Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Power Rangers Türkçe Serisi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar

Forumda Power Rangers (RPM) serisinin Türkçe çevirisi varmış. Forumu, diziyi izlerken altta pokemonturkiye.com yazısını gördükten sonra arayıp buldum. Herhalde forumda moderatör veya kurucu ''Mehmet'' abi yayınlamıştı bunu. Şöyle de bir link buldumhttps://pokemonturkiye.com/forum/power_r...934.0.html ama sayfa hata veriyor. Bu seriyi diğer sitelerde 16. bölümüne kadar yayınlamışlar (Türkçe dublaj olarak). Geri kalan 16 bölüme de bulmam gerekiyor ve yardımınıza ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
Birşey diyecem de site pokemon hakkında ama bari özel mesaj falan yollasaydin
Acaba pokemon türkiye de niye böyle bir konu açılmış merak ettim. Onion011
Önceden benim bildiğim başka animeler falan da satışı yapılıyordu burada DVD olarak. Ama neden sonradan kaldırıldı bilgim yok. Yani ben derim ki daha öncesini bilmeden sert konuşmamak lazım arkadaşla. Adminin veya bu satışlardan daha önce yapan birinin konuyu görüp yorum atmasını bekleyin bence.
Power Rangers hakkında bikaç şey görmüştüm burada ama ilgilenmediğim için bişey yazmamıştım.
Burada çeviri yapılması hoş , keşke zamanım olsa da yardım edebilsem.

@_Erdi_ yasal sebeplerden dolayı kaldırılmış olabilir mağlum "Korsan Hırsızlıktır"
Eskiden diğer animerleri vs. de paylaşımı yapılıyordu ama olay öyle bir yere geldi ki diğer anime konuları pokemon konularından daha fazla konuşulmaya başlanınca o bölümleri kapattılar.(Sonuçta burası pokemon platformu, anime değil.) Power rangers serisini de ya mehmet admin yada buldogs_eray yüklemişti. Onlara özel mesaj yoluyla ulaşmayı dene istersen.
Daha öncede Mehmet admin farklı serilerin (power Rangers dahil) paylaşıldığı forum bölümü vardı, bir karar sonucu sadece pokémon içerikleri paylaşılıyor.

@senseman1
Mehmet admin özel mesaj atarak kendisinden bilgi alabilirsin.
Öncelikle burası bir pokemon sayfası bunun farkındayım ama izlediğim dizide bu site yazıyordu ve bilgi almamın tek yolu burasıydı. Bir hatam varsa affola.

Yardımcı olan arkadaşlar, vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Mehmet abi ye özel olarak ulaşacağım.
Hatirladigim kadariyla gizemlover isimli uye tvden bolumleri cekip burada yayinliyordu cogu seriyi. Hatta bi arkadasimizda BW serisinin tvde yayinlandigi zaman kaydedip 720p ile senkronluyordu.