Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Anistar Showcase
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
İki dediğim arasındaki çelişki yalnız... :D Ama orada dalga geçtim biraz. İçimden bir ses Mudkip yumurtasının yakın olduğunu söylüyor =) 
(07-10-2015, 08:31 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-10-2015, 02:01 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Her şeyi geçtim sezonun bitiyor olması bile Serena'nın kazanması için yeterli bir neden.

Yalnız bu yorumunu okuyunca aklıma 10. Sezon sonu geldi. Dawn's Early Night yani. Emin konuşmamakta fayda var dilini ısır derim ben :D Dawn'ın da ilk anahtarı ve ikinci anahtarı arasında bir yıldan fazla zaman olduğunu söyleyen sendin ( DP güncel takip etmenin farkları tabi ;D ) Ama Serena ilk Yarışması'ndaki kıyafetini giymiş Braixen ile birlikte. O yüzden ben de kazanma potasiyelini yüksek görüyorum. Bana kalsa ikinci anahtarını Eevee-Mudkip ile, sonuncusunu da Absol-Sylveon ortaklaşmasıyla almalı. Braixen ile Pancham'dan sıkılmaya başladım :D Ama bunu kazanırsa bilin ki sonrakisini kaybedecektir. Sebebi ise utangaç bir Eevee'mizin olması  =) =) =) Braixen ise Master Rank'te boy gösterir artık.

Bu sezon başka sezon :D Seri olarak bile ana logosu ayrı yani aynı BW ve BW2'deki gibi.

Ben hala Serena kazanır diyorum.Yalnız şu an internette Jessie'nin kazanacağına inanan baya bir insan var.Millet 91.bölümün açıklamasında Serena'nın kaybedeceğinin ima edildiğini falan söylüyor.
Spoiler:
With Serena's Tripokalon attempt (girişim, yeltenme, teşebbüs)  over, the group heads for the Anistar Gym for Ash's Gym match. But on their way, they spot Professor Sycamore and his assistants get attacked by a mysterious woman by Anistar City's symbol, the sundial. Ash and friends challenge her to a battle to save them, but she claims this is all to save the Kalos region.
Yarın gene sosyal medyada büyük tartışmalar kopacak orası kesin.Malum kız meselesi pokemonda en önemli bir şey :D 
Oyumu geri alıp hayırı işaretlemek istiyorum. Ama o yorumlardan değil de aynı Braixen ve Pancham'la yeniden bir showcase kazanmasını istemediğimde. Absol ve Mudkip şova vakit kalmayacak yoksa :bigsmile: :bigsmile: Jessie kazanırsa çok gülerim ama  Shout
Ben hiç bir spoiler de Serena'nın Mudkip ve ya Absol yakalayacağını görmedim.Ama bence yakalamasında Absol Serenaya göre değil, fazla kaçar.Eevee de Leafeon'a evrimleşsin bence yeterince Slyveon gördük zaten.Onun yerine Glaceon ve ya Leafeon görmek baya güzel olabilir.
Sayfalar: 1 2 3