Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Diamond Pearl Remakeleri Başlangıç Beklentileri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: latest?cb=20140528233047]

Bu nesil omega ruby alpha sapphire gelince pt ailesi baya bir coşmuştu.Bu sefer sizlere soru 4.nesil remakelerden ne istiyorsunuz?Düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
Konu başlığını görünce 4. Nesil remake haberi çıktı sandım ve heyecanlandım. Thirst 

Benim gibi konunun nereye açıldığına bakmadan dalanlar olup hayal kırıklığa uğrayabilirler. Acaba başlığa bir şey mi eklesek?         "... Beklentileri" gibi mesela? Hatta şöyle olsa daha iyi olur: "Beklenti: Diamond&Pearl Remake" gibi. "Başlangıç" kelimesi zaten bir hayli tuhaf. Bunun sonrası da mı olacak ona "orta" mı diyeceğiz? Ondan sonraki olacağa da "sonuç" mu diyeceğiz diye insanı düşündürüyor ve... Mantıksız gibi geldi. "Beklenti" kelimesini başa alırsak da insanların yüreğine inmemiş olur. :D 

Konuya dönersek, bence daha çok var. 2016 ana seri oyunu olacağını zannetmiyorum. Bir nesilde iki remake olmaz, olmasın da zaten. Ola ki sistemde değişiklikler, atlamalar, gelişmeler yaparlar... O zaman yapsınlar. Mesela BW'de niye çıkmadı Hoenn Remake? Bence 3DS sistemine ön hazırlık yaptıkları için. 3DS'e çıkacak oyundan sonra yaptılar. Neden? Çünkü DS için bir remake çıkmıştı. (HG/SS) Yine aynısı olacak diye düşünüyorum. Bir sistem atlamasında çıkar bence yeni remake. Haliyle bunları konuşacak uzunca bir zamanımız var. O zamana kadar yüz tane bunun konusu açılır zaten -_-
Zaten bu nesil çıkmayacagini biliyorum. sadece düşüncelerinizi almak istedim
Dana iki nesil çıkmaz . Ama beklentim belli Mega Arceus (mega stonesuz )
Protean versinler . mis gibi pokemon
7.nesil biri wii u biri 3ds olsun,Wii U'ya da DP remake çıksın.Ya da New Nintendo 3ds'e çıksın ikisi de.Mega Arceus güzel Protean daha da güzel olurdu :D Mega starterlar olsun değil olur zaten.
Bence pek olası değil daha D&P bile eski sayılmaz.
Kanto daha olası bence, sonuçta frlg hoenin ilk oyunlarıyla aynı derecede eskidi ve 1.jenerasyon oyunlarının 20. Yıl dönümü yaklaşıyor.
Pokemon Yellow a remake gelebilir diyenler var. Çok ihtimal vermiyorum ama hoş bi oyuna remake gelmesi beni mutlu eder
yellow a remake gelmesin diyen bir tek benim galiba:).Bu arada lucas ın tasarımını biraz daha iyi yapsınlar 7.nesilde malum dawn zaten iyi:)ancak lucas ı ben hep red ile karıştırırdım. Shout .Biraz daa iyi tasarımlı olursa sevecem lucası
bu bir döngü.Durup dururken Yellow'a remake çıkacağını sanmıorum ve bence DP'da yeterince eskir 2016'da.
Yellow olmak zorunda değil veya remake olmak zorunda değil hala kantoda çözülmemiş gizemler var Dr. Fuji ve mew olayı gibi.
Ve durup dururken değil ilk oyunların 20. Yılı yaklaşıyor.
Hem direk yellow remake yapılsa bile peşimizde 3D bir pikachu'nun dolanması ve jessie'yi 3D görmek gibi çekici faktörler söz konusu.
Ama D&P remake olursa da kötü olmaz :)
Sayfalar: 1 2