Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 88
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Eevee is Shy with Strangers! The Catcher in the Flowers!!




XY&Z sezonu ile birlikte bazı değişiklikler olacak, şimdiden alışalım.

-Bundan böyle yeni gelen bölümlerin linkleri yeni bölüm bilgileri konusundan paylaşılacak.
-Bölümlerin sohbet konularında artık spoiler kullanmıyoruz.
-Bölüm konuları açılırken konu başlığı bölüm numarasını, konu mesajı da bölüm ismini içerecek.
-Bölümleri açarken dikkat edelim.Yanlış yere konu açmayalım.Bölüm isimleri ve yayın tarihleri yeni bölüm bilgileri konusunun ilk mesajında güncel olarak bulunmaktadır.
-Bu konular bölümün geldiği günün herhangi bir saatinde, belirtilen şartlara uymak kaydıyla herkes tarafından açılabilir.
Niye kimse yorum atmamış böyle güzel bir bölüme =T Neyse bayram yoğunluğuna veriyorum. Spoilerın kalkması da iyi oldu. Yeni üyeler kullanmıyordu pek. Yeni XY Bilgilere yorum atmazlar umarım bu sefer de. Ama daha düzenli oluyor böylelikle de.

Öncelikle bölüm mükemmeldi. Beklediğim klasiklik yoktu bölümde. Kesinlikle orjinaldi. Dansçı Eevee'miz utangaçlığıyla hem tatlı, hem de bana Serena'yı andırdı. Ve Sylveon olacak artık kesin gözüyle bakıyorum bu olaya. O nasıl kapmadır PokéPuff'u öyle :D PokéPuff sever dostumuz, ayaklı amie diye nitelendirebileceğimiz Serena sayesinde çabucak evrim geçirecektir.

Eevee'yi PokéPuff'u yerken bir tek Bunnelby'nin görmesi ve herkesin Chespin'in PokéPuff'u yediğini sanıp onun boşuna üşüşmesi komik bir detaydı. Utangaç Eevee'mizin Serena'ya bir şey olmasından korkup seslenmesi ve Serena'nın teşekkür için çiçek tacını hediye olarak bırakması hoşuma gitti. Çiçek tacı yapmaları da bilmiyorum bana eski arkadaşlarımı hatırlattı mahalleden. Onlar da böyle çok meraklıydılar Serena ve Bonnie gibi böyle şeylere. :org calıyom ben:

Chespin'in bölüm sonunda Eevee'yi kovalamasından belli aşık olacak kesin ona. Zaten akrobasik hareketlerini iki dakika görse hayran kalır da... Sonraki bölüm başlayacak bence Chespin kıpırtıları. Bonnie artık Serena'dan Eevee'yi ister :D Eevee bu bölümlük kendisi gibi normal tür olan Bunnelby'nin arkasına saklandı ama ileride Pikachu'nun arkasına saklanır gibi geliyor.  =) :galp: =D Zaten PokéPuff'u yerken Bunnelby'nin görmesini de sorun etmemişti. Normal türü olduğu için bence kendisi gibi. Eevee Pikachu ilgisi de XY90'da başlayacak bence. Eevee'yi Chespin, Bunnelby ve Pikachu arıyor. Bence Pikachu onu bulacak ve Eevee zor durumda olacağı için onu kurtaracak. Kahraman hikayesi de o zaman başlayacaktır :D Neyse Anime sohbete döndürmeden burayı devam edeyim bölümden bahsetmeye.

Spoiler:
[Resim: tumblr_nv794y71AE1uuxapno1_1280.png]

Eevee'nin o hareketleri çok mükemmel değil miydi Startle O nasıl uçmalardır, danslardır, zıplamalardır öyle. Hayran kaldım. Eevee hayranları toplandı mı?

Spoiler:
[Resim: tumblr_nv6zodu8Ol1sori6yo1_540.gif] [Resim: tumblr_nv6zodu8Ol1sori6yo2_540.gif]


Uçuyor, uçuyor adeta:
Spoiler:
[Resim: tumblr_nv8ecvfowg1uw4h4no1_500.gif]

Spoiler:
[Resim: tumblr_nv7snqAmhU1r8sc3ro1_500.gif]

Tatlılığını da unutmamak gerekir.

