Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 513 - Ill-Will Hunting
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Ill-Will Hunting
Japonca Adı: Hunter J Again! Protect Shieldon!
Türkçe Adı: Kötü Niyetli Bir Avlanma


[Resim: genizet.png]
Coronet Dağı, Sinnoh Bölgesi'ndeki en yüksek dağ! Görkemli bir şekilde aşağıdaki manzaraya bakınca kahramanlarımızın en sıra dışı Pokémon'u keşfettiğini görürsünüz!

Ash, ormanda rastladığı bir Pokémon'a Pokédex'inden bakar.

Shieldon: Kalkan Pokémon'u. Yüzündeki deri oldukça serttir ve onu ağaçlara sürterek cilalamak gibi bir huyu vardır.

Dostlarımız Shieldon'a bakarken ağaçların arasından zırhlı bir araba gelir. Dostlarımız bu arabayı da içinden çıkan adamı da tanırlar. Avcı J'nin işidir bu. Dostlarımız Shieldon'ın peşinde olduklarını anlarlar ve onu korumaya çalışırlar. Ash, Pikachu'sunu kullanır. Tam güç Yıldırım Oku yollar Pikachu. J'nin adamı da kendi Golbat'ını çıkartır. Golbat, PokéTopu'ndan çıkar çıkmaz Yıldırım Oku'ndan sıyrılıp tam güç Kanat Saldırısı ile Pikachu'ya vurur. Bu sırada olay yerine J'nin başka bir adamı daha gelir. Bir elektrik saldırısı, J'nin adamlarını geri püskürtür. Çalılıkların arasından çıkan Pokémon ile antrenörüdür bu saldırıyı kullanan. Ve bu antrenör de Shieldon ile dostlarımızın tanıdıkları biridir. Ash, eski rakibi Gary ve onun Electivire'ı ile karşılaşır. Shieldon ise Gary'yi görünce ona doğru koşar. Dostlarımız, konuşma şansı bulamadan Gary'nin isteği üzerine peşine takılırlar. Ancak, adamları atlattıklarından emin olduğundan sohbet etme fırsatı bulurlar. J'nin adamları ise J'ye son olanları haber verirler. J, Shieldon'ı istediğini sert ve açık bir şekilde adamlarına söyler.

Dawn, Ash'in eski dostu ve rakibi Gary ile tanışır. Pokémon Araştırmacısı olan Gary, buraya araştırma yapmaya gelmiştir ve bu Sheildon'la bu sayede kaynaşmıştır. Gary, Shieldon'ı arkadaşlarının yanına götürür. Ardından bilgisayarından Profesör Rowan'la görüşerek ona Coronet Dağı'nın Shieldonlar için güvenli bir yer olmadığını söyler Avcı J'nin peşlerinde olduğunu belirterek. Arabayla ilerleyen Profesör Rowan ile asistanları da bunu onaylarlar. Ortak bir konumda buluşmak üzere sözleşirler ve Ash ile arkadaşları da Gary'yi yalnız bırakmayacaklardır. Öte yandan dostlarımızı izleyen Roket Takımı da başta gözlerini Shieldon'a dikerler. Ancak sonradan büyük lokmanın J'nin koleksiyonundaki Pokémonlar olduğunu anlarlar. Geçmişten intikam almanın da fırsatı olacaktır bu aynı zamanda.

