Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Ash VS Alain
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Ash ve Alain'ın savaş yapacağı bugün animenin resmi sayfasından duyuruldu.

[Resim: yo9d5k.jpg]

Resim: Aito Ōhashi (Pokémon Anime Animation Director)
Her ne kadar en sonda velet kazanacak olsa da tarafımız belli. -_-

[Resim: black-charizard-oras-1280x720.jpg]
Şimdi benim istediğim Alain'in mega evrilmiş pokemonunun evrilmemiş pikachu'ya yenilmesi.
Bir çeşit oyuncak reklamında benzer bir manzara vardı. Teenage mutant ninja kurbağa'ya yenilmesi aynı etkiyi yapmaz bence.
Oyum Ash`e elbette. Yalnız şöyle bir konu var. Bir defa mücadele etmeyecekler herhalde. En az iki kez karşılaşıp önce yarı ciddi bir şekilde maç yaparlar sonraki karşılaşma da Ash`in müthiş Pokemon bağının artık tecrübelendiği görülür ve Ash ortalığı dağıtır. En kötü Naruto misali mücadele sonunda "talking no jutsu" ile iş hallolur. Yani kısacası Ash ve diğerleri Alain ile konuşup ikna ederek kötülerden iyilerin yanına geçmesini sağlayabilir.
Bu konuda ilk maçta ne olacak onu konuşalım arkadaşlar.


Ben Sinnoh'ta 7. ve 8. gymler arasındaki Ash-Paul maçı gibi olsun diyorum.Ash hezimete uğrasın yani.Zaten Greninja'nın moral bozukluğu yaşaması sağlam bir yenilgi görmesiyle olur.Ash ve Greninja şimdiye kadar oldukça üstün bir profil çizdiler.Yenilmeleri izleyiciye de değişik gelecektir.Hem Serena'nın aynı ilk gymde olduğu gibi Ash'e cesaret vermesi için bir fırsat olur bu.
Alain mega  Charizard'la ne dövecek ama :) Üzgünüm Ash.
Ash kazanacak ve Ash'i tutuyorum  XP
Normalde Alain'in kazanması gerekir ama büyük ihtimalle Ash kazanacak. Üzücü olsa da anime bu şekilde işliyor. (Yine de Alain'e verdim oyumu.)
Ash'in Charizardı gelirse alain'e şans tanımaz ama büyük ihtimalle Charizard - Greninja olur ilk maçı alain 2. maçı ash kazanır 
İlk maç üzerinden konuşacak olursak Ash'e son bölümde bu seride hiç olmayan bir hezimet yaşatacaklardı evrim yardımına yetişti karizmayı kurtardı. Ancak Alain mi önce Ash'e vurur yoksa Sawyer mı karar veremedim fakat kesin olan bir şey var Ash bir iki seferliğe mahsus hezimete uğramalıdır. Ardından şampiyonluğa koşar diye düşünüyorum. Hezimete Greninja form değiştirmeyeceği için uğrayacağı kesin diye düşünüyorum. Tabi lig erken olur diyorlar o da ayrı mevzu fakat Ash'e Tobias tarzı rakip gelmez diye düşünüyorum normal şartlarda ligi kazanır diye düşünüyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6