Spoiler:
[Resim: tumblr_nv91wiNdQa1sr6y44o1_500.gif] [Resim: tumblr_nv8egxwUEb1uw4h4no1_500.gif] [Resim: tumblr_nv9nnc2Lzv1qbmz7eo2_500.gif]

Serena'nın da pijaması çok tatlı geldi bu bölüm Heart
Spoiler:
[Resim: tumblr_nv925aBRnA1rduh3zo3_400.png]

Serena'nın Eevee'yi kurtarışı, Eevee'nin kaçması ve ondan sonra Serena'yı korumak için dönmesi de hoştu. Ama Braixen ile Pancham, Serena'ya saldırı gelirken neden boş duruyorlar onu anlamadım. Tamam Eevee başrol olsun onu anladık da Braixen ile Pancham'ın da eli orada armut toplamıyor sonuçta Sleepy
Spoiler:
[Resim: tumblr_nv781hUWMn1sj7963o1_500.gif]

Opening'e gönderme de çok hoştu  :imcool:
Spoiler:
[Resim: tumblr_nv6uqpAoth1rc3jkko1_400.gif] [Resim: tumblr_nv6uqpAoth1rc3jkko2_400.gif]  [Resim: tumblr_nv6uqpAoth1rc3jkko3_400.gif] [Resim: tumblr_nv6uqpAoth1rc3jkko4_400.gif]

Serena yakalamaları!
Spoiler:
[Resim: tumblr_nv7v7xzZHp1ufvbqho1_1280.jpg] [Resim: tumblr_nv7v7xzZHp1ufvbqho2_1280.jpg]

Ve son sahne:
Spoiler:
[Resim: tumblr_nv6gmtIh0a1u2n2bso1_500.jpg]

Bu arada Serena'nın ağırlıklı olduğu bölümlerde Serena her zamankinden daha güel gelmiyor mu size de? Bana showcaselerde de böyle geliyor. Yani belki de bu bölümlerde çok dikkatli alıcı gözüyle incelediğim için öyle geliyor olabilir. Ama saçının şeklinden, kıyafetine, sağa sola dönüşünden, konuşmasına her şey dikkatimi çekiyor. Normalde böyle incelemem yani. Kendimi garipsedim bir an :D Neyse söyleyeceklerim bu kadar sanırım.

Bir de DoriDori yoktu bölümde Undecided Sonuna kadar bekledim ama çıkmadı  Shrug
Ben bu bölümden pek birşey beklemiyordum. Eeveeyi görürler, yanına giderler kaçar , sonra Team Rocket'ten kurtarirlar ve onlara katılır.
Ama o detaylar mükemmeldi. Özellikle Bunnelby sahnesini defalarca izledim. Ama bilin ki Luxray biliyordu neler olduğunu ( bence) ...
Eevee Serena'ya çok yakıştı.Saldırıları da iyiymiş Swift ve Protect bayağı işimize yarar.

Ben de Victini gibi detaylara bayıldım.Frogadier-Hawlucha sahnesi komediydi özellikle.

[Resim: tumblr_nv7f3jMiPd1rd4ymxo2_500.gif]

Bir de yazarların arasında Bunnelby fanı var sanırım.Coşturdular Bunnelby'yi birden :D
Ben Eevee sever biriyim. Geldiği yere umut, neşe, güzellik getirir. Eevee'nin tek sevmediğim yeri Unova (Anger)'da Virgil'in Eevee takımıyla şampiyon olmasıydı. Onun dışında her çıkışında güzellik kattı. Bu bölümde gerçekten güzel yakalama oldu. Serena'nın ilk görüşte yakalamayı kafaya koyması ve ona göre hareket etmesi çok da sık olan bir olay değil. Genelde bölüm başı tanışılır, bölüm içindeki olaylarla bağlanılır ve bölüm sonunda pokémon katılmak ister. İstisnalar dışında hep böyle olmuştur. Bu açıdan beğendiğimi söyleyebilirim. Daha ilk bölümden PokéPuff ayrıntısının olması Sylveon'a işaret bence de. Başka bir evrimi yakıştıramıyorum nedense...
Bölüm çok güzeldi.Serena fanı olduğum için her zaman Serena'nın fazlaca bulunduğu bölümleri beğenmişimdir :)

-Bölümün başlarına bakarsak Ash Pikachu ile oynuyor ve su atıyor.İşte iyi dostluk
-Görünüşe bakılırsa Hawlucha-Frogadier sürtüşmesi devam ediyor ve anladığım kadarı ile Noibat Talonflame'nin hareketlerini taklit ediyor.
-Clemont'un makine her zaman ki gibi fail.Hem işe yaramadı hem de patladı :(
-Bunnelby'nin Eevee'ye göz yumması ve işin Chespin'in üzerine kalması çok iyiydi :D Gerçi o da Eevee almasa yiyecekti haketti sayılır :)
-Serena'nın  showcase performansı ile Eevee'nin ilgisini çekme planı süperdi.Serena'ya bi +
-Serena Eevee'yi kurtardı Eevee'de Serena'yı korudu.Burada anlamadığım Jessie'nin saldırırken niye Pancham ve Braxien'in ağzı açık baktığı.Korusanıza kızı :mad:  Allah'tan Eevee reyiz var <3 .
-Bölüm sonunda da Eevee'nin uyum sürecinin biraz zor olacağının sinyali verildi

Neyse ben sonraki bölüme geçeyim. :)