Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Glazed Oynuyoruz!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Evet arkadaşlar oynayacağımız oyunu belirledik ben kısaca özellikleri yazıyım sizde istediğiniz starterları seçin.Nick için yorumlarınızı bekliyorum.
  • Yeni savaş efektleri.
  • Starterlar Turtwig, Piplup, Chimchar, Shinx ve Riolu.
  • Gen 5 e kadar pokemonlar vardır.
  • Starterlar oyun içinde yakalanabilir.

Emülatör ve Oyun için Tıklayınız.

Tam çözüm için Tıklayınız.

     SIRALAMA
  1. mahmut61
  2. _Erdi_
  3. EfsaneviOyuncu
  4. Giordax
  5. KiiroDora
  6. Sametahayata
Sıralamadan memnun olmayan var mı arkadaşlar?
Oyun hakkında detaylı bilgi için;
1. Tık
2. Tık
Bu kez bende varım.
Katılacaklar da yorum atsın ve nick önerisi yapsın öyle beklemeyelim sıra da olacak daha.

Trainer Nicki için harf sayısı 7
Starter nicki için harf sayısı 10 ona göre önerileri söyleyelim.

Starter nicki için önerim Daryl Dixon
Trainer nicki için önerim Alain tarzı bir şey olsun
İlk oynayacak kişi karakterin nickini seçsin işte. Geçende oyladık da ne oldu? Oy olarak kazananı değil ikinci seçilenin nicki koyduk. Pokémon adını zaten ilk sıra kimdeyse o verecek. Çünkü o onun Pokémon'u olacak. İlk oyunda öyle yapmıştık. Yani ilk oynayan kişi Pokémon hakkını starterda kullanmıştı. İkincisinde neden öyle bir şey yaptık anlamadım doğrusu. Eğer ben Pokémon hakkımı starterda kullanmam, doğadan kendim yakalayacağım diyen varsa, ilk sırayı bana da verebilirsiniz fark etmez benim için. Ama ilk oynayan altı kişi birer Pokémon yakalama hakkına sahip diye bir kuralımız varsa da, oynayanlar da buna uymalı. Hakkımı starterda kullanmak istemiyorum diye bir bahane olmamalı bence.

Edit: Nick için illa çözüm yok mu? Var. Eğer oylamayı süreli yaparsak geçen seferki kargaşa çıkmaz. Adam oyuna başlamış, hala oy atanlar olmuş. Ama lütfen geçen seferki hayal kırıklığına dönmesin. Confused
İlkinde karakter yetmemişti onun için ikinciyi yapmıştık.Katılacaklar gelsin sırayı belirleriz ilk başta bende olurum.Starter aldığımız zamanda pokemon hakkımızdan gitmesin bence bilmem ama sizin görüşleriniz nasıl olur.
Benim içinde sıralama önemli değil ancak ben herkesin doğadan bir pokemon yakalaması taraftarıyım. Kullanılır kullanılmaz orası ayrı mesele.

Edit : Bu konudaki rom mu kullanılacak ?
Ben ilk olmayı istediğimden demedim, yok benim hakkım starterla gitmesin diyenler olabilir diye dedim.
Ayrıca ben o ilk isimden bahsetmiyorum. Sonradaki isimden TheKeko kazanmıştı ama Reis yapmıştık. Başta TheKeko öndeydi. Sonra Reis'le eşit oldular ve ilk oynayan arkadaş da Reis yapmıştı biran evvel başlamak için. Sonra da zaten TheKeko yine öne geçmiş.

Edit: İşte ben de onu diyorum, herkes çimenden Pokémon yakalamaya meraklı, ben değilim. İlk olanın ek bir ayrıcalığı yok. Ben ilk olayım diyorum çünkü ben doğadan yakalamasam da olur. 6. Arkaşa da Pokémon düşsün diyorum. Zaten bizim oyunlara en az altı kişi katılıyor. Ben ilk olmaya meraklı olduğumdan değil, Pokémon yakalamama gerek olamdığını söylediğimden diyorum. Ben doğadan Pokémon yakalamak istiyorum diyorsunuz ve ilk olayım diyorsunuz ama siz, onu anlatamıyorum. Hani ben ilk olursam, doğadan Pokémon yakalamam, starterla idare ederim. Fedakarlık yapıyorum yani ama anlayana.
Bu sefer ona uyulsun oylama boşuna yapılmadı.Herkes oynayacak herkesin ortak görüşü ile karar alınacak.İlk başlayacak arkadaş ben olurum sen olursun başkası olur buna uymak zorunda.Oylamanın bitiş süresi yapılmış zaten.Yarın gece 12 de bitecek çıkacak sonuçta ilk başlayan onu yapacak.

Bu arada şu an buraya yorum atan 4 kişi var.Oylamada 7 oy kullanılmış.Oy verip kaçanlar kimler?
Oyumuzu değiştirme şansımız yok mu  Undecided Riolu'ya oy veren sadece ben varım oyumu Chimchar'a vermek istiyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16