Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 511 - Malice In Wonderland!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Malice in Wonderland!
Japonca Adı: Mismagius! Escape From Nightmare!
Türkçe Adı: Muziplik Harikalar Diyarında!


[Resim: genizet.png]
Hearthome Şehri beklerken kahramanlarımız, kendilerini gizemin içinde buldular! Pokémon Merkezi'ni ararken geçidin arkasında, bazı cevaplar peşindeler!

Dostlarımız, gece vakti, Brock'un rehberliğinde bir Pokémon Merkezi arıyorlardır. Eski ve ürkütücü bir geçide rastlarlar. Yağmurun aniden bastırmasıyla dostlarımız, sığınmak için bu geçidin altında geçerler. Ancak geçidin diğer tarafında yağmurun yağmadığını fark ederler. Bu garipliğe rağmen dostlarımız, geçidin yağmursuz tarafından ilerleyerek Pokémon Merkezi arayışlarına devam ederler. Yağmuru geride bırakan dostlarımızın önünde bu sefer de sis vardır. Ancak dostlarımız, bu aksiliği de umursamadan devam ederler. Bir grup Crobat, otların arasından geçen dostlarımızı kovalar. Dostlarımız, sis yüzünden nereye gittiklerine bakmadan koşarlar ve bunun sonucunda da geçtikleri geçidi de kaybederler. Yani geri de dönemezler. Otların arasında olan gizemli bir Pokémon, etrafa mor bir ışık saçar ki bu dostlarımızın dikkatini çeker. Işıkla birlikte sis de kaybolur ve dostlarımız, karşılarında büyük ve aynı zamanda lüks olan Pokémon Merkezi ile karşılaşırlar. İçeri girdiklerinde ise Brock için, hayallerinin gerçek olma vaktidir. Hemşire Joy, Brock'u görünce, adını bilerek onu uzun süredir beklediğini söyler. Sonra da ilan-ı aşk eder. Hemen ardından içeriye dalan Memur Jenny de aynı şekilde Brock'un yanına gelerek ondan hoşlandığı söyler. Jenny ile Joy, Brock için çekişirken Brock, bunların rüya olup olmadığını test etmek için Pikachu'dan tam güç Yıldırım Oku kullanmasını ister kendi üzerinde. Pikachu da Brock'un dediğini yapar. Ancak hala ayaktadır Brock. Hemşire Joy ile Memur Jenny, Brock'la ilgilenirken içeriden Profesör Oak ile Johanna çıkar. Onlar da Ash ile Dawn'ın en büyük hayallerini söylerler. Profesör, Ash'in en iyi Pokémon Eğitmenlerinin yarıştığı bir turnuvaya davetli olduğunu, Johanna da en iyi Koordinatörlerin davetli olduğu Yarışma'ya kızının davet edildiğini söyler. İkili, Ash ile Dawn'ı ellerinden tutarak bir yere götürürler. Öte yandan Roket Takımı da dostlarımızın önceden karşılaştıkları sisin içindedirler. Jessie, bu sisin ve karanlığın ortasında her şeyin bedava olduğu bir lokanta olmasını ister. Derken dostlarımızın karşılaştığı o gizemli Pokémon yeniden gözükür. Dostlarımıza yaptığı gibi Roket Takımı'na da mor bir ışık gösterir ve birden Roket Takımı, Jessie'nin olmasını dilediği her şey bedava olan lokanta ile karşılaşırlar.

