Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Opening'deki Gizemli Kız
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Rastgele  bir sitede dolaşırken bununla karşılaştım. Gerçekten kimsenin dikkat ettiğini düşünmüyorum. Kim bulmuşsa güzel yakalamış gerçekten. Sizce bu kız kim ve neden açılışta yer almış olabilir???

Spoiler:
[Resim: RB52MY.png]

İzlemek isteyenler 45. saniyeye bakabilirler:

Spoiler:
Benim bu openingi her izleyişimde dikkatimi çekmişti ve bu 18 yıl öncesine ait bir opening. Forumda 7 yıllık Elbet konuşulmuştur bu yani :D hani yeni ortaya çıkan bir şey değil.

Ben 1. Sezon 9. Bölüm'deki Giselle'ye benzetiyorum. Bulba da opening'te gözüken karakterler kısmında öyle demiş hem.

Tıklayınız...
Buna ben yıllar önce dikkat etmiştim ama hiçbir bölümde çıkmadı. Unutulmuş mudur, bence unutulmamıştır. Pokémonda birsürü gizemli şey var. Hiçbirisinin tesadüf olduğunu düşünmüyorum, yapımcılar bilerek yapıyorlardır bunları. Milletin aklında soru işaretleri bırakmak Pokémon'un doğasında var. Onion021 Her Pokémon filminde görünen efsanevi anne ve kızı.  Onion021 Pokémon Red oyununda bir trainerin ''Pembe bir pokémon gördüm ve üzerinde çiçek desenleri vardı.'' gibi bir laf söyleyerek Munna'yı tarif eden adam.  Onion021 GS Topu'nun Porffesor Kurt'ta unutulması. Ve daha niceleri... 8D Zorua Flareonlaplz
Oyundaki "Lass" o.Animede görülmedi tabii o kız gibi bir karakter.Dikkat çekmek için ilk opening'e eye candy niyetiyle koyulmuş bir şey.Japonca'sında hemen ilk başta çıkıyor zaten.


(18-11-2015, 09:14 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim bu openingi her izleyişimde dikkatimi çekmişti ve bu 18 yıl öncesine ait bir opening. Forumda 7 yıllık Elbet konuşulmuştur bu yani :D hani yeni ortaya çıkan bir şey değil.

Ben 1. Sezon 9. Bölüm'deki Giselle'ye benzetiyorum. Bulba da opening'te gözüken karakterler kısmında öyle demiş hem.

Tıklayınız...

Bulbapedia iyi uydurmuş.Yok daha neler.Diancie filminde de Alain var diyordu utanmazlar :D 
@Firebender 17. Filmde Alain`ın olacağını girişte yer alan Charizard Xi görerek mi söylediler? Posterde ya da tanıtım videolarında Alain yoktu çünkü.
@Torkoal93 Olmayan adamı var diye yazmışlardı yalancılar film sayfasında.

@Victini8989 Videoyu yapan iyi uçmuş :D 



Bu arada Japonca opening'in başındaki sözler şöyle:

Seni yakalayacağım Pokémon!
Ateşte, suda, çimende, ormanda, yerde, gökte, şu kızın eteğinin içinde (çığlık sesi) olsan bile
Çok çok çok çok zor ama seni kesin yakalayacağım!
(18-11-2015, 10:55 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ateşte, suda, çimende, ormanda, yerde, gökte

Şunu paylaşmadan duramadım

Temel elementler demişken aklıma geldi. Bu kızı sadece orada dursun diye koymuş olabilirler mi. Bakarsak çizimi pokemon tarzında az da olsa uzak geldi bana.

Yani şahsen ben bu konuya daha önce de denk geldim ama umursamadim açıkçası.
Oylesine koyuldugu bariz belli aslinda. Sadece ben dahil cogu kisi boyle bir sey oldugunu bilmiyorduk. Koymalarinda bir amac olsaydi simdiye kadar zaten aciklanirdi diye dusunuyorum
Sayfalar: 1 2