Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kendi Saldırı Fikirleriniz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Aha,bak bu fikri beğendim ! Dugtrio'ya yetenek olarak versinler bunu :D
Naruto'daki Kage Bunshin olmuş bildiğin seninki @_Erdi_

Çift tip saldırı da hoşuma gitmedi değil.

Benim fikrim ise Sömüren Öpücük. 60 hasar puanı var. Fairy type. Sadece karşı cinse yapılıyor. Cinsiyetsizse failed oluyor. Başta 60 hasarını verdikten sonra 5 turluğuna karşı pokémonun sp.atk'ı ve atk'ı %50 azalıyor ve her tur zehir gibi katlanan hasar alıyor. 5 tur sürüyor bu hasar. Heal Bell ile kurtulunuyor ama Rest fayda etmiyor.
@Fusycthe
Çok güçlü be abi.Ayrıca Draining Kiss diye bir saldırı olması lazım.
(25-08-2015, 01:38 AM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Fusycthe
Çok güçlü be abi.Ayrıca Draining Kiss diye bir saldırı olması lazım.

O drain punch gibi, bu daha farklı. Adları benzer olmuş sadece :P Ve sadece karşı cinse yapıldığından kolay fail olan bir saldırı. Bi brave bird değil mesela aşırı tank olmayan herşeyi tekliyor o.
@Fusycthe Bilmiyorum, daha önce izlemedim.

Bu benim saldırım ve demokraside çareler tükenmez. Ayrıca PokéTopu'na döndüğünde bir bölü üç canı olacağını kim söyledi? Kopyalar bir araya gelecekler PokéTopu'na çağrıldığında. Dolayısıyla iki kopya sahadaysa %66 can, üç kopya sahadaysa %99 can, bir kopya sahadaysa da %33 can geri döner haliyle. OHKO tehlikesi için yapacak bir şey yok, hızdan taviz vermiyor zaten. Kullanan Pokémon hızlıysa şanslı demektir. Galewing'sle zaten flying türü bu saldırıyla brlikte ilk vuracaktır. Şey de olabilir, Pokémon'a sitrus berry verirsin o biraz canını tamamlar. Bir de itemleri de kopyalamalı. Yani o an Pokémon'un üstünde ne varsa hepsiyle beraber kopyalayacaktır. Burada Çifte Takım yapmıyoruz sonuçta :D Pokémon'u bire bir yansıtıyoruz.

Ve OHKO için bir çözüm daha var. Pokémon, bu saldırıyı kullanınca saldırıdan kaçma şansı da artıyor. Bu da bir avantaj.

Tamam item için çözüm fikrim belki olmaz, saçma oldu evet. Ama tek dezavantaj da bu bir de OHKO'nun ıskalamama ihtimali. Zaten ben bunu anime için düşünmüştüm. Orada item derdi yok en azından :D

Ve de Dugtrio gibi bir Pokémon'a yem edemeyecek kadar değerlidir benim saldırım  Dodgy
O saldırının tek çözümü Thunder Raid bence :D
Hyper Voice, Pixilate de varsa, tank steel type'ların bile %40 ını götürüyor. Hyper Voice counterı onun bence.
 @Erdi seninki Arceus'a layık atakmış  Startle . Ben Dark/Fairy type bir atak isterdim. Adı 'çekici yumruk' olsun. Yapılması 2 tur, etkisi 4 tur olsun. Yapılmasında ilk tur pokemon rakip pokemonu kendine aşık etsin. Gelecek 5 tur boyunca atak yapamasın rakip pokemon. İkinci turda bizimki tokat atsın. Bu tokat 4 tur boyunca rakip pokemonun Hp'sinin %20'sini eksiltsin. Bu atak erkek pokemonlara etkili olsun.
@kitty

Bu ne erkek düşmanlığı ya :D Tamam da çok güçlü değil mi ?
 Liepardlardan esinlendim, ki liepardların çoğu kız. Yoksa istmezdim. Aynı zamanda ilk başta saldırının vurma oranını %15 olarak düşünmüştüm, fazla güçsüz geldi Smile .
Sayfalar: 1 2 3