Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: İyiki doğdun Cilekes!!!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Doğum günün kutlu olsun  :osha:
Doğum günün kutlu olsun.  :chipachipa:

_Erdi_ Pachirisu kullandığımı görmese bari. :D
Benim hareketim şu ama :D

:saddd: :evil: :mad: ---------> :chipachipa: Heart Heart Heart ---------> :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile: 
Pachirisu use Charm and make happy all of theme yani :D 
Make Happy 'Em All!!!
daha doğru olur sanki :lol:

:chipachipa::chipachipa::chipachipa:
:lol: Evet aslında böylesi hem daha bir sloganlık, hem de Pokémon ruhuna uygun :D Neyse konuyu kaynattık yine. 

Nice Pokémmonlu senelere tekrardan; 
Spoiler:
[Resim: happy_birthday_for_lylakdoll_by_higure_san-d6koob7.jpg]
tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kardeşlerim ;) konuyu görünce açıkçası şaşkınlık yaşamadım değil. çünkü bugün benim doğum günüm değil :) benim doğum günüm 4 ayın 10'unda. yani 10 nisan :) burda sistemde 10. ayın 4'ü görünüyor :D 

gün ve ayın yeri değişik sadece :D ancak gelen tüm iyi dilekleri 2016 nisan ayına saklıyorum, peşinen kabul etmiş olalım. herkese teşekkürler ;)
Hepsi eray abinin suçu falan. :D :D :D (alınma abi dalga geçiyorum) ama altta da sanki bugün doğumgünü olan üyeler arasında cilekes görür gibi olmuştum. Neyse nisan geldiğinde eray abi konu kilidini açar artık :D ( sana fazla oynuyorum sanırım - bu arada shiny jirachi buldum senin taktikle okutmak istersen bir mesaj uzaklıktayım :) )
Senin yine iyi benim kendi doğum günümde sadece ailem hatırlar kutlar.
Bir keresinde doğum günümde arkadaşım bana sormuştu doğum günümü ve ben bugün deyince inanmamışlardı. Dodgy


:cerealguy: Saçma demeyin. Benim hayatımda sıradan birgün:lol:
(06-10-2015, 10:02 PM)Cilekes Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kardeşlerim ;) konuyu görünce açıkçası şaşkınlık yaşamadım değil. çünkü bugün benim doğum günüm değil :) benim doğum günüm 4 ayın 10'unda. yani 10 nisan :) burda sistemde 10. ayın 4'ü görünüyor :D 

gün ve ayın yeri değişik sadece :D ancak gelen tüm iyi dilekleri 2016 nisan ayına saklıyorum, peşinen kabul etmiş olalım. herkese teşekkürler ;)

:lol: Crying
İşte bu sonucu beklemiyordum. Ama olsun fazladan eğlence göz çıkarmaz, nisanda bir daha kurlarız :chipachipa: :santapika: :org calıyom ben: :imcool: :zıpzıp:


(06-10-2015, 10:06 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hepsi eray abinin suçu falan. :D :D :D (alınma abi dalga geçiyorum) ama altta da sanki bugün doğumgünü olan üyeler arasında cilekes görür gibi olmuştum. Neyse nisan geldiğinde eray abi konu kilidini açar artık :D ( sana fazla oynuyorum sanırım - bu arada shiny jirachi buldum senin taktikle okutmak istersen bir mesaj uzaklıktayım :) )

Metin'in suçu dermişim  Angel
Dediğin gibi foruma Cilekes kayıt olurken 1O..O4 (ay gün) işaretlemiş, İngilizce önce ay sonra gün yazıldığı içinde karışıklık olmuş :)


Neyse 6 ay sonrasına kadar konu kilit :)
Sayfalar: 1 2