Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tobias'ın Neden İki Efsanesi Vardı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
[Resim: Tobias_Winning.png]

Tobias'ı hatırlarsınız, Sinnoh'ta hayallerimizi yıkan kişi.İki tane efsane pokémonu ile lige damgasını vurmuş ve şampiyon olmuştu.Sinnoh'tan sonra da hakkında çok konuşuldu, teoriler üretildi.Peki siz Tobias'ın gerçekten niye Darkrai ve Latios'a sahip olduğunu biliyor musunuz? 

Gelin öncelikle Sinnoh liginin zamanını bir hatırlayalım.Ash'in Tobias ile yaptığı maç Japonya'da 26 Ağustos 2010 tarihnde yayınlandı.Bu bölüm DP serisinin Sinnoh League Semi-Final! Darkrai Appears! başlıklı 189. bölümüydü (Dub: The Semi-Final Frontier!).Yani Sinnoh liginde en önemli maçlar Ağustos ayında olmak üzere 2010 senesinin yazında gerçekleşti.

Şimdi aynı zamanda gerçekleşen Pokémon için çok önemli bir başka olaya gidelim.Pokémon 2010 Dünya Şampiyonası 13-15 Ağustos 2010 tarihinde Hawaii'de gerçekleşti.Yalnız bu şampiyonada video game için daha önce görülmemiş ilginç bir kural getirildi: Bir maçta en fazla 2 efsane pokémon kullanılabilecekti.Normalde banlı pokemonlardı bunlar.
Spoiler:
[Resim: G2B7jb.png]
[Resim: 5mgljR.png]

Yarışmacı arkadaşın takımındaki efsaneleri görüyorsunuz.Konuya bağlayacak olursak zaten lafı nereye getirmeye çalıştığımızı anlamışsınızdır sanırım. Evet hani deriz ya anime oyunun reklamıdır diye.Tobias da aynı o senenin dünya şampiyonası kurallarına uyarak bizlere iki efsane pokémon gösterdi.

Neyse ki son dünya şampiyonasında böyle sıradışı bir kural yoktu.Kalos Ligi için içimiz rahat olabilir :D  
Sadece Ash yenilsin diye demeye devam ediyorum. -_- -_-
@Victini8989 İnanılmaz bir yorum.
(02-12-2015, 08:19 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sadece Ash yenilsin diye demeye devam ediyorum.  -_-  -_-

Haha :D Senaryoyu yazanların Ash'e garezi var diyorsun yani :D 
Finalde elindeki diğer Pokemonlarıda gösterselerdi iyi olucaktı
Kural maksimum iki diyor ama bizimkisinin en az iki tane var. O kuralı göstermek için olsa 3. bir süper güçlü efsanevi olmayan pokemon gösterirlerdi =Z
Latios turnuvalarda kullanılması izin verilen bir pokemon, bunu belirtelim =)
(02-12-2015, 08:19 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sadece Ash yenilsin diye demeye devam ediyorum.  -_-  -_-
Katılıyorum ^^
Bu arada yanlış anlaşılmasın. Ligde en fazla iki efsanevi kullanma kuralı ile alakası illaki vardır.

Bu arada senarist/animator/story board artists hangisini seçerseniz onun Ash'e garezi var kesinlikle. Elektriğe dayanıklı çizmelerle Metagross ile savaşmış pikachuyu savaştırmalarında belli. Sadece pikachu yenemesin hatta daha da güçlensin diye rakibe motor drivelı pokemon verip, sadece rakibe vermeyi planladıklara pokemona lightning rod yeteneği verip caaaaaaaaaaaağnım mega sceptileı daha az kullanışlı yaptılar.
Pikachu ve Ash'den nefret ediyorlar Shout


Ama yine hatırladım. Sawyera metagross verseler ya. Salamence vs noivern , pikachu vs metagross , grashinja vs mega sceptile maçlarını bekliyorum ligde. Devamını diledikleri gibi yapsınlar
(02-12-2015, 09:35 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu arada yanlış anlaşılmasın. Ligde en fazla iki efsanevi kullanma kuralı ile alakası illaki vardır.

Olabilir, ben sadece latiosun turnuvalarda kullanılabilir olduğunu söyledim. Yazar arkadaşın turnuvada 2 animede 2 mantığıyla uyuşmuyor.

Not : Turnuvada kullanmalık sırf efsanevilerden oluşan bir takım yaratabilirsiniz. =)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6