Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Forum Güncellemeleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bu konuda forumda yaptığımız değişiklik ve yenilikleri duyuracağız. Bu sayede yaptığımız güncellemelere kolayca ulaşabileceksiniz. Tema değişimleri ve özel konu açılması gereken büyük değişimler dışındaki küçük çaptaki güncellemeleri buradan paylaşacağız.

İlk duyurumuzla başlayalım. 

- Mobil oyunlar kategorimiz açıldı. 
- 120 gün boyunca herhangi bir mesaj atılmayan konuların hepsi kilitlendi. Kurduğumuz eklenti ile 120 günden fazla mesaj gelmeyen tüm konular otomatik olarak kilitlenecektir. Özel istek dahilinde bu konuların kilidi açılabilir. Bu sayede konu hortlatma olayının da önüne geçmiş olacağız.
- Pokemon Senaryoları bölümümüz yıllar sonra tekrar sizinle. 3 ay deneme yapacağız, kalıcı olması sizin elinizde.
- Artık "kendinize ait" konuları kilitleyip, kilidi açabilirsiniz. Başkasına ait bir konuya  mesaj atmak isterseniz konu sahibine ya da yetkililere mesaj atabilirsiniz.

- Konuyu kilitlemek ya da açmak için üst kısımdaki "konuyu oyla" bölümünün yanındaki kilit resmine tıklamanız yeterli. Bu işaret sadece sizin açtığınız konularda gözükür. 

[Resim: oZWVL2.png]

[Resim: ZVB3rA.png]
- Rep sistemi kaldırıldı.
- yeni mesaj ifadeleri (smiley, emoji) eklendi. ifadelerin altında bulunan [Daha fazla göster kısmına tıklayarak diğer ifadeleri görebilirsiniz. daha sonra ifadelerin sıralamasını değiştireceğim. daha sık kullanılan ifadeler üst kısma alınacak. siz de eklenmesini istediğiniz gülücükleri bana özel mesaj ile gönderirseniz ekleyebilirim.

:cerealguy::think::hmmmmm::saddd::pikapikapikaa:mr. mime:squirtle:Crying:chipachipa:TardLooks_like_he_needs_a_belt:tsutarja::bigsmile::evil::charizard::what::santapika:Shrug:vanillite:Pikachu_09:marowak::galp::org calıyom ben::zıpzıp::imcool::sleep::osha::hmmpeki::mad::redheart::scizor::lol:Onion034:celebi:
Pokémon GO  ve  Shuffle Mobile  forumları açıldı.
Üyelerimizin Paylaşımları bölümümüz açıldı. Burada kendinize ait oyun, bölüm vs. download konularınızı paylaşabilirsiniz. Sizden ricamız alıntı konu olmaması ve genel forum kurallarına uygun konular açmanız.
Üye rütbe resimleri güncellendi. Bir süredir sebepsiz şekilde imageshack resimleri kafasına göre siliyordu hatta bazı resimler silinmemesine rağmen forumda gözükmüyordu. Bu linkleri düzeltecektim zaman da varken eski rozet resimlerini Kalos rozetleri ile değiştirdim. 

https://pokemonturkiye.com/showthread.php?tid=866
Küçük bir güncelleme. Üstte bulunan daha fazlası butonundan E-dergi ve PokeTv'ye hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

[Resim: pBr3bn.png]
Sayfalar: 1 2