Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Fan Yapımı Pokemonlar (KiiroDora)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bazıları fakemon diyor ama ben kendi yaptığım bir şeye sahte demem o kadar uğraştım :D Herneyse Lucario çizerkenki büyük hatalarım yüzünden 7-9 yaşlarında çizmeye başladığım (bir artı ve çarpı çizip onlara pokemon demiştim,cidden.) ve şimdi kabul edilebilir bir şekilde (şey,en azından artı değiller ^^') çizilmiş Fan yapımı pokemon sergimi açıyorum! (çok uzun oldu -_- bu arada artık doğru düzgün Lucario çizebiliyorum :D ) 

Neyse başlayalım artık.

1-4 (daha çok var bunlar başlangıç :D)
Flytile & Helityle
Spoiler:
[Resim: B02zkG.jpg] 
Jettile
Spoiler:
[Resim: ZVd30z.jpg] 
Draknight
Spoiler:
[Resim: 2kZabO.jpg] 

Öneri alıyorum belki de tarif ettiğiniz pokemonları bile çizebilirim kim bilir? :D
Biraz küçük olmuşlar ama güzeller. Biraz daha düzenli yapıp ve temiz kağıda daha büyük çizersen görsel olarak daha iyi olur. Fikirler de güzel ama ilk olan Su'dan çok Bitki türü gibi geldi.
Kafasından dolayı.Aslında info'da yazdığı gibi onlarkapak gibi açılıyor ve uçmasına yarıyor,tabii pekk uçamıyor aslında çırpınıp süzülüyor :D Ben pokemonları ufak bir not defterine çizerim hep ama temiz kağıda çizmememin nedeni kağıt israfı olmasın,Kağıtları sırf bir konu için israf etmek istemiyorum normal çizim defterime ( cidden şu an çizime ne kadar yatkın olduğumu farkettim :D ) çiziyorum o yüzden.
(12-08-2015, 02:21 AM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Biraz küçük olmuşlar ama güzeller. Biraz daha düzenli yapıp ve temiz kağıda daha büyük çizersen görsel olarak daha iyi olur. Fikirler de güzel ama ilk olan Su'dan çok Bitki türü gibi geldi.

Katılıyorum ^.yan^

Beyaz çizgisiz bir kağıda büyültüp detaylı bir şekilde çizersen daha iyi olabilir. Bitki türü gözükmesinin yaprak şekillerinden dolayı olduğunu düşünüyorum ama gayet başarılısın. Bence yenilerini büyük çizip paylaşmalısın :D belki bizde fakemon yarışması yaparız @_@
Büyütürüm ama beyaz sayfaya hala hayır :D