Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon XY 60.Bölüm Türkçe Altyazılı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar ben acemiyim biliyorum ama genede kendimi denemek amaclı bir altyazı calismasi yaptim suan upload ediyorum.Bunu Bölüm Sohbete mi acayim yoksa baska bir yere mi?
Sorun olmayacaktır herhalde. Bu konuda (Pokemon X&Y Bölüm 60) paylaşman uygun bence. İngilizce altyazı geldiğinde de oradan paylaşmıştık zaten. Hatta eğer konunun sahibi (ilk mesajı atan) ile iletişime geçersen ilk mesajına senin adınla beraber videonun linkini ekleyebilir. Konunun adına da (Türkçe Altyazı) da ekleyebilir. batman007 bu konuda sorun çıkarmaz. Ara ara giriyor ama. Mesajını geç görebilir belki.

EDİT: Belki kendi konunu da açabilirsin. tlhGS mesela actlerde öyle yapmıştı çevirilerinde. Ama şu sıralar forumda düzene girme aşaması var diye dedim böyle. Mesela artık yeni bölümleri bile XY Bilgilerden açacağız, Hepsine ayrı ayrı konu açmayacağız. O açıdan sorun çıkarmasın diye dedim. Bir düzen hakim forumda son zamanlarda. Bir de çok amatörce bir şey mi, yoksa profesyonel mi bilemediğim için de çok iyi yönlendirememiş olabilirim  :santapika: 

EDİT 2: Ama bölüm sohbete konu açman yine sorun teşkil edecektir çünkü yeni düzenle birlikte orada böyle linkini vererek konu açmıyoruz. Yeni XY Bölümlerinden Bilgilere atıyoruz linki mesela. O yüzden dedim öyle. Ha ama tabi açman gereken en doğru yer de ora olurdu eğer yeni düzene girmeseydik...
Suan konu kilit ama
Üzerinden dört ay geçtiği içindir. İletişme geçmen gerekecek konu sahibi ile. Konu sahibi açabilir. Veya yönetime (Metin veya mehmet admin. Ya da co_admin bulldogss_eray) söyle onlar da açabilir. Bu arada editleme yaptım mesajımda iki kere. Bir daha oku derim :)
Bide Amatör Profesyenel arası bisi bazı yerler yanlis olabilir ama elimden geleni yaptim
(27-09-2015, 11:01 PM)EseslyPikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bide Amatör Profesyenel arası bisi bazı yerler yanlis olabilir ama elimden geleni yaptim

Sen bence bir paylaş içime kurt düştü okul açılmadan bir bakalım :D
Ben direk buraya simdilik link atsam olirmu
(27-09-2015, 11:03 PM)EseslyPikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben direk buraya simdilik link atsam olirmu

Youtube ya da bilinen bir kaynak üzerindense bir at bizde önizleme yapalım
Bu yardım merkezine açılmış bir konu ama. Buraya atma bence, doğru olmaz. Adminler sık aktif oluyor. Tavsiyem; onlardan birine mesaj at (az önce üç isim saydım), böyle böyle de, konunun kilidi açar mısınız de. Yani buradan görmeleri belki uzun sürer. Özel mesaj daha hızlı bir çözüm olur.

Edit: @EseslyPikachu Black_Prince aşırı merak etmiş galiba. İstersen mediafire'a yükleyince ÖM'den gönder ona. Adminlerden onay alınca zaten herkesin göreceği yerde paylaşırsın. Ve reklam olmaz sıkıntı yok o konuda. Daha önceden oraya yüklediğimiz dosyaları paylaştık forumda ben de paylaştım. Sıkıntı değil o yani.
Reklam olmaz galibada mediafare attim hayir altyazi dosyasi var icinde vlc ile izleyebilirsiniz yani o sekil

(27-09-2015, 11:05 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu yardım merkezine açılmış bir konu ama. Bence doğru olmaz. Adminler sık aktif oluyor. Tavsiyem; onlardan birine mesaj at (az önce üç isim saydım), böyle böyle de, konunun kilidi açar mısınız de. Yani buradan görmeleri belki uzun sürer. Özel mesaj daha hızlı bir çözüm olur
Tmm ole yapacağım

O zmn konu kilit
Sayfalar: 1 2