Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Couriway Showcase
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: img_next151217.jpg]

Evet, sizce Serena 3. anahtarını kazanabilecek mi ve genel olarak bu yarışmadan neler bekliyorsunuz?

Bölüm hakkındaki bilgiler için ilgili konumuza göz atabilirsiniz, konumuz sürekli olarak yeni gelen bilgiler ile birlikte güncellenmektedir: 
Utangaç bir Eevee, güçlü bir rakip, Showcase'i kaybeden ve imaj değiştiren bir Serena :D

Tabi son dediğim tahminden çok beklentiye kaydı...
Bence kaybetmeli. Sonra daha farklı bir takımla katılır.
Ben kazanacak diye düşünüyorum. :D
Kaybetmesini istediğim için "Hayır" dedim. İlk seferkini kaybedip sonra üst üste 3 kez kazanması garip diye düşünüyorum. Bu seferkinde o yaşlı kadının da geri döneceğini de düşünüyorum aynı zamanda...
Üzgünüm  Serena ve Eevee  :saddd: ama 3 defa üst üste kazandırmıyor senaristler.Yoksa siz kazanırsınız tabi :)
Bence kaybedecek.Eevee ilk defa sahneye çıkacak ve utanıp korkup kaçacak.Ayrıca 3 defa üst üste kazanmasını istemiyorum.Onun yerine kaybetsin biraz daha çalışsın ya yeni bir pokemon yakalasın ya da elindekileri geliştirsin.Ayrıca da Diğer tüm kız karakterlerin final raunduna çıkmak için çok uğraşmaları gerekti.Serena üst üste 3 kere kazanırsa haksızlık olur diye düşünüyorum.
Bu arada Aralık'ta gelecek Sylveon'a ne oldu? Bölümün tarihine baktım da Aralık'ın ortasında. Ondan sonra Zygarde'lı bölüm var ve sonra da Aralık'ın 31'ine denk gelen Perşembe'de yılbaşı nedeniyle yeni bölüm olmayacak. Sakın showcase'in ortasında veya bölüm sonunda evrilmesin bu Eevee'cik? :D 
Son bilgiler ışığında Nini kazanır diyorum.Palermo'nun da belirecek olması sürpriz oldu.Yenilecek olsa da Serena için çok önemli bir bölüm olacak bence.Serena'nın geleceği hakkında daha net tahminler yapmamızı sağlayacak bir bölüm olacak gibime geliyor.Merakla bekliyorum. 
Bu Palermo denen kadın neden Serena`nın kaybettiği Şovlarda görünüyor? 2 anahtar aldı kız, ortalarda yoktu. Senaristlerin aklnda ne var acaba? Belki Palermo ile birebir görüşür bizim kız belli mi olur.
Sayfalar: 1 2