J'nin adamlarının zırhlı arabaları, yeniden dostlarımızın önlerinde belirir. Gary, Blastoise'ni çıkartır. Blastoise Su Tabancası kullanır. Hemen ardından gelen Pikachu'nun Yıldırım Oku ile J'nin adamlarının arabası arıza verir. J'nin adamları arabadan inerek taarruza geçerler. Adamlardan biri Golbat'ını çıkartır. Golbat, PokéTopu'ndan çıkar çıkmaz, güçlü bir saldırı ile Blastoise'i geri püskürtür. Ash, Pikachu ile saldırıya geçmek ister ancak Gary, dikkatli olmaları gerektiğini, Shieldonların incinebileceklerini söyler. Umbreon'unu çıkartır. Umbreon, Kum Saldırısı ile Golbat'ı dostlarımızdan uzaklaştırır. Golbat, üst üste tam güç Hava Kesiği saldırısı kullanır ama Umbreon hepsini atlatır. Saldırıların ağaca gelmeleri sonucunda ise Beedrilllar kızgın bir şekilde uyanarak J'nin adamlarına saldırırlar. Dostlarımız da bu arada kaçma fırsatı yakalarlar. Gary, orada Beedrill yuvası olduğunu bildiği için bu kadar rahat davranabilmiştir. Savaşmaktansa Shieldonları korumanın o anki durumda daha önemli olduğunu anlatır dostlarımıza. Ash ise bunu düşünemediği için kendisine kızar.

Avcı J, Shieldon'ın müşterisi ile görüşür. Müşterinin yola çıktığını ve adamlarının Shieldonları yakalayamadığını öğrenince bütün çıkışları kapattırır. Ormanda çalıların arkasında saklanan dostlarımız ise buradan çıkmanın yollarını ararlar. Ash, agresifçe bir tavır sergileyerek yanlış bir karar almak üzereyken Gary onu durdurur. Bu ise Ash'i daha çok sinirlendirir. Eski rakibini kıskanmaya başlamıştır çünkü. Dostlarımız, Gary'e hak verdiklerini söylediğinde ancak yatışabilir Ash'in öfkesi.

Dağın etrafından dar bir yoldan giderek nehir yolunu tercih etmekti dostlarımızın planı. İple birbirlerine bağlı Shieldonlardan birinin ayağının kaymasıyla hepsi birden aşağı düşmek üzereyken Ash, son anda ipi yakalamayı başarır. Hep birlikte çalışarak Shieldonları kurtarmayı başarırlar. Bu sefer de Gary'nin kıskançlık alarmları çalıyordur. Diğer tarafta Roket Takımı, Avcı J'nin uçan gemisine sızmayı başarmıştır. Ancak buradaki maceraları fazla uzun süremez ve kameraya yakalanırlar. Bunu fark ettiklerinde ise kaçmak yerine sloganlarını söylemeyi tercih ettikleri için etraflarını saran duvarlar tarafından kapana kısılırlar. Gemideki adamlar, Roket Takımı'na ne yapılacağını söylemesi için J'yi beklerler.

J ise bu sırada Salamence'ı ile aşağı inmiştir. Adamları, çevre yol üzerinde iki tane aracın ilerlediğini tespit etmiştir. J de direkt Shieldon'ı koruyan dostlarımızın, bu araç sahipleriyle buluşacaklarını anlamıştır. Profesör Rowan, peşine Memur Jenny'yi de takıp dostlarımızla buluşacağı noktaya doğru ilerliyordur. Dostlarımız da buluşma noktasında beklerler. Shieldonlardan biri, bir şeyler hisseder. Hemen ardından Avcı J ile Salamence'i belirir yukarıda. Kolundaki silahla, daha önceden dostlarımızın Pokémonlarına yaptığı gibi Shieldonları da donduracakken Pikachu, son anda Demir Kuyruk ile silaha vurarak J'yi engeller. Dostlarımız, Shieldonlarla beraber güvenli bir yere doğru giderken J, Ash'in karşısına savaş için Drapion'unu çıkartır. Drapion, PokéTopu'ndan çıkar çıkmaz tam güç Çapraz Zehir uygular. Pikachu saldırının etkisiyle geri püskürürken Gary, yardım için Blastoise'ini çıkartır. Blastoise, tam güç Su Topu ile taarruz yapar. Salamence de Hiper Işın'la karşılık verir. Saldırıların çarpışmasıyla her yer duman olurken Dawn, Brock ve Shieldonlar da yukarıdaki yola tırmanıyordur. Shieldonlardan birinin ayağının kayması sonucu J'nin yakınına düşerken J de eline geçen bu fırsatı boş çevirmez ve silahını ateşleyerek Shieldon'ı dondurur. Pikachu, tam güç Yıldırım Oku ile J'ye saldırır ancak J'nin Drapion'u, Çapraz Makas ile Pikachu'nun saldırısını bloke eder. Salamence ile Draipon, Hiper Işın ve İğne Füzesi ile saldırırken Pikachu ile Blastoise de Yıldırım Oku ve Su Pompası ile karşılık verirler. Saldırıların ortada çarpışmasında galip gelen taraf Hiper Işın ile İğne Füzesi olur. Ash ile Gary, Pokémonlarıyla geri püskürürken Dawn ve Brock da bu sırada yola çıkmayı başarmışlardır. Profesör Rowan ile Memur Jenny de o sırada önlerinden geçerler. Dostlarımızı fark etmeleriyle dururlar. Dawn ile Brock
, Shieldonları Profesör'e teslim ederken olanları anlatırlar Profesör ve Jenny'ye. Gary ile Ash de Avcı J'nin Shieldon'ı zırhlı araca yüklediklerini görmeleriyle aracın altına tutunarak peşlerinden gelirler gizlice. Alttayken Ash ile Gary, olanlar için kendilerini suçlayıp, birbirlerinden özür dilerler.

