Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Yeni Sezonları İzlemek İçin Site Onerisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar konuyu nereye açacağımi bilemedim yanlisim varsa affola fakat xy ve xyz bölümlerini İngilizce veya Türkçe altyaziyla aktif olarak hangi sitelerden izleyebilirim? Cevap verirseniz sevinirim Şimdiden tesekkurler .
XY 17. Sezon (48 bölüm) Türkçe dublajlı olarak forumumuzun sitesinde var. Gitmek için tıklayınız.

XY 18. Sezon şuan Disney XD'de yayımlanmaya başladı. Kayıt edip satan arkadaşlarımız var -biraz araştırmayla bulabilirsin- pokemonizle.net'te 2016'da yayımlanacak diye biliyorum ama belli bir ay, gün yok henüz. Ayrıca 18. Sezon'u çeviren arkadaşlarımız var forumda, yeni başladılar, ilk iki bölümü çevirdiler (Japonca|Türkçe altyazılı). Gitmek için tıklayınız. Ayrıca bu sezon ingilizce dublajda tamamlandı geçtiğimiz hafta onu izlemek için de buraya tıklayınız. İngilizce altyazılı, orijinal dilinde (Japonca) izlemek istersen de buraya tıklayabilirsin. Dublajdan daha fazla tavsiye ederim özellikle bu seride.

XY&Z için de yine sitede çeviriye başlayan gönüllü arkadaşlarımız var ilk altı bölümü Türkçe altyazılı olarak sundular. Tıklayınız. Normal Japonca'dan güncel takip etmek için de (her Perşembe yeni bölüm geliyor ancak bu Perşembe'den sonra iki hafta yılbaşı tatili var) buraya tıklayınız. Bir buçuk haftada bölümlere İngilizce altyazı koyuluyor. Bir hafta geriden geliyor İngilizce altyazı diyebiliriz.