Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Karşılaştırma: Mega Charizard X vs Mega Charizard Y
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
M-Charizard X'in görünüşü çok iyiydi. İlk gördüğümde odamda çığlık atmıştım. (Yeni Pokémonları severim de :D )
Ama M-Charizard Y Dragon saldırılarıyla X'e "Super Effective" çakarken M-Charizard X Dragon saldırılarıyla Y'ye "Super Effective" çakamıyor.
X'i tercih ederim ama kapışsalar ve Y'nin Dragon hareketi olsa Y alır.
Ya bu mega evrimler hakkında fazla bir bilgim yok.X ve Y mega evrimleri nasıl oluyor ? X ve Y evrimleri ne anlama geliyor ? Ama Y daha iyi gözüktü bana.
(01-09-2015, 12:14 PM)TrainerHan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ya bu mega evrimler hakkında fazla bir bilgim yok.X ve Y mega evrimleri nasıl oluyor ? X ve Y evrimleri ne anlama geliyor ? Ama Y daha iyi gözüktü bana.

Y evrimi Charizardite Y taşıyla, X evrimi de Charizardite X taşıyla oluyor. X oyununda Charizardite X Profesörden oyun başlarında alınırken, Y oyununda da Charizardite Y alınıyor. ORAS'ta ise iki taş da rahatça bulunabiliyor gerekli HMler elinde olduktan sonra.

Bir anlam ifadesi yok aslında. Sadece 6. Nesil oyunlarıyla bağ kurmuşlar. Mewtwo'nun da iki mega evrimi var mesela. Ama bu isimler sonraki nesillerde de devam edecek. Örneğin 7. Nesil oyunları adları nasıl olursa olsun bu iki itemi de bulundururlar bence. Tabi Pokemon trasferi yaptığımız Pokebank gibi itemleri trasfer edebileceğimiz bir şey çıkarmazlarsa... Belki daha ileride bu isimlerin nereden geldiğini açıklayan bir hikayeyle karşılaşabiliriz. Ama bence herkesin çok sevdiği Pokémonlara torpil gibi bir şey yaptılar. XP Charizard ve Mewtwo yani. 
Sayfalar: 1 2