalacak sonuna kadar kimse bilemez. Ben yine emek harcayıp güncel karakter ve Pokemon konuları hazırlıyorum ve hazırlayacağım. Bu az kitle ve kısıtlı düzeyde Pokemon adına her türlü uğraşa saygı duyup, kendi düşünce ve fikirlerini belirtmeden önce karşı taraf ile ne düzeyde konuşman gerektiğini de düşünmeni öneririm.
Özür dilerim eğer bazı şeyleri yanlış anlamana sebep olduysam. Bu durum hakkındaki görüşümü belirtmek istedim sadece ve forumda bunun gibi örnekler var diye. Sonradan kötü gözüküyor ve nasılsa yapılı diye uğraşan yok. Bunu saygısızlık olarak algıladıysan ve buna sebep olacak şeyler söylediysem özür dilerim. Rahatsız olduğun için kaldırdım içeriği. Üslubuma gelince de seninle her zaman nasıl konuştuysam öyle konuştum ama başka şekilde konuşmamı istiyorsan bunu bana özelden falan belirtebilirsin. (biraz daha mesafeli veya resmi olsun istiyorsan) Sildiğim yazıda da belirttiğim gibi eline sağlık tekrardan ve yine dediğim gibi orada yazılanları uygulayıp uygulamamak size (sen ve böyle konu yapanlara) kalmış. İstersen full güncel karakter ve Pokémonlardan konu gönder, yöneticilerimiz böyle bir kısıtlama yapmamışsa bizim tavsiyeden ve görüşten ileri bir şey söylememiz yanlış olur.
Lysandre bu serinin başarılı işlerinden biridir. Böyle kötü karakterlere ihtiyaç her zaman vardır. Giovanni ile stratejik olarak yapacakları takım savaşlarında Giovanni Meowth James'in Malamar'ı ve Jessie'nin Wobbufet'i sayesinde kazanacaktır. Ancak teke tek karşılaşırlarsa Lysandre'nin kedisi Pyroar biraz daha büyük ve kazanma ihtimali yüksek duruyor.

Edit: Bu arada @Torkoal93 yazmayı unutmuşum eline sağlık güzel çalışma olmuş.