Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon'un Planlanan Bitişi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Daha önce paylaşıldıysa affola, ilk filmin ilk fragmanı.

ilk filmden çok farklı, çünkü ilk film bir filmden ziyade bir final bölümü olarak tasarlanıyormuş.
teoriye göre pembe saçlı kız Ash ve Misty'nin kızı, yetim kalmış, soldaki mavi saçlı ise Misty'nin ablası Violet.
LİNK burada daha kapsamlı bir açıklama var.
fakat Gold ve Silver oyunlarının beklenmedik başarısından dolayı yeni oyunlar yapmaya ve dolayısıyla yeni anime serisi başlatıp, Ash'i yaşlandırmamaya başladılar.
Ash ile Misty'den çok Joy'un yetim kızına benziyor XP 
(05-09-2015, 10:28 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash ile Misty'den çok Joy'un yetim kızına benziyor XP 

başka bir teoriye göre Jessie ve James ölünce Misty onların kızını evlat ediniyor.
Anime ilk 2 sezonun arkasindan reklam amacina odaklanmistir.Bu dogru olabilir.Gercekten yasanan finansal basari bunu boyle devam ettirdi diye dusunuyorum
Şimdiye kadar pokemon bitmiş miydi yani Cry Cry Cry . Ama Pokemon Ferhat hak ederdi bunu Fire .
Animede saçlar acaip olur ama Ash kısmında o renk yok. Jessie ve James mangada evleniyor onların çocuğu olabilitesi yüksek
Arkadaşlar filmin çıkış tarihi Gold ve Silver'dan 1.5 2 sene önce diye biliyorum. Ayrıca seriyi birden uzatma kararı verdilerse 1. Sezonun içinde olmak zorunda çünkü Ash'i bulbasaur , squirtle , pidgeotto gibi pokemonlarla pokemon master yapmazlardı diye düşünüyorum ayrıca 1. Sezon daha Charizard Ash'i dinlemiyordu bile. Ligde Gary ile bile karşılaşmadılar. Bence anime uzun soluklu planlanmıştı ama bu kadar uzayacağını onların da hayal ettiğini sanmıyorum =)

Edit : Hatta belki de planlarında Misty ve Brock ile bitirmek vardı seriyi baktı uzayacak değişikliğe gittiler ama dediğim gibi olsa olsa Ruby ve Sapphire'in başarısı etkilemiştir.
(05-09-2015, 11:02 PM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar filmin çıkış tarihi Gold ve Silver'dan 1.5 2 sene önce diye biliyorum. Ayrıca seriyi birden uzatma kararı verdilerse 1. Sezonun içinde olmak zorunda çünkü Ash'i bulbasaur , squirtle , pidgeotto gibi pokemonlarla pokemon master yapmazlardı diye düşünüyorum ayrıca 1. Sezon daha Charizard Ash'i dinlemiyordu bile. Ligde Gary ile bile karşılaşmadılar. Bence anime uzun soluklu planlanmıştı ama bu kadar uzayacağını onların da hayal ettiğini sanmıyorum =)

Edit : Hatta belki de planlarında Misty ve Brock ile bitirmek vardı seriyi baktı uzayacak değişikliğe gittiler ama dediğim gibi olsa olsa Ruby ve Sapphire'in başarısı etkilemiştir.

filmin çıkış tarihi ile filmin yapım aşamasından fragmanın yayınlanması çok farklı şeyler ve çok farklı zamanlarda olabilirler bunu oku anlarsın.
bu arada soldaki mavi saçlı kız birinci filmden miranda diyenler var.
İlk film zaten Gold ve Silver oyunlarından önce çıkmamış mıydı?
(05-09-2015, 11:09 PM)GyaraKnite Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]filmin çıkış tarihi ile filmin yapım aşamasından fragmanın yayınlanması çok farklı şeyler ve çok farklı zamanlarda olabilirler bunu oku anlarsın.
bu arada soldaki mavi saçlı kız birinci filmden miranda diyenler var.

Evet ve ben zaten film oyundan 1.5 yıl önce dedim. Yani filmi Gold ve Silver'ın başarısı etkileyemez çünkü film çıktığında ya da planlanırken ortada Gold ve Silver yok. Belki Yellow ile alakası vardır. Ama bunun dışında anlamadığım yerler olabilir okuyacağım teşekkür ederim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7