Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Siz Güzide PokémonTürkiye Uyelerine Hoopa Event
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
EVvveeeTT başlığı yanlış okumadınız.

Dedenne Eventimden Sonra Size Hoopa vereceğim Japonya Movie Eventi %100 Legal 0 Fake 0 Copy ..

Ama bu seferki event kura şeklinde değil. Battle şeklinde olacak ve sizi düşündügüm işinizi kolaylaştırmak için Single Battle olacak.

3 GÜN Boyunca sürecek Eventte beni Single Battleda yenen üyelere Hoopa vereceğim. 

Nasıl seninle savasabilirim derseniz. İmzamdaki Euro 3ds FC yi ekleyin bütün 3 gün boyunca aralıksız Online olacağım. Herkesin yapması gereken eğer bende ekliyseniz savaş daveti atmanız ben ilk daveti iptal edeceğim size kurallara uygun şekilde savaş daveti atıp savaşacağız.

Kurala gelince bu eventin özelliğine göre kural koymuyorum Yani pokemon sınırı yok(Fake olmamak kaydı ile) Saldırı kısıtlaması yok o halde ne diyoruz. Hoopa için her yol mübahtır.

HERKES BAĞIRSIN SMOGON NOOOO POOWAAA HEEREEEE !!!
Birşey diyecem de kuralsiz olmasi süper iyi birsey mi bu sanki bana birşeye tepki olsun diye çıktı gibi geldi (yanlış anlama sadece soruyorum bu arada lütfen özelime mesaj yazma çünkü şu an telefondan yaziyorum)
kural olması insanları bişey bağlıyor ve kazanabilmeleri için onlara Legendary serbestliği verdim eventin amacı ben kazanayım Hoopa bende kalsın olayı değil kazanmak için güçlü pokemon kullansınlar. Onların kazanmasını istediğimden kural yok ellerindeki en güçlü pokemonlarla gelsinler kısaca Hoopa için 0 dan eğitime girişmesinler.

Event süresi dolmuştur katılan kişilere teşekkürler