Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash/Ho-Oh teorim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar sitede yeniyim ve sırf teorimi paylaşmak için üye oldum hayatım boyunca nerdeyse ilgilendiğim herşey hakkında teori ürettim ama hiçbiri bu kadar mantıklı olmamıştı.Şimdi bildiğiniz gibi ash ve pikachu ilk bölümde(2 yada 3 de olabilir) Ho-Oh u görüyorlar ve yanlış hatırlamıyorsam efsaneye göre Ho-Oh u görenler sonsuz mutluluğa sahip oluyor vede hayranların uzun süredir şikayet ettiği ve alay konusu olmuş olan Ash in 10 yaşında olma durumu var.Benim teorime göre ash Ho-Oh u görünce sonsuz bir mutluluk elde etti ama bu mutluluğu zaptedebilmesi için 10 yaşında kalması gerekti çünkü insan sadece çocukken mutlu olabilir.Ne düşünüyosunuz sizce mantıklı mı
Mantıklı ama anladığım kadarıyla bu teoriye göre sadece Ash'in on yaşında kalması gerekiyor. Ash 10 yaşında kalırken diğerleri büyürse ( hele ki Bonnie ve Max ) karmaşa çıkar diye düşünüyorum.

Bu arada Ash'in kesinlikle yapması gereken birşey varsa o da Ho-oh yakalamak olmalı :) Daha çok sevdiğim efsaneler var en başta da Mewtwo ama Ash Ho-oh yakalamalı.
İnsan sadece çocukken mutlu olmaz ki.Teorin bence tutarsız.Neden Ash'i 10 yaşında tuttukları da belli.
(01-09-2015, 11:37 AM)mahmut61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnsan sadece çocukken mutlu olmaz ki.Teorin bence tutarsız.Neden Ash'i 10 yaşında tuttukları da belli.
Evet animeyi çocuk seviyesinde tutma isteklerini geçtim Ash her ligde 1 yaş büyümüş olsa Serena'nın da ilk pokemonunu 10 yaşında aldığını varsaysak aralarında 5 yaş fark olacaktı.
Ash'in komada olması bence daha iyi bir teori.Zaten Ash'in bazı bölümlerde 10 yaşında ki çocuklara göre daha olgun düşünceleri var.
(01-09-2015, 11:42 AM)batuhans Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(01-09-2015, 11:37 AM)mahmut61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnsan sadece çocukken mutlu olmaz ki.Teorin bence tutarsız.Neden Ash'i 10 yaşında tuttukları da belli.
Evet animeyi çocuk seviyesinde tutma isteklerini geçtim Ash her ligde 1 yaş büyümüş olsa Serena'nın da ilk pokemonunu 10 yaşında aldığını varsaysak aralarında 5 yaş fark olacaktı.

Evet temel amaç animeyi çocuk seviyesinde tutmak ama ne bileyim en azından biraz büyüseydi bu kadar uzun süre 10 yaşında olunca insan bi kıllık arıyor
Finalde Ho-Oh yakalarsa efsane olur.
Serena da diğerleri gibi gidecek mi? İçim rahatladı. Ash komada olamaz çünkü benim bildiğime göre insan komada daha önce gördüklerini görür. Yani bu olayları daha önce görmediyse komada da göremez. Ben de aynı fikirdeyim light =D . Ama dikkatimi çeken 'sonsuz' kısmı oldu. Bence Ash yaklaşık 600 yıl yaşayacak sonsuza kadar değil. İnsan büyüğünce de mutlu olur ama çocukluk bir başka. Bence bu bir bahane sırf Ash'i 10 yaşında tutup pokemonu devam ettirmek için. Ash'in yanında kalıcı olacak tek kişi ilk günü ho-oh görmüş başka bir insandır Onion021 . Bir de Victini ona güç vermişti o yüzden başa döndü bence.
Böyle şeyler o kadar çok konuşuldu ki bu forumda. Ah ah... -_- Thirst 

Benim cevabım ise şimdi alıntılarla cevap verdiğim yerde saklı;

(11-01-2015, 02:58 PM)DoldLofy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]fakat 1 teori daha var hatırlayacağınız üzere ash 1. veya 2. bölümde ho oh u görmüştü efsaneye göre ho oh u görenlere büyük bir hediye verileceği söyleniyor kısacası ho oh un ashe ödülü sürekli 10 yaşında olması veya ölümsüz olması

(12-01-2015, 01:42 AM)Tary Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Siz yazınca aklıma geldi bu konuyla ilgili bundan 3 yıl önce Serebii forumdan bir yabancı fanla konuşmuştum bana Ho-Oh'la ilgili bir kaç bir şey yazmıştı Pokemon dünyasında bu Pokemon'u gören çocuklar büyümüyormuş falan o gün tuhafıma gitmişti şimdi de garip geliyor açıkcası böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum çünkü animede büyümeyen bir tek Ash değil herkes Ash'in üzerine yoğunlaşmış durumda,dikkat ederseniz diğer karakterlerde aynı yaşta :))

(12-01-2015, 06:46 PM)ExtraLiqht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kısa ve öz bir şey yazmak istiyorum teorik olarak hiç düşünmem fakat kısa ve öz bir gerçek var Ash in ve diğer karakterlerin yaşlarının 10 olarak kalması Ticari bir harekettir. Ash i hep aynı kılarak arada animeye geçmişten bir şeyler katıp eski izleyicileri de bağımlı tutarak hemde böyle yaparak her nesil yetişen yeni çocukları da kazanarak daha fazla kazanç elde etmek kısaca amaç budur. Ash büyüse yeni nesil çocuklar Pokémon izlemez çünkü 3-5 sezona sarmaz zaten. O yüzden Saçma gerekli gereksiz teoriler sadece biz fanların kendimizi yormasından başka bir şey değildir bence. İyi teoriler :)
yav yapımcılar çocukları sürekli çekmek adına yaşları büyütmüyor yoksa şimdiye kadar büyümüş olurdu Ash Ketchum bunun hakkında fazla kafa yormayın derim:)

O yüzden önceki ticari yorumlara hak veriyorum
Sayfalar: 1 2