Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tracey'nin Scyther'ı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
TRACEY'NİN SCYTHER'ININ ÖZELLİKLERİ

[Resim: gArkmL.png][Resim: pobRdN.png]



PORTAKAL ADALARI
Scyther, Tracey Gets Bugged bölümünde ilk defa karşımıza çıktı. Tracey, pokemon gözcülüğü yaparken yaralı halde yatan bir Scyther gördü ve ona yardım etmek istedi. Ama Scyther kendini tehlikede hissetti ve karşı koydu. Ekibimizin aklına onu poketopla yakalayıp Hemşire Joy’a götürmek geldi. İlk denemeyi yapan Ash başarısız oldu ama Venonat ile Scyther’ı uyutan Tracey’i onu kolayca yakaladı ve Murcott Island Pokemon Merkezine gittiler.


[Resim: L4lpga.png]




[Resim: DRYl2l.png]




[Resim: OZvRE3.png]



Pokemon Merkezi'nde Scyther’in yaralarını tedavi eden Hemşire Joy, Scyther’ın bölgedeki Scyther’ların lideri olduğunu sadece liderlik maçında böyle yaralanabileceğini, meydan okuyan bir başka Scyther’a kaybedip sürgün edildiğini söyledi.




[Resim: ngQAWg.png]


Scyther’ın onuru kırılmıştı ve yaralarına aldırış etmeden tekrar savaşmak istiyordu. Scyther sürüsünün yardım çığlığını işitti ve kaçarak ormana gitti. Ona yardım etmek isteyen ekibimiz de Scyther’ın peşi sıra gitti.

Diğer bütün Scyther’ları yakalayan Roket takımı ile karşılaştılar. Scyther, Pikachu’nun yardımını reddedip Roket Takımı’na tek başına meydan okudu, Arbok’un zehirli iğnelerine yakalanırken yeni Scyther lideri tuzaktan kurtulup yardıma geldi ve ikisi birlikte Roket Takımını gökyüzüne fırlattı.



[Resim: 7baoaW.png]

Scyther'dan Roket Takımına Bayram Tıraşı  XD


Sonrasında Scyther liderlik değişimini kabul etti ve Tracey’in pokemonlarının arasındaki yerini aldı.


[Resim: XoMBl7.png][Resim: lyqkXQ.png]

Scyther'ın liderliği kesin olarak devredişi ve Ash'ten Tracey'e Yakaladım Duruşu Ders 1  XP


A Way Off Day Off  bölümünde dostlarımız karşılarına çıkan bir adada günübirlik tatil yapmaya ve pokemonlarla eğlenmeye karar verdiler. Diğer pokemonların çoğu Scyther’dan tırstı, Togepi onu sevdi ama Charizard pek hoşlanmamıştı ondan, belki de hiç hoşlanmamıştı. Scyther Snorlax’ı yiyeceklerden uzak tutma görevini üstlendi. Bir saldırı tehlikesi hissederek Tracey ve diğerlerini uyardı, Skull Bash hareketiyle Roket Takımının dibine kibrit suyu dökülmesine yardım etti.




[Resim: N4n52X.png][Resim: N4n58X.png]


[Resim: kg9jd9.png]


Ascorbia Island’da geçen  Pokemon Water War  bölümünde  ise Kaptan Aidan’ın Wartortle Takımı’nın yangını söndürmesine yardım etti.


KANTO
Tracey Profesör Oak’ın yanında kalmaya karar verdiği gün, Roket Takımı saldırısından Pikachu’yu kurtardı.

Daha sonraki bölümlerde Tracey Pallet Kasabası’nda kaldığı için Scyther animede nadiren göründü. Pokemon Chronicles serisinde Showdown at the Oak Corral  bölümünde Butch ve Cassidy’ye karşı savaştı, yine Oakknapped  bölümünde Butch’ın Mightyena’sına karşı savaştı ancak Mightyena onun için fazla hızlıydı ve Tracey onu poketopa geri çağırmak zorunda kaldı.




[Resim: QlLRGy.png][Resim: 4kjL37.png]


Özel Bilgiler

Scyther kesme saldırısı kullanan ilk ana karakter pokemonudur.
Scyther’ın Skull Bash saldırısı üç nesil sonra güçlenip Giga Impact saldırısını andırır.
Scyther, Tracey’nin ekranda yakaladığı tek pokemondur.



İki tane de Tracey's Scyther kartı buldum (Fake yazıyordu ama yine de yüklemek istedim)




Spoiler:
[Resim: traceyscyther.jpg]





Spoiler:
[Resim: 179-tracey-scyther.jpg]


KAYNAKLARIM
Metin kısmını Bulbapedia'dan çevirdim. 'Tracey'nin Scyther'ının Özellikleri' kısmı yine Bulbapedia'dan. Resimleri pokemonizle.net'ten ekran görüntüsü alarak oluşturdum. İyi Forumlar...
Gereksiz bilgilere en yaşlı olarak yazmanıda rica edeceğim :D

Konu güzel olmuş Charizard ile rakiptiler.Şimdide eğitim yapıyorlardır.O haline rağmen sıkı bir rakipti.
Ellerine sağlık :) Scyther'ın Roket takımına yaptığı traş çok hoşuma gitmişti. Bu arada çok fazla aralık var sanki yazılarda
Konu guzel olmus. Magmar, Electabuzz ve Scyther icin üst evrimi yapılması gereksiz gördüğüm Kantonun en güzel Pokemonlarından bence. Sesine de bayılırdım. (Seaytaa) gibi bir sesti.
Karizma buldugum Pokémonlar arasindadir kendisi ve cok da severim. Ellerine saglik