Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: PokéTop İsimleri Türkçe Çevirisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
RESİMİSİMTÜRKÇE İSİMNESİLAÇIKLAMA
[Resim: pokeball_002_zpszocfu485.png]Poké BallPokéTopu1. NesilYaban Pokémonu yakalamaya yarayan bir cihaz. Pokémon'a top gibi fırlatılır ve hedefi rahatça içine alır.
[Resim: greatball_zpsyo8byrw3.png]Great BallMükemmel Top1. NesilStandart bir bir PokéTopu'ndan daha iyi performans sergileyerek daha iyi Pokémon yakalama oranı sunar.
[Resim: ultraball_zpsbeeg9zt8.png]Ultra BallUltra Top1. NesilUltra-Yüksek performanslı PokéTopu, Mükemmel Top'tan daha iyi Pokémon yakalama oranı sunar.
[Resim: masterball_zpsxh9m7coj.png]Master BallUsta Top1. NesilEn üstün performansa sahip en iyi PokéTopu. Onunla tüm Yaban Pokémonları yakalayabilirsin.
[Resim: safariball_zps4bqzp4gw.png]Safari BallAv Topu1. NesilSadece Safari Bölgesi'nde kullanılan özel PokéTopu'dur. Üzerindeki kamuflaj deseni ile bilinir.
[Resim: levelball_zpsq3scqmze.png]Level BallSeviye Topu2. NesilKendi Pokémon'ununun seviyesinden düşük Pokémon'ların yakalanmasını kolaylaştıran PokéTopu'dur.
[Resim: lureball_zpsi92zveds.png]Lure BallOlta Topu2. NesilOlta ile tutulan Pokémon'ları yakalamada daha iyi olan PokéTopu'dur.
[Resim: moonball_zpskbzldzmm.png]Moon BallAy Topu2. NesilAy Taşı ile evrimleşen Pokémon'ları daha kolay yakalayabilen PokéTopu'dur.
[Resim: friendball_zpsqaqp262d.png]Friend BallDost Topu2. NesilYaklanan Pokémon'u hemen dost canlısı yapan garip bir PokéTopu.
[Resim: loveball_zpsfaellcd9.png]Love BallAşk Topu2. NesilKullanılan Pokémon'un karşısında bulunan karşı cinsiyetli Pokémon'u yakalamada daha iyi olan PokéTopu'dur.
[Resim: heavyball_zps4cujozxj.png]Heavy BallAğır Top2. NesilDaha ağır Pokémon'ları yakalamakta daha iyi olan PokéTopu'dur.
[Resim: fastball_zps3u77om6p.png]Fast BallHızlı Top2. NesilKaçmaya meyilli olan Pokémon'un yakalanmasını kolaylaştıran PokéTopu'dur.
[Resim: sportball_zpslgcxcqal.png]Sport BallSpor Topu2. NesilBöcek Yakalama Yarışması'nda kullanılan özel PokéTop'tur.
[Resim: premierball_zpsacwdely2.png]Premier BallÖzel Top3. NesilBir tür özel bir etkinliği kutlamak için kullanılan biraz nadir bir PokéTopu.
[Resim: repeatball_zpsdkz4jqmk.png]Repeat BallTekrar Topu3. NesilDaha önce yakalanmış olan Pokémon Türleri'ni yakalamakta biraz daha başarılı olan farklı bir PokéTopu'dur.
[Resim: timerball_zpsmp4kwsrj.png]Timer BallZaman Topu3. NesilMücadele sırasında daha fazla tür geçtikçe daha etkili olmayı başaran farklı bir PokéTopu'dur.
[Resim: nestball_zpswpykwue3.png]Nest BallYuva Topu3. NesilYaban Pokémonu'nun daha düşük seviyede olmasıyla daha etkili olan farklı bir PokéTopu'dur.
[Resim: netball_zpsvhzxrgmu.png] Net BallAğ Topu3. NesilSu ve Böcek Türü Pokémon yakalamaya çalışırken daha etkili olan farklı bir PokéTopu'dur.
[Resim: diveball_zps8xqabauh.png] Dive BallDalgıç Topu3. NesilSu altında yaşayan Pokémon'ları yakalarken daha etkili olan farklı bir PokéTopu'dur.
[Resim: luxuryball_zpsob3jiruq.png] Luxury BallKonfor Topu3. NesilYakalandıktan sonra Yaban Pokémonu'nun daha hızlı dost canlısı olması için rahat olan PokéTopu'dur.
[Resim: healball_zpsui46fg8b.png] Heal BallŞifa Topu4. NesilYakalanan Pokémon'un canını ve özel durumunu hemen iyileştiren PokéTopu'dur.
[Resim: quickball_zpsqnpehihq.png] Quick BallSeri Top4. NesilYaban Pokémonu'nu ilk turda kullanıldığında yakalanma oranı daha yüksek olan farklı bir PokéTopu'dur.
[Resim: duskball_zpsty05n5p7.png] Dusk BallKasvet Topu4. NesilGece veya mağara gibi karanlık yerlerde Yaban Pokémonu yakalamayı kolaylaştıran farklı bir PokéTopu'dur.
[Resim: cherishball_zpsg1xpkf35.png]Cherish ballSevgi Topu4. NesilÖzel bir etkinliği anmak için el ile yapılan oldukça nadir olan bir PokéTopu'dur.
[Resim: parkball_zps9in9qptd.png] Park BallPark Topu4. NesilPal Park için yapılan özel PokéTopu.
[Resim: dreamball_zpsq6b1ulvi.png] Dream BallHayal Topu5. NesilEntree Ormanı'nda çantanda aniden beliren özel bir PokéTopu'dur. Herhangi bir Pokémon'u yakalayabilir.





Çeviri & Düzenleme: bulldogss_eray & Mehmet ©





PokémonTürkiye Farkıyla


Master ball açıklamasında hata var.
Emeğinize sağlık.
Eline sağlık usta güzel olmuş 8D Quick Ball ve Dusk Ball favorim XD
PokéToplarının burada bahsedilen oranlarını öğrenmek için tıklayınız. Angel 
Heavy Ball: Ağır Top Yaban Pokemonu ne kadar ağırsa o kadar yakalama şansını artıran farklı bir Poke Topudur.
Fast Ball: Hızlı Top Yaban Pokemonunun yakalama şansını kaçmaya yatkınsa (Gen. 2) veya hızı yüksekse (Gen. 4) 4 katına çıkaran farklı bir Poke Topudur.
Hiçkimse bilmez ama Masterballun kaçırma ihtimali var...
Daha doğrusu vardı. Red/blue da 1/65536 ihtimalle kaçıyordu -_-
Oww...Bu olay başına gelen adamın ne yaptığını merak ediyorum ;-;
Whiscash'in Master Ball'i yutmasiyla ayni durum bence :D
Elinize sağlık çok güzel olmuş ^^
(21-09-2015, 06:45 PM)zamazinqo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Whiscash'in Master Ball'i yutmasiyla ayni durum bence :D

[Resim: tumblr_mfv5e7kv6M1rxfqqzo3_400.gif][Resim: tumblr_mfv5e7kv6M1rxfqqzo4_400.gif][Resim: tumblr_mfv5e7kv6M1rxfqqzo6_400.jpg]

Bu yorumdan sonra Munchlax aklıma geldi. :)

[Resim: tumblr_m61b5dQqdd1qd87hlo1_500.gif][Resim: tumblr_m61b5dQqdd1qd87hlo3_500.gif]
Bu arada bilmeyen varsa söyleyeyim, Groudon 950 kg. ile en ağır Pokemon olduğu için Heavy Ball ile kolayca yakalanabilir.