Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Black and White Serisi Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar 13.sezonu bitirip 14.sezona ve yeni seriye başladım yani Black and White serisine şu an 14.sezon 11.bölümdeyim bu sezon çok farklı başladı ve en kötüsü brock yok :( İlginç olan ise su Ash Master Quest serisine başladığında ilk sezonda brock ve mısty ile tanışmıştı 1.sezonda ve 1.sezonun ilk bölümlerinde baya pokemon yakalamıştı sonra pokemon yakalama konusunda acemıydı pokemon gördüğünde direk pokeball atıyordu brock yakalamak için önce savastırman lazım filan diyordu yemeği brock yapardı hep neyse uzun lafın kısası Black and White seriside aynı başladı Ash yeni yolculuğa başladı İris ve Cilan ile tanıştı ve yeni aşçı Cilan olmuş sonra sankı ilk defa pokemon yakalamak istiyormuş gibi pokeball atıyor acemi gibi sankı ilk 13.sezonu silmişler ve ash yeni egitmen gibi göstermişler bana göre bu seri farklı olacak gibi pek ısınamadım siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz ?
Arkadaşlar 14.sezon yani Black and White serisime başladım 14.sezon 11.bölümdeyim ve ilk 13.sezona göre roket takımı çok farklı başka birşeylerin peşindeler çok başarılılar bu seri farklı mı baya ?
14.sezon dediğin gibi başladı ve bu yüzden çoğu kişi 5.nesil serisini sevmiyor. İlk 13 sezonu izleyen kesime anime artık hitap etmemeye başlayınca, sıfırdan başlamış gibi yaptılar ve bunu oyuna da yansıttılar. Bunlar hep daha fazla para kazanma çabalarından kaynaklanıyordu. Bunun yerine Yugioh'da vs. olduğu gibi Ash'i şampiyon yapıp yeni karakterle sıfırdan başlamalarını tercih ederdim açıkçası. (Şu anda pokemon animesini izleyenlerin çoğu Ash'ten bıkmış durum zaten. )
14'te biraz daha ağırdan alıyorlar, ciddiler ve gerçekten planları var. Ama 15-16'da eski hallerine dönecekker. Ulaştıkları sonuç ise her zamankiyke aynı. Dahası spoilera girecek o yüzden izleyip kendin tecrübe et :)
Beni korkutmuşlardı izlerken neredeyse XD
Yani bunlar tartışmak için geç kalınmış şeyler anime güncel olarak XY&Z serisinde muhtemelen ingilizcede 19. Sezon diye geçer. Hani o yüzden bizim fikirlerimizi soruyorsun ama bunlar hep konuşulmuş şeyler :)

BW'nin çok güzel bir seri olduğunu söyleyemeyeceğim ama yapacak bir şey yok. İzledik ve geçti. XY de bitti ve XY&Z'deyiz şuan. Gayet de iyi gidiyor. Yani animede böyle iniş çıkışlar var maalesef. Bana göre Hoenn (özellikle 7-8) de biraz geri plandaydı ve sıkıcı ilerliyordu. Ama eğlendiğim bölümler de vardı. BW'de de aynı şekil. O yüzden bu tarz şeyler seni caydırmasın. Brock'un olmaması misal seni üzebilir ama bunun yanında serinin pozitif yanlarını ele al. Ama eksilerini de görmezden gel demiyorum tabiki de.
Bu biraz da kişisel tercih meselesi, benim için sıkıla sıkıla izlediğim D&P'den sonra ilaç gibi gelmişti, Iris Misty'den sonra en sevdiğim kız, Brock'un ise şişirilmiş bir balon olduğunu düşünüyorum, Cilan'ı çok daha seviyorum.
N'nin olduğu bölümlerde bir de lig bölümlerinde biraz sıkılmıştım ama onlar dışında benim için Original series ile yarışır.
Dediğim gibi, kişisel tercih meselesi, biraz alışmaya çalış. Eğer alışamazsan da zorlama kendini, XY'ye geç.
İzlemeye devam edeceğim tabiki ilginç bir sezon olacak gibi :) Bu seri çok farklı başlamış Unova bıtsın öbür seriye geçeceğim ama internette şu an 17.sezon var sitede siz nerden takip ediyorsunuz
Site olarak japonca takip ediyoruz. İngilizce dublaj da yaklaşık 9 bölüm geride Japonca'dan. Ancak öyle çok takip eden yok ya da genelde önce japonca izleyip sonra ingilizce dublajını izleyenler var. Ayrıca 19. Sezona (henüz resmi olarak 19 denmedi ama) girişen arkadaşlar da var. Türkçe altyazılı olarak ilk dört bölümü yayımladılar. 17. Sezon da pokemonizle.net'te mevcut.
Teşekkür ederim anlaşılan 18.sezonu internetten bakacağız türkçe alt yazılı veya dubla baya geç gelir gibime geliyor :(


yaw ash pastelya spor salonu için şehre gidiyor şehri böcekler basıoyr roket takımı eneri kaynagı bulunuyor sonra ash ve profesör olayı çözmek için helikoptere biniyor bölümün sonunda roket takımı lideri gıovanni gözüküyor sonrakı bölümde ise salon savaşı var bölüm mü silmişler ne ?
Sayfalar: 1 2