Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Gamefreak ın Önemsemediği Pokemonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: pokemon_rusa_thumb.jpg]
Arkadaşlar sizcede gamefreak ın önemsemediği ya da keşke çıkarmasaydık dediği pokemonlar var mıdır.Önerilerinizi bekliyorum.
Konu başlığını Gamefreak'in Önemsemediği Pokemonlar olarak değiştirsen daha doğru olur. Konuya gelirsel öyle bir pokemon olduğunu düşünmüyorum.
bEN şu yönden tartışma açmak istemiştim oyun olsun anime olsun gamefreakın az ilgi gösterdiği pokemonlar var bence.En güzel örnekleri meganium flareon glaceon luxray
Yoktur sanmam yani.Bakınca her Pokemon özel(go home bidoof) hepsinin yeri ayrı
evet ilk bakışta her pokemon özel geliyo ancak gamefreak bazen cidden önemsememezlik yapabiliyor.Örneğin glaceon u iyi tasarımlı bir pokemon zaten fanlar sever diye çıkarmışlar.Çünnkü glaceon un hiç iyi saldırısı veya yeteneği yok sadece buz türü saldırılar shadow ball ve hidden power biliyor.o yüzden diğer buz türlerinin gölgesinde kalıyor.
 Ben keşke çıkarsa dediğim pokemonları yazıyorum: prototipler resim : [Resim: lyE61J.jpg] bu ikisini çok isterdim. Bir de marill'in pembe olmasını ve Latiaziken'in gelmesini isterdim şurdan bakınız: bak
resime basınca 414 geliyo XP.
Bence fanlar sever diye değilde artık değişik olsun diye çıkarması gerekebilir. Fire-Water sadece 1 tane pokemon var. Her zaman gördümüz pokemon, pokemon türleri yerine değişime başvurmalılar bence.
Gamefreak'in önemsemediği pokémon yok da haksızlık yaptığı pokemonlar var. Statları olması gerekenden çok düşük ve savaş için uygun olmayan pokemonlar gibi. Farfetch'd, Sunflora, Delibird gibi pokemonları çok severim ancak hiçbir tier için yeterince güçlü değiller.
Link Aslında dediğin bir nevi doğru.Gamefreak ın şu yöntemini sevmiyorum Anger  örneğin yeni pokemonlar çıkarıyor tamam güzel bir şey ancak pokemonlara herhangi bir update yapılmadığında sorun çıkıyor(snorlax,machamp,flareon,glaceon,golem,gigalith).Yani pokemonlar update edimeyince genellikle geçen nesle göre daha kötü oluyorlar ve ben bu durumu sevmiyorum çünkü 720 tane pokemon var sadece 50 tanesini falan anca kullanabiliyoruz(bu kural vgc de de ou içinde geçerli) ki buda sıkıcı bir durum biraz pokemonlara birşey verseler önemsiz yetenek vermeseler(jolteon quick feet)olucak aslında.Önemsememe olarak ise şu var mesela bana şöyle geliyor.Glaceon ve leafon tasarım ve dizayn olarak çok hoşlar ancak maçlarda bir türlü istediğimiz şekilde  sonuç alamıyoruz yani tasarımı güzel ya birşey eklemesekte olur fanlar zaten severler yöntemini kullanıyorlar gibi geliyor bana T_T
Sayfalar: 1 2