Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Lavender Kasabası Sendromu Türkçe Video
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Öldürmüyor(en azından beni). Denedim 10 saatlik versiyonunu dinledim bir günümü ayırıp. Tersten dinledim , 2x hızda dinladim, 0,25x hızda dinledim , tersten 2x hızda dinledim ,uyurken dinledim . 5 sekmede 2x hızda farklı anlarda açıp dinledim ve aynısını normal hızda da yaptım. Olmadı .Benim gibi intihara meyilli insana bile hiçbir şey yapamadı.

Bu müzikteki acayipliğin sebebi müzik olmaması. Belli yerlerinde belli notalar eksik. -_-

Video'yu izlemedim , çünkü gerek duymadım ve bana bir şey katmaz dedim -_- ayrıca Türkçe pokemon videolarını sevmiyorum bana mantıksız geliyor yaptıkları iş (hiç tartışmaya gerek duymuyorum . )mantıksız geliyor. Sırf bu yüzden izleme sayısına birşey eklemek istemedim nedendir bilmem -_-
Sadece ilk dinlediğimde çok başımı ağrıtmıştı,birde gece dinlediğim için hafif paranoyak olmuştum birkaç gün :D
Mösyö Pikselans'ı çok severim ama yanlış bilgi vermiş.
Lavander Town müziğinin 1.jenerasyonda sadece 1 versiyonu var o sonradan yeni versiyon yapma olayı yalanmış (BulbaPedia'ya göre)
Yok yav.Alt tarafı biraz ürkünç bir müzik,bir zararı yok.Ayrıca creepypastalardan nefret ederim,özellikle scarejumplardan :D
kiidora ya katılıyorum creepypastalar tamamen saçmalık yani bir hikaye uyduruyorlar bir iki tanede resim koyuyorlar al sana creepypasta.
Pokemon ürpertici makarnalarına( =Z Niye böyle yazdım ki=Z ) bayılırım. Eğlenceli olabiliyorlar.

scarejumpları ben de sevmem -_-
“Jumpscares are just a cheap tactic to make bad horror games scarier!"

Videoyu izliyorum istemsizce.

O beyaz el babanız. Yani oyunda babanız yok ya hani .Büyük ihtimalle ölü ve bütün yolculukta sizi takip ediyor.

Keşke izlemeseydim. Hiçbir şey demedi. Videoyu biraz boş buldum -_-
(31-10-2015, 07:10 PM)keldeo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kiidora ya katılıyorum creepypastalar tamamen saçmalık yani bir hikaye uyduruyorlar bir iki tanede resim koyuyorlar al sana creepypasta.
Hey,güzel kısaltma :D 
Spoiler:
Kii,japoncada kiiro(sarı)nun kısaltılmışıdır.
Bende uğraşsam yaparım mesela
Spoiler:
dolores diye bir kız jigglypuff'ına ölüm şarkısı öğretiyor ve jigglypuff onu zombiye çeviriyor,kendisi de ruh oluyor ve şimdi bu yorumu 3 yere paylaşmazsan ve hepsini de beğenmezsen seni de zombi yapıyor.

Tabii,doğru ve mantıklı açıklamaları olan teorileri ben de severim,onlar ayrı :D
dolores diye bir kız jigglypuff'ına ölüm şarkısı öğretiyor ve jigglypuff onu zombiye çeviriyor,kendisi de ruh oluyor ve şimdi bu yorumu 3 yere paylaşmazsan ve hepsini de beğenmezsen seni de zombi yapıyor.


Ne oldu? Sadece önlem aldım. XD Zombi olmak kötü. (.D


Şaka yapıyorum. Ben de öğrendiğimden beri Lavender müziğinden korkarım ve hiç dinlemem ama artık inancım pek kalmadı. :D Pek inanamıyorum. Creepypastaların bazıları komik bile oluyor.
Mesela Pokémon Lost Silver'ın sonundaki mesaj.
HE DIED. İsteksizce gülmüştüm. :D


Ayrıca @KiiroDora
Spoiler:
Sanırım sen Sarı Doraemon'sun. X3
Creepypastaları severim teori üretmek için biçilmiş kaftan. Lost Silver favorimdir. Etkileyici bir oyun; resmen Black ve White'nin geleceğini görmüş. Bunun için diyeceğim şey şu: Komik.
Sayfalar: 1 2