Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: TV'de Pokémon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Disney X D'nin kaldığı yerden devam ediyorlar. Biraz saçma olacak ama yapacak bir şey yok. Şifresiz kanalda yayınlandığını görmek bile mutlu edici.
Bu çok güzel bir haber harika :) Şifresiz bir kanala geçmesi de gerçekten çok iyi olmuş.
10:00 ve 15:30'da yayınlanacak olmasına sevindim şu an ofiste izlenebilir, isabet olmuş.
Bazı yerlerde 15.00 yazmışız da 15.30'daymış bölüm. Okulu evine yakın olan genç kardeşlerimiz eve gelince ilk beş dakikasını kaçırsalar da bölümün büyük bir kısmına yetişebilirler herhalde. Geçen 29 Ekim bayramında bakma fırsatım oldu benim de. Tekrardan Türkiye'de, herkesin erişebildiği bir kanalda yayımlandığını görmek beni mutlu etti. Geçende Ritchie'ye (şu sinema ailede yayımlanan filmlerde) seslendirtmişlerdi Ash'i, şimdi de bir başkası seslendirmiş (neyse, Ritchie'nin sesinden daha çok gitmiş en azından). Aslında dublaj kötü değildi ( Squishy dışında, bir Pokémon sesine, bir tipine, bir de dublajdaki sesine bak :D ) sadece alışmak gerekiyor. Tabii ki de orijinal daha iyi, bunu seriyi canlı takip edince anladık ama sonuçta eskiden dublajlı izliyorduk ve o seslerle de mutluyduk. Alışma meselesi dediğim gibi, dublajlayan ekip de gerekli özeni gösteriyor gibi geldi bana :)
Sevincimiz kısa sürdü sanırım. Bugün itibariyle yayında göremedim. Yayın akışından da kaldırılmış. Zaten bir süredir tekrar bölümleri yayınlıyorlardı
Disney Channel şirketine ve yetkililerine ben bu maili attım sizde buna benzer bi şekilde atıp beklediğimizi ve yeni bölümlerin devamını istediğimizi bilmelerini sağlayabiliriz :)
https://i.hizliresim.com/r66v5M.jpg

E-Mail Adresleri
Şirket email adresi: info@disneyturkiye.com.tr
Sorumlu Müdür: didem.ozkilicci@disney.com
İzleyici Temsilcisi: zeynep.yurtbasi@disney.com

Benim attığım Örnek Metin
"Disney Channel da yayınlanan POKEMON Türkçe Dublaj çizgi filmi yeni bölümleri artık son haftalarda yayınlanmıyordu ve yayın akışına baktığımızda da yayından kaldırıldığını görüyorum şuan.
Pokemon 19.Sezon XY&Z'nin 32.bölüm olan "Başlı başına bir Lig (A League of His Own)" son yayınladığınız bölüm oldu.
Yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak acaba bilgi verebilir misiniz ?"
Stüdyonun dublajlamasını bekliyor olabilirler. Şu an yayın akışında görünüyor ama yayınlanmıyor.
Sayfalar: 1 2 3