Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Poke Bank
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İyi geceler.Ben Fire red oynuyorum  ancak pokebank'ı nasıl indireceğimi bulamadım.Biraz nette bakındım ama çoğu virüstü sonra burda bir arkadaş ücretli falan diyince şaşırdım.Gerçekten ücretli mi ? Ayrıca virüssüz bir linki varsa paylaşabilir misiniz ? =)
Pokebank 3DS'e inen bir uygulama ve FireRed'te kullanamazsın. XY ve ORAS aktarımı için çıktı. Bir de eski oyunların online özellikleri kapandı Pokemonlar bari aktarılsın diye düşünmüş olabilirler. En kötü DS oyunlarında uygularsın ve onun için de dediğim gibi 3DS ve pokemonun DS oyunlarının oyun kartı (belki R4'ten falan da yapılabilir) lazım.

Ücret konusuna gelince yıllık olarak makul bir fiyata satıyorlar. 365 gün boyunca kullanıyorsun sonra yeniden satın alman gerekir. Net bir fiyat söylemiyorum çünkü 3DS'te seçtiğin bölgenin para birimine göre değişiklik gösterebiliyor. Ama bana ucuz gelmişti X/Y'ye 150 lira verdikten sonra... E-Shop üzerinden ücretli olarak indiriliyor bu arada.

Sen muhtemelen bilgisayar için sordun ama belki başka merak edenler vardır diye detaylıca açıkladım...
Konuyu hortlattığım için özür dilerim.Ben xy oynamıyorum ama pokebank'a üye olabilir miyim gene de ?
Pokebank'a üye olunmuyor aslında tam olarak. 3DS'ten e-shop'tan ücretsiz indirebileceğiniz bir uygulama. 365 gün için satın alabilir ve oyunlar arası Pokemon transferi yapabilirsiniz. 3DS'iniz yoksa kullanamazsınız. 3DS'iniz varsa ve hiç Pokemon oyununuz yoksa da işe yaramaz. Birden fazla oyun varsa elinizde çok işlevsel olabilir. Bir oyun varsa da eski Pokemonlarınızı Pokebanka koyup oyuna yeniden başlayıp eski Pokemonlarınızı geri alabilirsiniz.