Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Strongest Mega Evolution Act IV
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
The Strongest Mega Evolution ~Act IV~
(Final Act)

[Resim: 048.jpg]
Öncelikle bu kadar duygusal bir bölüm beklemediğimi belirteyim. İngilizce altyazıyı heyecanla beklemekteyim çünkü çok bir şey anlayamadım konuşmalardan. Özellikle Alain'in öfkesini. Ne yalan söyleyeyim bir an Chespin ölecek mi diye düşündüm. (Ki hala durumu net değil) Aslında bu tam final olmadı. Yani izlerken final havasında hissetmedim. Devamı olacakmış gibi geldi. Ki devamı da animede olacaktır XD Mairin de umarım animede yer alır. Böyle Alain'le küs bitmesinler. Alain'e Mairin'e kızdığı ve bağırdığı için kızdım. Kim bilir ne söyledi kıza. Mairin kesin Charizardie X'i bahis olarak ortaya koymasının yanlış bir şey olduğunu söylemiştir. Alain de yersiz bir patlama yaptı. Hayır yani kız senin için hayatını tehlikeye attı geçen bölümde.

Bölümdeki savaşlar çok iyiydi. Ve animede (yan serilerde) bu kadar kalite olacağını da çok beklemiyordum hikaye konusunda. Yani cidden evrim var eskiye baktığımızda. Ölüm korkusu gibi şeyler konu alınıyor karakterlerin birbirlerine kızması, küsmesi gibi şeyler (animede ash'in kızlarla yaptığı bir bölümlük anlamsız tartışmalardan bahsetmiyorum tabiki) var... Yani çok hoşuma gitti bölüm kısaca. Alain de Malva'yı yendi beklemiyordum. E4'ten birini yenmiş oldu Alain şaşırtıcı bir şekilde. Acaba Diantha ya da Korrina ile de savaşır mı? Bölümdeki bol savaş sahnelerini de iyi sığdırmışlar. Yani hem Chespin Puni-chan olayını, hem Alain-Mairin kavgasını, hem bu savaşları, hem de Chespin'in ölüm döşeğindeyken geçen konuşmaları... Bunları iyi sığdırmışlar bir bölüme. Sycamore ile Alain de karşılaşamadılar bir türlü Angry 

Sanırım söyleyeceklerim bu kadar ^_^ Bölümde kullanılan müzikler de hem dikkatimi çekti, hem de çok hoştular. Başlangıçta kullanılan da bir garipti. Rise of Darkrai'den de vardı araya Lucario and the Mystery of Mew'in opening title'ı da karışmış değişik bir şey çıkmış ortaya. Diğerlerini animeden falan biliyoruz zaten herkesin kulak aşinalığı vardır diğerlerine diye düşünüyorum =) 
Alain'in yaptığı anca benim kullanmaktan nefret ettiğim kelimelerle anlatılabilecek davranışı sonrası kendisine olan sevgim yok oldu.
Bilin bakalım yeni favori mega evrim kullanıcım kim? Söyleyeyim Mega venusaur kulanan yeşilli insan.Tamamiyle şansa yenildi. Gördüğünüz üzere Alain'in Mega charizard'ı crit vurmasaydı hiç şansı yoktu.

Başlangıça bakılırsa kendisi Team flare çalışanı olarak savaşacak Ash kardeş ile yani kötü karakter kendisi -_-

Bugün ki nefret nöbetimin sonuna geldik hepinize iyi akşamlar.

O değil de son sahne neydi öyle geri sarıp sarıp 0,25 hızla izledim...
Mega Charizard X'i ilahlaştırdılar resmen, ulen orada alayını gömdü ardarda hemde, yani mantıksızdı bence.
(29-10-2015, 07:41 PM)delpiero Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mega Charizard X'i ilahlaştırdılar resmen, ulen orada alayını gömdü ardarda hemde, yani mantıksızdı bence.

Bence sıkıntı yok oyun mantığı gibi oldu. Hani lige girerken arada hiç Pokémon Merkezi'ne girmiyoruz ya Full Restore, Elixir, Revive ile götürüyoruz. Onun gibi oldu. Hatta Alain de Full Restore kullandı sanırsam arada. Ama Ash'in bunu yenmesi de giderek zorlaşıyor yani Ash Alain'i yenerse başka bir mantık hatasını doğurabilir bu :D 
Bölüüm gerçekten güzeldi. Alain güç konusunda baya yol aldı. Malva baaya zorladı ama yendi. Bir daha Siebold ile dövüşmesini isterim.
Bölüm oyun mantığıyla hareket ediyordu resmen  ama çok iyiydi kısa kısada olsa birçok Mega evrim görmüş olduk
Bir E4 üyesinin yenildiğini gördüm hala şoktayım.
ben bunu nerden izleyebirim
(29-10-2015, 08:47 PM)pokemoon Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben bunu nerden izleyebirim

Bu konuda paylaştım ben. Önceki sayfanın son mesajında da youtube alternatifi var.

@Firebender diğer E4'lerden farklı olarak Malva zaten kötü takımla birlikte çalışıyor. Yani bize kötü lansıman edildi. Bakarsın Lysandre ve kötü amellerinden haberi olduğu ve bu amellere yardım ettiği ortaya çıkar. Onun yerine E4'e de Korrina alınır ;D 
Sayfalar: 1 2 3