Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Emerald'ı Bir Türlü Açamadım Yardımmm :(
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar bugün çok heveslendim Pokemon Emerald'a başlayacaktım gba dosyasını indirdim Pokemon Emerald'ın onda her şey yolunda gitti fakat.Emulatorlerde sorun oldu.İlk olarak Nogba adlı bir emulatoru kullandım onda yanıt vermedi.Daha sonra ise visual boy advance adlı bir emulatoru kullandım.Fakat ondada hiçbir şey olmadı.Beyaz ekranda kaldı.Napmalıyım ? Lütfen yardım edin.Emerald'ı oynamayı çok istiyorum.
O zaman pcde sorun vardır.Pek anlamadıgım icin sana yardımcı olamayacagım ama sana online oynayabilecegin bir sitenin linkini vereyim.
https://en.gameslol.net/pokemon-emerald-945.html
(14-10-2015, 09:48 PM)Black_Prince Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O zaman pcde sorun vardır.Pek anlamadıgım icin sana yardımcı olamayacagım ama sana online oynayabilecegin bir sitenin linkini vereyim.
https://en.gameslol.net/pokemon-emerald-945.html

Hayır PC'de değil romda sorun var, bana da bir Emerald romunda beyaz ekran sorunu olmuştu bence buradan indir https://www.emuparadise.me/Nintendo_Game...4-download
Visual Boy advance adlı emülatörü aç. Üstteki menüden Options->Emulator->Save Type Kısmının altında Flash 128K seçili olsun. (Normalde flash 64k seçili olur.) Bu işlemden sonra oyunu aç, çalışacaktır.
[Resim: RBVZyj.jpg]
(15-10-2015, 11:36 AM)MaHoCaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Visual Boy advance adlı emülatörü aç. Üstteki menüden Options->Emulator->Save Type Kısmının altında Flash 128K seçili olsun. (Normalde flash 64k seçili olur.) Bu işlemden sonra oyunu aç, çalışacaktır.
[Resim: RBVZyj.jpg]

Malesef işe yaramadı.Hala beyaz ekranda kalıyor
sonra reset atacaksın emülatöre.



video nun aynısını uygula.
(15-10-2015, 03:38 PM)Mehmet © Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sonra reset atacaksın emülatöre.



video nun aynısını uygula.

işe yaradı saolun.