Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Animede Gerçekleşen En Heyecanlı Savaşlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Böyle bir konu bulamadım, varsa da kusura bakmayın.Sizlerden Animede gerçekleşen en heyecanlı üç savaşı sıralamanızı istiyorum.Benimkiler şu şekilde ;

1.Ash vs Paul (6 vs 6 Lig)

2.Ash vs Harrison

3.Ash vs Gary (6 vs 6 Lig)
1-Charizard vs Magmar


2-Orange Ligi Maçları


3-Togepi İçin Yaptıkları savaş . 


4-Mistynin su kolyesi için yaptığı savaş :D
Sıralama yapmak istemiyorum

Ash vs Paul

Charizard vs Magmar

Ash vs Gary
Metapot vs Metapot epik

Pikachu vs Togepi
Her ne kadar konu tanıdık gelse de (sanki benzeri vardı gibi) ben de bulamadım forumda. Belki de forumdaki değişikliklerde (zaman içerisinde kapanma gibi durumlar oldu, yedekleme unutulması da olmuş olabilir veya bir tema değişimi sonucu da) kaybolmuştur bazı konular gibi.

Neyse listemi yapacağım bende XP (Ama benim listem biraz uzun)
01- Charizard VS Magmar > Pokémon'da ilk izlediğim savaş/bölüm.
02- Ash VS Paul (Lig Maçı) > Ash'in başka bir rakibi olsaydı üç bölüm boyunca çekemezdim herhalde ama söz konusu Paul olunca heyecanla izlemiştim.
03- Ash VS Maylene > Lucario'nun Ash'in üst üste iki Pokémon'unu götürdüğü an acayip gaza gelmiştim.
04- Ash VS Misty (Totodille için yapılan savaş) > Aynı zamanda çok eğlendim bu bölümde.
05- Ash VS Gary (Johto Ligi)
06- Ash VS Drake (Orange Ligi)
07- Ash VS Tobias
08- Ash VS Brandon (Son Frontier savaşı - Ash'in kazandığı)
09- Ash VS Clemont (XY67)
10- Ash VS Iris (Junior Turnuvası)
11- Ash VS Iris (Clubsplosion Turnuvası)
12- Ash VS Clair
Başlığı görünce aklıma gelen ilk ve tek savaş : May vs Drew (combusken/squirtle vs absol/flygon) Pokemon animesinde şu ana kadar gelmiş geçmiş en iyi,en kaliteli savaştır.Pokemon animesinin standartlarının üstündedir.Tabii bir başkası : "Ne şişirdi bee,hiç de öyle değildi" diyebilir.Benim fikrim.Ash vs İris (pikachu vs excadrill) de iyiydi.İris'e olan saygı ve sevgimin başlangıcıydı.
(14-08-2015, 12:27 AM)ZoNaL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash vs İris (pikachu vs excadrill) de iyiydi.İris'e olan saygı ve sevgimin başlangıcıydı.

Aynen o maçı ben de çok seviyorum Clubsplosion Turnuvası'ndaki. O maçta ben de Iris'e hayran kalmıştım ve içimde büyük bir sempati oluşmuştu bu karaktere karşı :)
Arkadaşların dediklerinin çoğuna katılıyorum.Ash vs Gary-Paul özellikle çok heyecanlıydı.

Bunların dışında buna Riva Trio vs Ash,Serena ve Clemont'u ekleyebilirim.Heyecanlı olmasının yanında güç dengesinin iyi ayarlandığı bi versustu.Korrina ile olan gym savaşı öncesi çok iyi gelmişti.

Tabi daha ekleyebileceğim vsler var ama ya arkadaşlar tarafından söylenmiş ya da bana heyecanlıdan çok hoş,güzel gelen vsler bunlar.
Çoğu maçı sevmişimdir, lig maçları da bambaşka geliyor tabi. Mesela hafızamda sürekli yer eden Ash Nando maçında Heracross Kricketune ile enfes mücadele etti. Son sahnede boynuz saldırısını spoiler vermemek icin detaylı anlatmayayım :) çok var aslında da bir iki örnek verecek olursam... May`in Torchic`i evrimleştiğinde yabani Breloom ile harika mücadele etti. Ash ve May Terracota Kasabasında Blaziken Sceptile mücadelesi de güzeldi. Berabere bitmesine rağmen hoşuma giden maçtı. XYden de Forgadier ve Fletchinder evrim bölümündeki maçları kısa örnek verebilirim. Nedense abartılı değil basit ama heyecanlı maçlar daha çok ilgimi çekmiştir. Mega evo act serisi hariç.
Ben filmlerin başındaki rastgele trainerla olan maçları çok seviyorum.
Sayfalar: 1 2 3