Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon XY&Z Bölüm 7
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Animatörlere selam olsun

[Resim: W9RpAm.png]
(11-12-2015, 06:11 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aynen üstelik bunu sonradan planladılar bence. Yoksa niye Ash birden bire her dakika Frogadier'i yanında tutmaya başlasın ki? Tamam, anladık bağ önemli de Ash resmen Frogadier'ı ayırıyor. Bu durum beni rahatsız etmedi değil Undecided Kişilik kazanmış Oshawott, Piplup gibi Pokémonlara sözüm yok zaten. Ben Pikachu olsam Greninja'yı kıskanırdım. :D

Bir de neden sadece Ash-Greninja? Ash-Pikachu ya da Ash-Talonflame neden değil. Ya da niye daha önce bu olay yine sadece Greninja'da gözüktü. Greninja'yı 720 Pokémon içerisinde özel kılan ne?

Bence bu anormal bağ evrimini sadece birkaç pokemon geçiriyor yoksa ash in frogadier ile olan bağı pikachu ile olanından hatta bence talonflame ile olanından daha az(yanlış anlaşılmasın greninjayı seviyorum ancak bence talonflame ash ile arasındaki bağ en kuvvetli olan kalos pokemonu yoksa frogadier ile olan bağı tartışılmaz)
Bölümü daha yeni izleme şansı buldum.Çok çok çok,mükemmel harika  süper über olağan üstü güzel bi bölüm :)

Bölüm bi öncekinin devamı şeklinde.Pokemonda bu nadir olan bi durum :)

Bölümde ilk dikkatimi çeken şey rakibin Bisharp'ının cidden çok güçlü olmasıydı.Maşşallahı vardı Bisharp'ın.Ancak Saizou ve Barbaracle yetişti imdatlarına.Benim anlamadığım Bu Barbaracle daha önce Frogadier'a ezilmemişmiydi biraz.Birden çok güçlenmiş gibi geldi bana.Neyse.

Devam edelim.Herkesin savaşması çok hoşuma gitti ninjalarla.Savaşanlar arasında Serena'nın olmasıda daha güzel kıldı o anları benim için (Fanı olduğum için her bölüm yorumumda Serena'yı araya bi yere sıkıştırıyorum mazur görüverin artık :P ) 

Veeee işte o an :) Frogadier evrimleşir ve bölüm yıllar boyu unutmayacağım efsane bölümler arasında yerini alır :) Sonrasında ise Ashinja oluyor ve Frogadier'ken hasar vermek şöyle dursun dokunamadığı Bisharp'ı ejderha sümüğü gibi yere yapıştırıyor.Ash'de dumur oluyor tabi. Eeee bu senin eserin Ash'cim gurur duy kendinle :) Ayrıca bence yenilen Bisharp Kagetomo'nun Weavile'ından da daha güçlüydü.

Şuna da sinir oldum.Niye Ash baş düşmanı halletmedi :( Frogadier Bisharp'la dövüşürken sadece Greninja'ya dönüşse sonra gidip Kagetomo'yu hallederkende Ashinja olsa daha güzel olmazmıydı? :( Ama yok.kahramamn ve köyün lideri Ippei olmalıydı di mi?  :mad:
Ipppei uğruna böyle oldu karizmasına gurban olduğuma :( Zaten salsan Ashinja'yı tek başına halledecek sorunu :)

Bir de şu efsane olayı var.Ash bu defa birilerini fena halde şaşırttı.Keşke imzasını falan alsalardı Ash'in :)

Ve şaşırdığım nokta Fogadier'in daha doğrusu Greninja'nın bu bölüm çok güçlenmesiydi.Maşallah Ichigo'dan fazla power up aldı :D Neyse alsın bakalım.Gözümüz yok.

Son olarak 6.bölüm yorumumda bölümün bana Naruto'yu hatırlattığını söylemiştim.Bu bölümde öyle oldu.Greninja birden çok güçlenip rakibini alt edince Naruto'nun taju kage bunshin yapıp Mizuki'yi pörtletmesi aklıma geldi nedense :)
Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama 18 ve 19. sezonu pokemonizle. net sitesinde ne zaman izleyebileceğiz? bide en çok izlenenler sekmesi genişletilebilir mi? İnsanların hangi bölümlere ne kadar merakı olmuş çok merak ettiğim bir şey çünkü :)
Gece ne kadar da fark ediyor yav.Şu bölümün aynısı gündüz vakti olsaydı yarısı kadar keyif almazdım.Lig maçları gece olsun diye dua ediyorum yani.


Bu arada Greninja Ash'in Gliscor dışında gece vakti evrim geçiren tek pokémonu hafızam beni yanıltmıyorsa.Gerçi Gliscor da mecburdu zaten :P 
(14-12-2015, 08:47 PM)Cuneytb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama 18 ve 19. sezonu pokemonizle. net sitesinde ne zaman izleyebileceğiz? bide en çok izlenenler sekmesi genişletilebilir mi? İnsanların hangi bölümlere ne kadar merakı olmuş çok merak ettiğim bir şey çünkü :)
Evet hiç yeri olmamış :D

18 ve 19. Sezonla ilgili gerekli duyuru:
https://m.facebook.com/story.php?story_f...2&refid=17

Diğer dediğinde de istek ve öneri bölümü için uygun gibi sanki.
Sayfalar: 1 2