Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Bölüm 87
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tam açıyordum benden hızlı davrandın ;D  Resimde ekle bari :D Ben bir screenshot aldım...
[Resim: zV97g6.png]

Edit: Ben kontrol ederim konuyu gönder tuşuna basmadan o konuda rahatım Onion021
Bir hafta aynı anda 2/3 konu açılacak . Demedi demeyin...
Spoiler:
Neden bilmiyorum ama limon kardeşleri böyle bir başlarına görmek hüzünlendirdi beni yav :( Bonnie'nin ikide bir Serena'ya sarılmasına alışmıştım ben.Dedenne de yok zaten.Harbiden bi garip oldum.Sanırım hikayenin başı Clembot'un bunları gymden şutladığı zamana denk geliyor.Gidecek yerleri yok, pokemonları yok, etrafta Ash'le Serena yok, karınları aç, bir tane elmayı yiyecekler de doyacaklar ;( Valla yok, ben bu XY daha doğrusu XY & Z'nin sonunu kaldırmayacam, onu anladım.

Bunlarla birlikte Bunnelby'ye baya bir gösterim süresi tanımaları iyi oldu.Evrimleşeceğini de düşünmüyorum bu bölümden sonra artık.
Spoiler:
Bunnelby hikayesi Ash'in Squirtle hikayesiyle tıpa tıp aynı olmasa da benzer yönleri var gibi geldi.Ayrıca bu son bölümde Bunnelby'nin bir sahnesi var çok sevimli göründüğü gözlerinin dolduğu sahne vardı.Şu an bulamadım ama gerçekten Pikachu'dan daha sevimli geldi.Bu arada umarım yeni seride bu seriden herhangi bir karakterle devam ederler.
Spoiler:
Bölüm orta ayardı.İsa'nın dediği gibi biraz Squirtle'a benziyor Bunnelby'nin hikayesi.Ben birazda Hawlucha'ya benzettim.Bunnelby arkadaşlarını Diggersby'ye emanet etti.Hawlucha da ormanı Machamp'e.Buradan bi benzerlik kurdum ben.Daha bölümün başından belli bunlar Serena ve Ash ile karşlılaşmasalardı halleri bitikti.Bi elma buldular mı sevinir haldeler :) Neyse Bunnelby'nin ön planda olduğu bi bölüm olması iyi oldu.Bunnelby'ye bi sempatim var nedense.Luxray ve Chespin'den daha fazla ortalarda gözüksün istiyorum açıkçası.Bu arada yanılmıyorsam ağlak Clemont'u ilk defa gördük.İzleyince neysede yanında olunca hiç çekilmez :D .Serena'nın da geri geri yürümede bu kadar iyi olduğunu bilmezdim.Ben 1 dk'da takılır düşerdim.

Buraya bi daha yazayım.Gerçekten çok güzel bölümler bizi bekliyor.Özellikle ben gibi Serena fanlarını.Çünkü onun merkezde olduğu bölümler geliyor.Gerçekten Pokemonun güzel bölümlerinin gelmesi,izlediğim başka yapımlarda da harika bölümlerin gelme ihtimali ile birlikte çok güzel 3-4 haftanın yaklaştığı kanısındayım.Ah bir de okullar açılmasa :(
Şimdiden çok özür dilerim, neredeyse 1 aydır pokéMona aç kaldım. İzlemeyi, yorum yapmayı özledim. Şimdi bir maratondur kopup geliyorum. O yüzden bölümleri izleyip taze taze yorumlarımı sıralayacağım.  Miao Miao


 
Spoiler:
Daha önce hiç böylesine ayrıntılı bir prequel bölümü olmamıştı. Gary'nin Squirtle seçtiğini, Brock'un Onix'i hediye aldığını falan öğrenmiştik ama sadece 1 resimlik flashbacklerle. Türünün ilk örneği olan bu bölümü ben çok sevdim. İçimde biriken pokémon hasreti filler da olsa bölümleri sevmeme sebep olabilir, o yüzden şuan çok da kendime yakıştırdığım eleştirici havayla yaklaşmıyor olabilirim. Ama neyi değiştirir ki? Gerçekten güzel bir şeyi istesem de yeremem. Hikayeyi şimdiki zamana çok güzel bağlamışlar. Mekan olarak terk edilmiş tren tüneli, Bunnelby var vs. vs. Ortaya soru işaretlerini kaldıran güzel bir bölüm çıkmış. Clemont neden Ash'le karşılaştığında Bunnelby'si vardı öğrenmiş olduk. Bunnelby evrimleşmeden kalır bunun da bir kez daha üstünden geçtik. Sırada Eevee var, bekle beni Eevee...!!!