Johanna ile Profesör, Ash ile Dawn'la birlikte Pokémon Merkezi'nden çıkarlar. Dışarıda her yer yem yeşildir ve ilginç bir şekilde çabucak sabah olmuştur. Profesör Oak, Dawn'ın hep okurken görmek istediği şiirlerinden bir tanesini okur. Ardından en iyi Koordinatör ve en iyi Eğitmenlerin yarıştığı stadyuma çeker Ash'i. Aynı şekilde Johanna da Dawn'ı. İçeri girdiklerin Cynthia'yı Rayquaza ile birlikte bir eğitmenin Groudon'una karşı mücadele verirken görürler. Rayquaza, Hortum ile Groudon'un saldırısını bloke eder. Ardından atik davranıp Hiper Işın'la Groudon'ı savaş dışı bırakır. Profesör Ash'e Cynthia'yla savaşacağını söyler. Ash, bunu şaşırarak karşılar çünkü o daha Sinnoh Bölgesi'nde sadece iki rozet kazanmıştır. Profesör, bunun Ash'in önceki başarıları ile alakalı olduğunu söyler. Bir benzerini de annesi Dawn'a. Johanna, Dawn'a şirin bir Piplup elbisesi verir ve Dawn buna çok sevinir.

Roket Takımı'na baktığımızda, onları tıka basa yemek yerken görüyoruz. Jubilife Şehri'nden gelen bir televizyon yapımcısı, Jessie ile görüşmek ister. Jessie'ye çok iyi bir oyuncu olduğunu söyler ve ondan televizyon şovuna çıkmasını ister. Jessie de bunu kabul eder. James ise lokantanın zemininde, Kanto'da ve çok nadir bulunan bir şişe kapağına rastlar. Giovanni ise Meowth'ın yanında belirir. Giovanni, Persian'ını bırakarak Meowth'ı kucağında taşımak ister. Bu Meowth'ın en büyük hayalidir ve gerçekleşmektedir. Meowth, mutluluğunu patrona sarılırken bir yandan da ağlayarak gösterir.

Diğer tarafta dostlarımız içinse en büyük savaşlarını verme zamanıdır. Dawn, annesinden aldığı Piplup kostümü içinde sahneye çıkarken rakibi olarak annesini görür. Bu onu biraz korkutsa da elinden geleni yapmaya hazırdır. Yan tarafta ise Ash'in Cynthia ile olan savaşı vardır. Cynthia, Rayquaza'yı dışarı çıkartır. Ash ise Pikachu ile mücadeleye katılır. Dawn ile Johanna cephesine baktığımızda Dawn, annesine karşı ilk partneri Piplup'ı çıkartır. Johanna da Feebas'ı seçer. Dawn, karşısında Feebas'ı görünce bunun kolay olacağını düşünür. Ancak Feebas, Johanna'nın komutuyla bir anda evrim geçirir. Etrafına parlak ışıklar saçarak yılanımsı bir şekil alır. Işıklar dağıldığında ise Johanna'nın önünde bir Milotic vardır. Bu beklenmedik evrim, Dawn'ın puanının yarısından fazlasını götürür. Seyirci koltuğundaki Brock ise arkadaşlarının maçlarından çok yanında oturan Hemşire Joy ve Memur Jenny ile ilgileniyordur. Birden Brock'un etrafını bir sürü Memur Jenny ile bir sürü Hemşire Joy sarar. Hepsi de Brock'a aşık olduğunu söyler. Ancak hepsinin yüzünde birden Croagunk'ın ifadesi belirir ve hep birlikte Brock'a Croagunk'ın meşhur saldırısı Zehirli Aşı ile saldırırlar. Brock, kötü bir şekilde rüyasından uyanır. Etrafına baktığında, hala otluk arazide olduğunu görür ve kendisi uyandıranın Zehirli Aşı ile Croagunk olduğunu fark eder. Hemen yan tarafında Ash, Dawn ve Pikachu'nun uyukladığını ve sayıkladıklarını görür. Otların arasından bir Mismagius çıkar. Bu Pokémon, aynı zamanda Roket Takımı ile dostlarımızı otların arasında gören gizemli Pokémon'dur. Brock, önceden gördükleri mor ışığın Mismagius'tan çıktığını ve bunun da kendilerini hipnoz ettiğini anlamıştır. Mismagius, yeniden mor ışığını gösterir. Brock, bakmamak için çabalasa da faydasızdır. Croagunk ile Brock, kendilerini yeniden stadyumun önünde bulurlar. Ancak başlarına neler geldiğinin farkındadırlar ve bunun için Ash ile Dawn'ı uyarmaya hazırdırlar. Brock'un burada bıraktığı Memur Jenny ile Hemşire Joy gurubu halen daha buradadır ve Brock'un peşindedir ancak Brock, bunun bir illüzyon olduğunu öğrendiği için onları umursamaz. Mismagius, artık Brock'u kandıramayacağını anlamıştır.

