Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: VGC 2016
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
2010 VGC turnuvasında oyunculara takımlarında 2 efsanevi bulundurma hakkı tanınmıştı hatırlarsanız. 2016 VGC turnuvasının aynı formatla oynanacağı açıklandı. 6. Nesilde gelen yeni fairy tipi ile bu kural sizce turnuvayı nasıl etkiler? Görüşleriniz nelerdir?

Kaynak : https://www.pokemon.com/us/strategy/vgc-...s-preview/
İkinci bir Tobias vakası mı yoksa? Lig yakın diyenler vardı :D :D :D 
Tıklayınız.
Ash gene naptı tobiası hakedecek asdsdfdfg
Eğer bu lig de Tobias gibi biri çıkarsa Nintendo'ya bir dilekçe yazacağım. Çünkü artık Ash'in gitmesini istiyorum ve güçlü kadrolar olduğunda ligin kötü geçmesi için bahane bulmalarından sıkıldım  Fire . İyi yönü ise eğer ikinci bir Tobias ortaya çıkarsa bir gizem daha sonuçlanmış olacak  :org calıyom ben: . Fairy tipi çok az efsanevi var ama Dragon Type efsaneler pek tercih edilmeyecek diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle Steel ve Fairy yaygın olacaktır.
Xerneas/Yveltal - Mega Rayq - Primal Groudon en çok tercih edilenler arasında olacak tahminimce.

Umarız 2. bir tobias vakası yaşanmaz :D
Strese gerek yok gençler.Bizim lig VGC zamanına kalmaz hatta filmden önce geleceğini varsayarsak VGC'den 2 ay önce falan başlar.Önceki gibi bir çakışma durumu olmaz müsterih olun siz.Hatta Serebii'de yılbaşına doğru ligli fragman göreceğimizi bile söylüyorlar.

Hem isteyen efsane de gelebilir kardeşim nolacak ki.Artık Ash-Greninja'mız var.Mega Sceptile'dan brokoli salatası yaptıktan sonra üstüne bir de efsane keseriz dillere destan bir lig olur :D 
Primal groudon ve primal kyogre primal formların herhangi bir kısıtlama gerektirmediğinden kullanımlarının oldukça fazla olacağını düşünüyorum ve onların yeteneği ile birçok güzel takım kurulabilir.Diğer yandan lugia da oldukça güzel gözüküyor çünkü lugia pokemonda defansif olarak çin seddi gibi ve takımı destekleyen hareketlerinin yardımıyla oldukça faydalı olabilir diye tahmin ediyorum.
[Resim: 249.gif]
Hakket ya Mega Evrim devrinde efsanevi Pokémon da neymiş? XP 

VGC içinse Landorus zaten efsaneler arasında yıldızı parlamış bir Pokémon, özellikle böyle dünya çapında, büyük yarışmalarda videolarda falan göze çok çarpan bir Pokémon. Eski değerini kaybetmez gibi geliyor. Fairy'nin eklenmesiyle ejder türü ve pseudo legendaryler değerlerini kaybedecek diye düşünüyorum. Güçlü olanlar, öne çıkanlar hep ejder türü çünkü. Bir de peri türüne ciddi tehdit oluşturabilecek güçlü zehir ve çelik Pokémon'u az var.
 Startle  Cry

Anlık tepki verdim bir an...Böyle bir şey olmaz umarım :((
Tobias is coming. Bence Tobias gelsin bu sefer Darkrai ve Latias kullanmasın başka iki pokemon kullansın onlar da efsane olsun gene kazansın :D Bence Tobias'da kesin regi-trio, dog-trio ve bird-trio vardır. Şayet bende Darkrai ve Latias olsaydı(gerçek hayatta tabi ki :D ) kesinlikle bunları yakalardım :D Dakrai'den sonra en çok havalı bulduğum pokemon da Zapdos'dur bu arada :D 

Oyunlardan ve turnuvalardan pek çakmadığım için fazla yorum yapamayacağım fakat takım kurgularında çok büyük değişiklikler olacağından eminim. Bu yeni pokemonların çıkarılmasında dogmatik takım kurgularına elveda deme amacı da var mıydı bilemem ama turnuvaya renk katacağı kesin.
Sayfalar: 1 2