Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: En Sevdiğiniz Kız Karakter 2
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
[Resim: lrj1qX.jpg]

Forumumuzun efsane konusu ikinci versiyonuyla huzurlarınızda.Buyurunuz efendim,
:zıpzıp:
''En sevdiğiniz kız karakterler'' şeklinde olsa daha iyi olur.
Benim için
5.Hilda
4.Iris
3.Leaf
2.Jessie
1.Misty
1.Serena
2.Dawn
3.Misty :D
Ayrım yapmam Pokemonda her karakteri severim ama Dawn ve Serena'nın giyim ve karakterleri biraz daha hoşuma gidiyor. Gerçek hayatta benzettiğim iki tanıdığım gibiler hatta. Belki sebebi budur.  
Bir-iki ay önce Serena listemde son sıradaydı. Şu an 3. sırada. Tam listem bu:

1. Iris
2. Misty
3. Serena
4. Dawn
5. May

Iris ve Misty davranışlarından dolayı favorilerimden. Ayrıca bence Iris animenin en güzel kız karakteri Prettiness .
1)Serena


2)Dawn


3)May
(29-11-2015, 05:52 PM)GyaraKnite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]''En sevdiğiniz kız karakterler'' şeklinde olsa daha iyi olur.

Kesinlikle olmaz çünkü 2010 yılından beri bir marka o başlık :D Ama herkes tek bir karakter söyleyecek diye bir şartımız yok tabii ki.

(29-11-2015, 06:12 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayrım yapmam Pokemonda her karakteri severim ama Dawn ve Serena'nın giyim ve karakterleri biraz daha hoşuma gidiyor. Gerçek hayatta benzettiğim iki tanıdığım gibiler hatta. Belki sebebi budur.  

Pokémon karakterlerinin hepsi çok iyi dediğin gibi ama benim için de o ikisi daha önde nedense.Belki diğer sezonların aksine DP ve XY'yi hafta hafta, sıcağı sıcağına takip ettiğim içindir.
[Resim: lrjbWp.jpg]
Bonnie diyorum. Pembeli ninja kostümü giyecek bu hafta XD

Diğer standartlarla karşılaştırırsak; Hepsinden daha güçlü bir eğitmen, daha cesur, daha sevecen, daha kararlı.

Bence victini yakalamalı veya gelecek bir bölümde ona yardım etmeli. İşte o bölümü defalarca izlerim XD
(29-11-2015, 06:55 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence victini yakalamalı veya gelecek bir bölümde ona yardım etmeli. İşte o bölümü defalarca izlerim XD

Zygarde var Victiniye gerek yok =D
Resim çok tatlı Miao 

Benim gibi bütün kız karakterlere karşı sempatisi olan birisi için çok zor bir seçim olacak bu. Genel bir analiz yapacağım tabi öncesinde :)

Öncelikle Ash'in yol arkadaşları olan karakterlere değinmek istiyorum:
Misty; ilk göz ağrımız olmasının yanında, benim favori türüm olan su türü üzerinde gelişmek istiyor. Ayrıca Togepi'si de vardı bu da benim için artı. Daha bir şey gelmiyor ya aklıma :D Ash'i ilk shiplediğim kız bir de^^
May; tatlı bir sesi var ve gezmeyi seviyor. Ayrıca Pokémonları başta sadece gezmek için araç olarak kullanmıyordu. Sonlara doğru ise baya sıkı bağı oldu Pokémonlarla. Özellikle Manaphy filminde beni çok etkilemişti :') Şöyle gelişimini zamanla gördüğümüz karakterlere bayılıyorum. Paul ve Serena da örnek mesela bu bahsettiğim duruma :) Bu arada May'in eliyle kamera yapıp böyle tv programı sunması da hoşuma gidiyor :D Contest Shipping forever bu arada :galp:
Dawn; Togekiss sayesinde artı. Piplup'ı ayrı dünya zaten. Davranışları, güzelliğe önem vermesi, tavırları, verdiği kararlar vs. gerçek dünyada tanıdığım kızlara çok benziyor kısaca. Ash ile olan kanka durumu ve çak bir beşlikleri hoşuma gidiyor.
Iris; Bu karaktere karşı en başından beri böyle bir mesafe koymuştum arama. Orta düzeydi ama kötü de diyemiyordum yani. Diğerlerinden sönük görüyordum.  Ancak sonradan fena halde ısındım ona da. Bir kere hiç kuşkusuz Ash'in en güçlü yol arkadaşı, mükemmel bir Pokémon takımı var: Excadrill, Dragonite, Emolga, Axew, Gible... Herkesin aksine "ne çocuk ama" cümlesi benim hoşuma gidiyor ve türkçe dublajdaki sesi de çok tatlı.
Serena; BW zamanı animeyi güncel takip edemiyordum çok biraz gerilerdeydim o sıralar. Güncele yetişince de 14'ten sonra ilerlememiştim dublaj geldikçe izlemiştim devamını. Dublajlı bölümlerin devamı da XY zamanında geldi. Neyse, XY serisini güncel olarak takip ettiğim için Serena'nın yeri zaten baştan ayrı oldu bende. Ash'i önceden tanıması, Japonca'da sesi, davranışları, Ash'e olan ilgisi, XY60'ta beni baştan sona etkilemesi, güzelliği ve Amourshipping olayı bu karaktere fazlasıyla bağlı olmamı sağladı. Ayrıca May gibi zaman içerisinde gelişimi izledik, bu da artı. Ama yine de, bütün bu sebepleri göz önünde bulundursam da Serena'ya olan sevgim diğer kızlara göre fazla diyemem. Hepsi eşit ve ne yazıkki aralarında ayrım yapamayacak kadar hepsini çok seviyorum.
Bonnie; İleride başarılı bir eğitmen olacağı garanti, korkusuz, cesur ve tatlı Pokémon kostümleri var. Sanırım bunlar yeterli onu sevmek için, Tyrantrum'lu bölümde duygulandırmayı başarmıştı üstelik beni :)



Yan karakterlere baktığımızda anime oyun karışık; Zinnia, Korrina, Bianca, Jasmine, J, Miette (sebebi belli :D), Flannery ve Elesa (Firebender'dan yazmasını beklerdim bu ikiliyi), Jessilina, Cynthia şimdilik aklıma gelenler...

Aradan favorini seç derseniz öylece kalırım çünkü gerçekten seçemiyorum. Sanırım ben kız karakterlerde böyle bir ayrım yapamam yav Heart
Sayfalar: 1 2 3 4 5