Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 521 - Tears For Fears!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Tears for Fears
Japonca Adı: Chimchar's Tears
Türkçe Adı: Korku Gözyaşları


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız yorucu geçen Takım Savaşı Turnuvasını gerilerinde bıraktıktan sonra Ash'in bir sonraki mücadelesini vereceği Veilstone Şehri yolunda dinlenmek için durmuşlardı.

Ash'i her zamanki sabırsızlığıyla yemeğin çabucak hazırlanması için Brock'a baskı yaparken buluyoruz. Brock yardım etmediği için sitem edince Ash, Pokémonlarını çağırmaya karar verir. İyi bir fikir olduğunu düşünen diğerleri de Pokémonlarını çağırır. Pokémonların dayanışma içinde çalıştığını gören yeni dostumuz Chimchar, kendini Paul ile geçirdiği eğitimden farklı bir havada bulunca biraz afallar. Her şey hazır olduğunda mutlu bir şekilde yemeklerini yemeye koyulurlar.

Bu arada Roket Takımı da yemeklerini yemekle meşguldür. Bir anda Jessie'nin Seviper'ı irkilir. Ne olduğunu anlayamadan 3 tane Zangoose saldırısıyla karşılaşırlar. Seviper saldırıyı karşıladığında Roket Takımı'nın diğer üyeleri çoktan çalıların arkasına sıvışmıştı. Seviper'ın üçe karşı tek mücadelesini adil bulmayan Jessie, Seviper'ı geri çağırmayı düşünür. Ancak doğal düşmanına karşı savaşmakta kararlı olan Seviper, her defasında PokéTopu'ndan geri çıkar. Mücadele Roket Takımı'nın fırlatılmasıyla sona erir.

Yemeklerini bitiren dostlarımız için eğitim vakti gelmiştir. Ash Pikachu'yu, Dawn Buizel'ı tercih eder. Buizel, Su Jeti kullanır, bunu atlatan Pikachu ise Demir Kuyruk'la taarruza geçer. Buizel, Demir Kuyruk'u Ses Bombası ile karşıladıktan sonra Pikachu, hızının da yardımıyla Buizel'ın arkasından temiz bir Demir Kuyruk imkanı bulunca boş geçmez. Eğitim savaşı olduğundan Brock'un komutuyla savaş sona erer. Savaşı izleyenler arasında Chimchar da vardır. Ash'in Pikachu'nun başını okşaması ve onu tebrik etmesi karşısında bir kez daha şaşkına döner. Paul'la geçirdiği zamanların aklına gelmesiyle suratı düşmüşken Ash, Chimchar'ı savaşa çağırır. Rakibi olarak Piplup gönüllü olur. Savaş, Piplup'un Baloncuk Işını'nı kullanmasıyla başlar ancak Chimchar, Kazma'yı kullanarak saldırıyı atlatır. Yerden çıkan ve Kazma'yla Piplup'u havaya gönderen Chimchar, Tırmalama ile atağını tamamlar. Buna Piplup'un cevabı gecikmez ve Gagalama ile karşılık verir. Ardı ardına Gagalama ve Tırmalama saldırıları diğer Pokémonların ilgisini çekmiş olacak ki hepsi kendi eğitimlerini bırakıp bu savaşı izlemeye koyulurlar. Bu arada Zangooselarla olan mücadele yüzünden diğerlerinden farklı yere fırlatılan Meowth, bu karşılaşmaya rastlar. Chimchar'ın Ateş Püskürtücü'süne Baloncuk Işını ile karşılık veren Piplup üstün gelir ve savaş burada noktalanır. Savaştan sonra kaybeden taraf olarak dostlarımızın övgülerine mazhar olmak Chimchar için alışılagelmiş bir durum olmadığından bir kez daha şaşkına döner ama bu sefer gözyaşlarına hakim olamaz. Ash, şefkatli kucağı ve baldan tatlı sözlerinin yardımıyla Chimchar'ı yatıştırır. Olanları izlerken duygulanan Meowth da ağlayarak orayı terk eder.

