Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Shuffle Mobile
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Güzel oyun teşekkürler :) Mew'i yakaladım şans %8'de falandı hayret :D Pichu, Torchic , Lucario mahvetti beni :) can da çok yavaş doluyor.
Expertlere daha girmeyin derim. Onlar hep orda ve şu an için çok zorlar.
Torchici yeni yakaladım normal Pokeballa. Ama o mew bana cinnet getirtecek. Zaten para az greatball attim %60 a kaçtı . Bu arada cumartesi günleri Victini olacakmış su pokemonu basmaya başladım bile , benden önce yakalayan olursa çatlarım burda
Madem bu kadar kişi oynuyor,bir baksam fena olmaz.
Herkes bayağı ilerlemiş,ben daha 15. seviyedeyim.Oyunun müzikleri çok güzel.Özellikle "Sand Bazaar" arenasının müziğini çok beğendim.Artık Pokemon'da duymak istediğim melodiler...Mücadele anındaki kemanlı müzik de çok hoş.Bu arada bize eşleşmede yardım eden işareti kaldırmanın bir yolu var mı ? Oyun ilerleyince kaybolur sanıyordum hala gitmedi.
O işareti kaldırmanın bir yolu yok sanırım. Görmezden gelmek daha iyi çünkü öneriler güzel sonuç vermiyor genelde.
@ZoNaL sanırım optimizeyi kastediyorsun. Aynı ekranda sağ alt köşede bulunan PokeTopu işaretinden kendin ayarlayabilirsin takımını. Optimize'ye tıklamadıkça da o takım orada kalır öyle. Optimize tür ve levek avantajına göre takım seçer. Tekrar tekrar tıkladıkça varsa yerine seçilebilecek daha iyi strateji onu gösterir.

Bu arada ben de Mew'i iki kez denedim birinde PokéTopu iki kez döndü, diğerinde üç kez. Ama olmadı. Yine de inat ettim. Mücevher harcamayacağım o Mew'e GreatBall'la şansımı denemek için. Gündüz bir daha denerim normal yoldan. Ama +5 hamle çok işe yarıyor. Tek yapmanız gereken düşünerek oynamak. Strateji yapmak. Bu arada aslında herkes çok ileride değil ben de 17deyim. Aramızda bir tek delpiero uçmuş anladığım kadarıyla ;D
Eveet.Ben de bir baktım,sarıyor insanı :D Pichu'yu yakaladım.
Windows Phone kullanıcıları için 1 saatlik saygı duruşu...
Evet herkes aynı seviyelerde galiba 24ü bitirdim şimdi ama 6 tane yakalamadığım pokemon var şuan. Can dolsun mecbur onlara döneceğim. Pichu , Torchic , Klefki , Phanpy ( öylesine yapmıştım dönemedim ) , Treecko bir de Pikachu. Torchic, Klefki ve Phanpy'i denerim Pikachu ailesi ve Treecko'ya bir süre ellemem. Bu arada ben de Mew'i +5 ve normal pokeball ile yakaladım ama tamamen şansaydı zaten 26 27 günü daha varmış Mew'in.
Tabletin şarjı dolsun ben de bir bakacağım, neymiş bu Pokémon Shuffle. :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22