Roket Takımı da bu sırada hayallerini yaşarlar. Jessie, dünyaca ünlü bir film yıldızı olarak kameraların önünden ve kırmızı halının üstünden geçerken James de şişe kapaklarının peşindedir. Meowth ise patronunun kucağında seviliyordur. Ash ile Dawn da hayallerinin peşindedirler. Piplup, girdap ile Johanna'nın Milotic'ini yener. Böylece Dawn, en iyi Koordinatör olmuştur. Öte yandan Ash'in Pikachu'su da Yıldırım Oku ile Rayquaza'yı bayıltır. Sinnoh Şampiyonu'nu yenen Ash, en iyi Pokémon Eğitmeni ünvanını kazanır. Ash ile Dawn bir araya gelerek hayallerinin gerçekleşmesini kutlarken Johanna ile Profesör Oak, ikilinin yanına gelip onları tebrik ederler. Profesör Ash'e bütün rozetlerin bulunduğu bir rozet kutusu verirken; Johanna da Dawn'a bütün kurdelelerin bulunduğu kutuyu verir. Brock'un Ash ile Dawn'ın yanına gelmesiyle bütün dikkatler onda toplanır. Brock, ikiliye her şeyin Mismagius'un bir illüzyonu olduğunu söyler. Bir anda anonsör, oyunu ortaya çıkan Mismagius'a dönüşür. Dawn, Pokédex'ten Mismagius'a bakar.


Mismagius: Büyülü Pokémon. Mismagius, sihirli sözler mırıldanır. Bazısı perişanlığa neden olurken bazısı da mutluluk verir.

Birden etraf eski ve harabe olmuş bir sahaya dönüşür. Etraftaki insanlar kaybolur. Ash ile Dawn'ın ellerindeki kutularda bulunan rozet ve kurdeleler ise, kutularıyla birlikte toz olur. Ash ile Dawn, Mismagius'a neden böyle yaptığını sorduklarında ise Mismagius, kötü bir kahkaha atarak onları cevaplamış olur. Dostlarımız, içinde bulundukları harabe sahadan çıkmak isterler ancak çıkış kapısı, yeniden onları bu harabeye götürür. Bu da Mismagius'un başka bir oyunudur. Sahanın altından bir Rayquaza çıkar. Ardından Mismagius, Rayquaza'nın içine girer ve ikili birleşirler. Ortaya ise mor bir Rayquaza çıkar. Mismagius'la birleşen Rayquaza Hiper Işın'la saldırıya geçer. Dostlarımızın kendisinden kaçtığını görünce de peşlerine takılır.

