Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 2. Pokemon Showdown Turnuvası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Evet arkadaşlar ilk turnuvamız çok iyi geçmişti.Bunun için 2.yi düzenleme kararı aldık.Ama ben bu sefer değişik bir konsept olsun diyorum o ikili maçlar vb şeylerden çok mesela Ash'in yakalaıp kullandığı(serbest bıraktığı pokemonlar) tüm pokemonlardan oluşan bir takım kurup savaşmak.Tabi bu sadece benim düşüncem turnuvaya katılacak çok kişi var.Oynayacak olan da bizleriz onun için herkesin çok basit olsa bile bir görüş belirtmesini istiyorum.Şu 2 gün içinde konsepti ve kuraları belirleyelim cuma günü öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki maç yaparız pazar gününe bitiririz yarışmayı.Herkese şimdiden bol şans.Katılmak isteyenler görüşleri ile birlikte buraya yorum atsınlar.Herkese bol şans.Olaylar geliştikçe bu yorumu güncelleyeceğim.Konsept ve savaş tarzı bir karma olabilir mesela Doubles Battles ve Ash'in sahip olduğu pokemonlar gibi.

KATILIMCILAR
  • mahmut61
  • Victini8989
  • keldeo
  • Cheese With Mouse
  • Sametahayata
  • batuhans
  • EfsaneviOyuncu
  • Giordax
EŞLEŞMELER


  • Cheese With Mouse - EfsaneviOyuncu


  • Giordax - Victini8989


  • keldeo - mahmut61


  • batuhans - Sametahayata


Eşleşmeler


keldeo - Sametahayata



EfsaneviOyuncu - Victini8989
(11-08-2015, 10:40 PM)mahmut61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'in yakalaıp kullandığı(serbest bıraktığı pokemonlar) tüm pokemonlardan oluşan bir takım kurup savaşmak.

Bana mükemmel bi fikir gibi geldi.Ama Ash çok pokemon sahibi olsa da turnuva da kullanılacaklar belli.O yüzden diyorum ki Ash ve yol arkadaşlarının pokemonları mı olsa.Hem çeşit artar, hem daha çok fully evolved seçenek olur.
Yoksa Togekiss istediğimden değil :D
Sahip olduğu pokemonların full evrimleri olmalı yoksa oyundaki güç dengesi bozuk olur.
Ash ve yoldaşları iyi,hem geniş bir Pokemon seçeneğimiz de var.Ben varım hocam.İkili maç olmasın ama,lütfen.

Benimde aklıma bir fikir geldi,maçlar 3 vs 3 olsun psueido ve legendary olmasın.Mega da olmasın
Bence ikili olsun 4 pokemon olsun birde Roket takımının pokemonları olsun xD 
Çoğunluk ikili derse ben izleyici olarak katılırım.Kenardan Fusycthe'ye tezahürat ederim.
2.showdown turnuvası kurgulanmya başlanmış bile sanırım. XP XP .Mahmut bu arada bence ash in pokemonları olmasın pokemon çeşitliliğini aşırı kısıtlıyor.Neredeyse herkesin aynı pokeleri kullanacağını düşünüyorum.O yüüzden önceki konu gibbi farklı savaş türleri planlasak olmazmı.
Ash ve yoldaşları iyi fikir bence.O kadarda kısıtlanmıyor.Farklı savaş türleride sizin isteğinize göre olacak.
Nasıl kısıtlanmıyor.Ash in pokeleri yeterli değil çünkü kullanabileceğimiz en fazla 50 poke var ve ayrıca ash in pokelerinin gücü yeterli değil çünkü ash in pokelerinin büyük kısmı gelişmemiş pokelerden oluşuyor.Bence daha farklı bir konsept belirleyelim.
(11-08-2015, 11:51 PM)keldeo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nasıl kısıtlanmıyor.Ash in pokeleri yeterli değil çünkü kullanabileceğimiz en fazla 50 poke var ve ayrıca ash in pokelerinin gücü yeterli değil çünkü ash in pokelerinin büyük kısmı gelişmemiş pokelerden oluşuyor.Bence daha farklı bir konsept belirleyelim.


Yukarıda full evrimleri kullanılacağını söylemiştim.Dar bir pokemon havuzu olursa daha çok stratejik düşünmemiz gerekecek ve eğlenceli olacak.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10