Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: James'in Mime Jr.'ı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: qlJQlQ.jpg]



ADVANCED GENERATİON SERİSİ



Sweet Baby James bölümünde James Chimecho'yu iyileşmesi için yazlık evinde çok duygusal bir şekilde bırakmıştır.Mime Jr. insanların duygularını anlayan bir pokemondur.James'in çok yalnız hissettiği anda yere düşen poketoplarına girmiştir.Pop-pop ve dadısı "Artık çok iyi bir dost edindin" demişlerdir.


[Resim: James_And_Mime_Jr.png]




James ve Mime Jr. Off the Unbeaten Path bölümünde Pokemon hedef belirleme yarışmasını kazanmışlardır.




Jessie Spontaneous Combusken bölümünde Jessibelle kılığında Contestlere katılmıştır.Yarışmanın ilk turunda herkesi etkileyerek ikinci tura çıkmıştır.May'de Munchlax ile yaptığı gösteri sonucu ikinci tura çıkmıştır.İkinci turda Jessibelle ve May eşleşmiştir.May ikinci tura Combusken ile çıkmış Jessibelle ise Mime Jr. ile devam etmiştir.Maçı Mimik saldırıları üstüne kuran Mime Jr. kaybetmiştir.




DİAMOND AND PEARL SERİSİ

Dawn's Early Night! bölümünde Jessie bu sefer onu Cacnea ile birlikte kullanmıştır.Mime Jr.'ın mimik hareketi yine ön plandadır ve başarılı bir gösteriyle ikinci tura çıkarlar.



Old Rivals, New Tricks! bölümünde Jessie yine ilk turda onu kullandı.Bu turda herkesi dans ettiren Mime Jr. başarılı bir performans gösterdi.Bu yarışmada Jessie finale kadar çıkmıştır.




Coming Full-Festival Circle! bölümünde Jessie Büyük Festivalde yarı finale kadar çıkmıştır.Bu turnuvada Carnivine ile bir savaşta kullanılmıştır.




Bu arada Sinnoh macerasını tamamlayan Roket Takımı yeni bölgeye gitmek üzere Giovanni'den görev alırlar.Giderken de dikkat çekmemeleri için pokemonlarını Roket Takımı Karargahı'nda bırakmışlardır.




KİŞİLİK ÖZELLİĞİ


Mime Jr. çok tatlı bir pokemondur.Gördüğü bütün hareketleri taklit edebilir.James onu gerçekten çok seviyordu.Sürekli ekiple beraber dışarıda geziyordu.Savaşlarda çok nadiren kullanmıştır.Karargaha bırakıldıktan sonra bir daha haber alınamamıştır.






KULLANDIĞI HAREKETLER


[Resim: 5kGX5l.png]


MİMİK HAREKETİYLE KULLANDIĞI HAREKETLER


[Resim: L4O0d1.png]




GİFLER
Spoiler:
[Resim: tumblr_m70hdzmBBW1qd87hlo1_500.gif]
[Resim: tumblr_m9193v16GG1r3ifxzo1_500.gif]
[Resim: tumblr_mnfg3m8z1Q1s19dmjo1_500.gif]
[Resim: tumblr_m9snguCjut1qd87hlo1_500.gif]
[Resim: tumblr_m036tbXk0Y1qd87hlo1_500.gif]
Aa Japonca seslendireni Pikachu ile aynıymış. :)
Eline sağlık güzel çalışma. ;)
Konu güzel olmuş. Biraz daha görsel eklenirse renklenebilir. Bu Pokemon Dedenne, Oshawott, Snivy, Axew vb. den daha tatlı ve gerekliydi. Animede kalması lazımdı ki diğerleri adam gibi evrimleşsin. James'e böyle Pokemonlar verip sonra elinden almaları kötü oluyor. Cacnea örneği gibi. Umarım Inkay bu hale gelmez.
Ben james in bütün pokemonunu seviyorum. Onlara Ash'ten bile daha çok önem veriyor(anlatım bozukluğu var ama siz anladınız ). Inkay giderse ağlarım
King and Queen for a Day bölümünde Brock'un Bonsly'ı ile bir sinama filminide katılmışlardı :)
James bence iyi çocuk.Jessie ile Meowth aklını çeliyor onun.
Wobbuffet döneceğine Mime Jr döneydi iyiydi.Showcase'lerde filan iş görürdü.Onu geçtim sadece her bölüm Wobbuffet'in Wobbuuuffet demesini göreceğimize tatlı Mime Jr.'ın tatlı tatlı Mime Mime demesini görmek bile geçerli bi sebep.

(22-08-2015, 09:18 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben james in bütün pokemonunu seviyorum. Onlara Ash'ten bile daha çok önem veriyor(anlatım bozukluğu var ama siz anladınız ). Inkay giderse ağlarım

Anlatım bozukluğu yaptım diyeceğine silip düzeltseydin keşke  :D
James'in iyi karakter gibi davrandığı zamanlar hoşuma gidiyor. :)
Bu arada hatırlıyorum da;
-EP002'de Roketler Meowth'a patron sensin demişlerdi.
-Şimdi onu hep dövüyorlar. :D
@Cheese With Mouse kesinlikle öyle.Ben bunu hep söyledim.Ama evine geri dönse daha büyük bir bela var.Growlie'i alsa yanına asil bir pokemon yakışır ona.

@tigerman Wobbuffet iyi yine.Japonca dublajdaki sesi berbat.Sonans diye çıkıyo o sesiyle ekranı kırasım geliyor.

@ac02 James iyi bir karakter zaten orada harcanıyor.Bu arada Meowth kadar başarısız plan yap senide şutlarlar.Kaç kere havaya uçtular yazık.
Hep derim Team Rocket benim favori kötü takımın(tüm anime ve çizdifilmlerin içinde) .Bu kere hepsinin ruhu var. Pikachu takıntısı da olmasa efsanevi yakalayabilirler (bakınız BW).
Üçünün de hikayesi gönül yakar.
@tigerman zor geldi , cümleyi berbat edip siler, bırakırdım herhalde.
Sayfalar: 1 2