Gece olmuş ve dostlarımız için uyku vakti gelmiştir. Ancak Chimchar, Paul ile olan zorlu eğitimleri ve Zangoose fobisi yüzünden gördüğü kabuslarla kötü bir uyku geçiriyordur. Kabuslardan uyandığında kendini dostlarımızın yanında görünce rahatlar. Bu arada hala Roket Takımı'nı bulamamış olan Meowth, kendi kendine söylenirken uyku tutmamış Chimchar'la karşılaşır. Başta temkinli yaklaşan Chimchar, Meowth'ın rahatlatıcı ve motive edici sözlerinden sonra şaşırır. Bu sözlerden sonra Meowth oradan ayrılır.

Sabah olduğunda Pokémonları ertesi günkü gibi aralarındaki iş bölümüyle kahvaltı hazırlarken buluyoruz. Ash, Chimchar'dan su doldurmaya gelmesini rica eder. Bu arada Roket Takımı, Meowth'ı bulur ve iple balonlarına çeker. Balonlarıyla o an kahvaltı hazırlayan Dawn, Brock ve diğer Pokémonların üzerinde gözükürler. Ve ağlarıyla tüm pokémonları yakalayıp hazırladıkları camdan kafese tıkarlar. Sloganlarını söyledikten sonra Seviper, PokéTopu'ndan çıkar. Dejavuyu hissettikleri an 3 Zangoose'un saldırısına uğrarlar ve balonları patlayıp yere çakılır. Saldıran Zangooselardan korunmak için esir aldıkları Pokémonlarların yanına yani yaptıkları camdan kafesin içine girerler. O an Ash ve Chimchar da olay yerine ulaşmıştır. Zangooselar ise içinde bizimkilerin Pokémonları ve Roket Takımı olan kafesi uçurumdan aşağıya düşürmek üzeredir. Zangooseları gören Chimchar korksa da Ash'in motivasyonuyla savaşmaya karar verir. Ateş Püskürtücü ile Zangooseların dikkatini kendi üzerine çeker ve ardından Tırmalama ile saldırıya geçer. Üçe karşı tekte avantajsız duruma düşünce arkasından saldırmakta olan Zangoose'a karşı Ash kendini siper eder. Bu duygusal andan sonra önce Kazma ile Zangooseların birini devirir. Sonra tam güç Ateş Püskürtücü ile diğer ikisini halleder. Zangooselar hallolduktan sonra sıvışmaya çalışan Roket Takımı için fırlatılma zamanı gelmiştir. Fırlatmadan sonra kurtulan tüm Pokémonlar, cesareti ve gücü için Chimchar'ı tebrik eder.


Güzel bir zaferden sonra Chimchar için üzüntü gözyaşları yerini mutluluk gözyaşlarına bırakmıştı. Artık hep birlikte Ash'in sıradaki mücadelesi olan Veilstone Şehri'ne doğru yola koyulma vaktiydi!






[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Dawn
Jessie
James
Paul(flashback)





[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: dpiconani025.gif] [Resim: dpiconani387.gif] [Resim: dpiconani390.gif] [Resim: dpiconani397.gif]


Brock: [Resim: dpiconani185.gif] [Resim: dpiconani440.gif] [Resim: dpiconani453.gif]


Dawn: [Resim: dpiconani393.gif] [Resim: dpiconani417.gif] [Resim: dpiconani427.gif]


Jessie: [Resim: dpiconani202.gif] [Resim: dpiconani269.gif] [Resim: dpiconani336.gif]


James: [Resim: dpiconani331.gif] [Resim: dpiconani439.gif] [Resim: dpiconani455.gif]


Roket Takımı: [Resim: dpiconani052.gif]


Paul: [Resim: dpiconani239.gif]


Vahşi: [Resim: dpiconani075.gif] [Resim: dpiconani335.gif]



[Resim: olaylar.png]
- Bu bölümde önemli bir olay yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
IzzyMemo