Araç ile J, hava gemilerine vardıklarında Shieldon'ı dışarı çıkartıp, müşteriyi beklerler. Ash de bu sırada Dawn ve diğerlerine haber vermesi için Staravia'sını gönderir gizlice. Ash ile Gary'nin altına tutundukları zırhlı araç ise, gemiye girer. İkili içeride Electivire, Pikachu ve Umbreon'u kullanarak hasarlar açarlar. Amaçları ise dikkatleri toplamaktır. Ki tam da zamanında, müşteri geldiği anda yapmışlardır bunu. Avcı J'nin adamlarının gelmesiyle Ash ile Gary, Pokémonlarıyla bilikte gemide hasar açarak dışarıya çıkmaya ve Shieldon'u kurtarmaya giderler. Bu arada farkında olmadan Roket Takımı'nı da kurtarmış olurlar. Ash, gemiden çıktığı gibi Shieldon'ı kapıp içinde bulunduğu kafesten kurtarırken Gary'nin Pokémonları da Ash'e engel olmaya çalışan J'nin adamlarını durdururlar. Öte yandan müşteri, içinde bulunduğu helikopterden J'ye anlaşmanın bozulduğunu, Memur Jenny'nin yolda odluğunu haber verir. Bunun üzerine J ve adamları gemilerine binerler. J'nin gemisine binmeden önce son yaptığı şey ise yollarından çekilmeleri konusunda dostlarımızı ikaz etmektir.

Bütün sorunlar çözüldüğünde dostlarımız, Profesör ve Memur Jenny'yle buluşurlar. Jenny, J konusunda soruşturma dosyası açacağını söyler. Gary ise kendisine teşekkür eden Profesör'e her şeyin Ash sayesinde olduğunu anlatır. İki eski rakip, dostça ayrılırlar bir kez daha birbirlerine teşekkür ederek. Ardından dostlarımız için veda ve Hearthome Şehri yolunda devam etme vakti gelir.


İki eski dost ve rakip, nadir bulunan Shieldon'ı şeytani Pokémon Avcısı J'den başarılı şekilde kurtarma göreviyle tekrar buluştular! Şimdi, Coronet Dağı'nın arkalarında kalmasıyla, kahramanlarımız tekrar Hearthome Şehri yolundalar!





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Dawn
Jessie
James
Gary
Memur Jenny
Profesör Rowan
J




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: dpiconani397.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Gary: [Resim: rsiconani009.gif] [Resim: rsiconani197.gif] [Resim: dpiconani466.gif]


J: [Resim: rsiconani168.gif] [Resim: rsiconani373.gif] [Resim: dpiconani452.gif]


Diğer/ Özel Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani042.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani015.gif] [Resim: dpiconani466.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash ve arkadaşları, Gary ve Avcı J ile yeniden karşılaştılar.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_ Erdi_