Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon TCG Online
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
(12-11-2015, 08:04 PM)MaHoCaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben deste kuruyorum da bazen çok güçlü desteler geliyor. Yenmek mümkün değil. 2-3 tane desteyi sürekli görüyorum. Ya bu desteler dışındakiler çok güçsüz olduğu için oynanmıyor(benim görüşüm bu yönde) yada bu desteler yeni kartlar geldiği için kuruldu ve bu yüzden çok tercih ediliyor. Ben bundan dolayı Fairy Theme deckle oynuyorum. Theme deck ile girince karşına da theme deck geliyor bu yüzden aşırı güçlü destelerle karşılaşmıyorsun.
@Bio53 600 coins'e Celebi kartı ve 3 booster pack veren paket var onu alsam değer mi? Eğer değmezse oradaki them decklerden hangisi iyidir. (Bende Enchanted echo ve Resident of life var. Enchanted Echo yeteri kadar güçlü gelmedi. Resident of Life'da ise 4 tane işlevsiz pokemon var ama yine de hoş bir deste.)

Oyunda herkesi biraz düşünmüşler bence , iyi deste kuramayanlar yada bulamayanlar themelerle oynasın diye theme vs theme yapmışlar o iyi olmuş :). Bence 600 coine değmez o :), yeni gelen breakthrough destlerini denemedim ama onlarla ilgili video çekicem. Iron Tide destesi fena değil ancient originsten biraz onu incele istersen :)  
Benim amacım Tüm Themeleri almak. :D Çoğu zaman Theme'lerle oynuyorum. Favori Destem ise Kyogre'li olan destedir. Ocean Wave miydi neydi Stadium kartı var :D Her turda Su ve Elektrik türlerinin +20 hayat puanını iyileştirebiliyorsun. O yüzden favori destemdir kendisi. Bunun dışında da Plasma Storm'un Leafeon'lu ve Giratina'lı desteleri vardı, şuan Shop'ta satılmıyorlar, zamanında Shop'ta mevcutken almıştım, o desteleride severim. Satın aldığım desteleri böyle işaretliyorum. Burada işaretli olmayıp ta oyuna son olarak eklenen desteler var. O destelerin gücünü bilemiyorum ama muhtemelen güçlüdür. Yeni desteler geldikçe güçleniyorlar mübarek... Hele şu X&Y nin Elektrik destesi nerden aldılar bilmiyorum da, genelde yeniliyorum ona karşı :D Çoğunlukla Kyogreli desteyle oynadığımdan Ocean Wave Stadium kartım rakibin de işine geliyor... :D


[Resim: AgVB10.png]
(12-11-2015, 10:03 PM)Zombi TR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim amacım Tüm Themeleri almak. :D Çoğu zaman Theme'lerle oynuyorum. Favori Destem ise Kyogre'li olan destedir. Ocean Wave miydi neydi Stadium kartı var :D Her turda Su ve Elektrik türlerinin +20 hayat puanını iyileştirebiliyorsun. O yüzden favori destemdir kendisi. Bunun dışında da Plasma Storm'un Leafeon'lu ve Giratina'lı desteleri vardı, şuan Shop'ta satılmıyorlar, zamanında Shop'ta mevcutken almıştım, o desteleride severim. Satın aldığım desteleri böyle işaretliyorum. Burada işaretli olmayıp ta oyuna son olarak eklenen desteler var. O destelerin gücünü bilemiyorum ama muhtemelen güçlüdür. Yeni desteler geldikçe güçleniyorlar mübarek... Hele şu X&Y nin Elektrik destesi nerden aldılar bilmiyorum da, genelde yeniliyorum ona karşı :D Çoğunlukla Kyogreli desteyle oynadığımdan Ocean Wave Stadium kartım rakibin de işine geliyor... :D


[Resim: AgVB10.png]
Pokemon TCG Online yeni bölüm geldi :)

Bu arada eskiden nasıldı hatırlamıyorum ama oyunda para kazanmaya yönelik bir şey kalmamış. Biraz emek harcayarak ( tabi bu sürede VS ve turnuvalarda Theme ve Expanded kullanarak ) çok iyi desteler kurmak mümkün. Theme ( Mental Might ve Fennekin Deck) ile yaptığım turnuvaların ve Expanded ile yaptığım VS'lerin %80'ini kazanıyorum diyebilirim ( Greninja ve Zoroark sağolsun ). %20'lik kısım ya enerjiden ya da 3-4 Mewtwo EX'i olanlar yüzünden kaybediyorum. Celebili paketi direk almıştım oyuna girince içinden iyi kartlar çıkmıştı sanırım ama Celebi tek promo kartım olmasına rağmen hiç işime yaramıyor. Takas yapılmaması çok kötü.
(17-11-2015, 02:18 AM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu arada eskiden nasıldı hatırlamıyorum ama oyunda para kazanmaya yönelik bir şey kalmamış. Biraz emek harcayarak ( tabi bu sürede VS ve turnuvalarda Theme ve Expanded kullanarak ) çok iyi desteler kurmak mümkün. Theme ( Mental Might ve Fennekin Deck) ile yaptığım turnuvaların ve Expanded ile yaptığım VS'lerin %80'ini kazanıyorum diyebilirim ( Greninja ve Zoroark sağolsun ). %20'lik kısım ya enerjiden ya da 3-4 Mewtwo EX'i olanlar yüzünden kaybediyorum. Celebili paketi direk almıştım oyuna girince içinden iyi kartlar çıkmıştı sanırım ama Celebi tek promo kartım olmasına rağmen hiç işime yaramıyor. Takas yapılmaması çok kötü.

[ltr]Geç kalan Pokemon TCG Online güncelleme videosu :)[/ltr]


Hocam çok güzel video olmuş teşekkürler.Yeni efektler gerçekten harika gözüküyor.Break Through açılışını da bekliyorum heyecanla.

Çift tıklama yerine sürükleyerek bırakma olayının gelmesi ipad de falan oynanmasını kolaylaştırsın diye sanırım.
(20-11-2015, 07:46 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam çok güzel video olmuş teşekkürler.Yeni efektler gerçekten harika gözüküyor.Break Through açılışını da bekliyorum heyecanla.

Çift tıklama yerine sürükleyerek bırakma olayının gelmesi ipad de falan oynanmasını kolaylaştırsın diye sanırım.

Rica ederim :) haftaya break açılışlar geliyor pazartesi booster box açacağım :) ipadda hiç oynamadım ama ipad için güzel olmuştur sürükleme olayı :)
Ben oynanış videolarından çok paket açılış videolarını seviyorum. Sınavlarımdan dolayı bir süredir giremiyordum oyuna. @bio53 Sana 1-2 soru soracaktım ama araya zaman girince ne olduklarını unuttum. :) Oynamaya başlayınca aklıma gelir herhalde.
(21-11-2015, 01:15 AM)MaHoCaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben oynanış videolarından çok paket açılış videolarını seviyorum. Sınavlarımdan dolayı bir süredir giremiyordum oyuna. @bio53 Sana 1-2 soru soracaktım ama araya zaman girince ne olduklarını unuttum. :) Oynamaya başlayınca aklıma gelir herhalde.

Kanalda açılış videolarıda var :) istersen bir bak derim, tabiki aklına gelince sorularını cevaplarım :) eğer biliyorsam :D
Token Shop'ta bulunan tüm Theme Deck'leri almış bulunmaktayım. Bundan sonrası için artık Promo hediyeli Booster Pack lere abanacağım. :D
Sayfalar: 1 2 3 4