Roket Takımı'nın da hayalleri birden yok olmaya başlar. Önce Jessie'nin karşısındaki erkek oyuncu Wobbuffet'e dönüşür, ardından James'in nadir şişe kapakları süt kapaklarına dönüşür. Son olarak da Giovanni, Persian'ı sevdiğini söyleyerek Meowth'ı kovar. Bir araya gelen üçlü, peşlerinde mor Rayquaza olan dostlarımızla karşılaşırlar. Ancak üçlü fazla aynı yerde kalamazlar ve bütün saldırıların hedefleri olurlar. Dostlarımızın gördükleri hayallerdeki bütün Pokémonlar, üçlüye saldırarak onları üst üste havaya uçurur. Sonunda Roket Takımı, gözden kaybolur. Peşlerinde Mimsagius'la birleşmiş Rayquaza olan dostlarımız da bütün bu illüzyonların başlangıcı olarak kabul ettikleri geçide rastlarlar. Her şeyin bu geçidi geçince başladığını düşünen dostlarımız, bu geçidin diğer tarafına geçtiklerinde her şeyin düzeleceğine inanırlar. Ancak mor Rayquaza, dostlarımızın önünü geçer. Ash, Rayquaza ile mücadele etmesi için Pikachu'yu öne sürerken Dawn ile Brock da Piplup ile Croagunk'ı dışarı çıkartırlar. Pikachu, Yıldırım Oku; Piplup, Baloncuk Işını; Croagunk da Zehirli İğne ile taarruz yapar. Ancak saldırılar, Mismagius'la birleşen Rayquaza'da pek etkili olmaz. Rayquaza Hortum ile saldırır ancak Pikachu, Piplup ve Croagunk, savaşı bırakmaya niyetli değildirler. Demir Kuyruk, Girdap ve Tuğla Kırıcı ile yeniden taarruza geçerler. Ancak bu saldırılar da Rayquaza üzerinde etkili olmaz. Rayquaza, Hiper Işın'la dostlarımıza saldırır. Dostlarımız, bunun rüya olduğu için her şeyin mümkün olabileceğini fark ederler. Pikachu, Piplup ve Croagunk, birden dev boyuta ulaşırlar. Pikachu, havaya uçarak Volt Vuruşu kullanırken Piplup da oluşturduğu Girdap'ın içinden Gagalama ile geçer. Croagunk ise kolunu döndürerek Zehirli Aşı kullanır. Bu güçlü ve değişik saldırı kombinasyonları sonucu mor Rayquaza, baygın bir şekilde yere düşüp Mismagius'a dönüşür. Pes eden Mismagius, oluşturduğu kurdele, rozet, Hemşire Joy ve Memur Jennyleri almalarını ister dostlarımızdan. Ancak üçü de hayallerini kendileri, normal yollarla gerçekleştirmek istediğini söyleyerek Mismagius'u geri çevirirler. Ardından geçidi geçerek gerçek dünyaya dönerler. Uyandıklarında güneş doğmak üzeredir. Kendilerini bir Pokémon Merkezi'nin karşısında bulurlar ve Hemşire Joy onları karşılar. Dostlarımız, Joy'a buralarda geçit olup olmadığını sorarlar ancak olumsuz bir yanıt alırlar. Joy, direkt dostlarımızın bir Mismagius tarafından kandırıldığını anlar. Mismagiusların bunu etrafta kaybolan eğitmenlere sık sık, eğlenmek için yaptığından bahseder. Ash ile Dawn, rozet ve kurdele kutularını açtıklarında halen daha iki rozet ve bir kurdeleye sahip olduklarını fark eder. Ancak onlar,ellerinde oldukları kadarına sahip oldukları için mutludurlar. Ash'in aklında ise sadece aç olan midesini doldurmak vardır. Roket Takımı da halen daha Mismagius'un illüzyonundadırlar


Bazen en tuhaf durumlar en iyi öğretmen olabilir, bu da istisna değildi. Kısaca aç kahramanlarımız için önce bir yemek, sonrasında da Hearthome Şehri bekler!





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Dawn
Jessie
James
Profesör Oak
Memur Jenny
Hemşire Joy
Giovanni
Johanna
Cynthia




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Brock: [Resim: dpiconani453.gif]


Dawn: [Resim: dpiconani393.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Giovanni: [Resim: rsiconani053.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani349.gif] [Resim: rsiconani350.gif] [Resim: rsiconani383.gif] [Resim: rsiconani384.gif] [Resim: dpiconani429.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir yol yaşanmamıştır.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_ Erdi_
Çok sevdiğim bölümlerden .
Roket Takımının başına gelenler harikaydı