Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Max ve Bonnie
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Genelde yetişkinler tartışılıyor ama en bu ikisini daha çok seviyorum. İkisinin beraber ilerleyen nesillerde beraber gezdiğini hayal edebiliyor musunuz ?
Konuya dönelim.Çocuk halleriyle favorim Bonnie(yerim ben onu Prettiness ) ama ilerde trainer olurlarsa Max daha çok gelecek vaad ediyor.Gerek deoxy gerek Jirachi ile güzel işler çıkardı.
İdeal bi takım için gereken herşeye sahipler. Bonnie neşe ve cesaret, Max is bilgi ve mantık konusunda benden tam puan alır.
Sadece bu ikisinin tanışması için May'in Blazikenite bulmak için gelmesini ve kardeşini yanında getirmesini dört gözle bekliyorum Fire
İkisi birlikte seyahat etse harika olurdu gerçekten.
İyi olur böyle şeyler görmek isteriz.
Ash'in yanında bir eğitmenin gelişmesi zor gözüküyor.Bonnie kendine değişik bir iş bulabilir.Max'te aynı şekilde.Veya Max gym liderliği için eğitim yapar sonra geri döner.Aslında Brock'un kardeşi Forrest'te katılıp tamamen yeni bir seri oluşabilir.Güzel fikir olur tabi düşüncelerimiz ama Pikachu ve Ash dışında herkes animeden yeri geldiğinde ayrılacaktır.
Bende Bonnie'yi çok seviyorum  Heart Max ile seyahat etmesi çok güzel olurdu ama....
Çocuklar mümkün olduğunca Ash'den uzak durmalı,kötü örnek,kim çocuğunun Fire'a Grass atan birisini örnek almasını ister ki ?
Ben daha böyle kafasız ya da Alain vari bi ana karakter istiyorum ama Max ve Bonnie'li bir pokemon da ilgimi çeker.
Yanlarında Forrest ile çok iyi grup olurlar.Ana karakter Bonnie olur rivalide annesiyle filmlerde alt metinde geçen kız olabilir.Diğer ihtimal ise yeni erkek ana karakter gelir rivali annesiyle seyahat eden kız olur.Yanında Bonnie ve Max farklı hedefleriyle birlikte seyahat eder.Yeni ana karakterin rivaliyle arasında sadece rekabet olmaz.Max Bonnie arasında olması beklenen şeyde rekabetle birlikte olur.İyide olur.
Max'i hiç sevmeyen sadece ben mi varım 
(10-08-2015, 03:58 AM)EfsaneviOyuncu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Max'i hiç sevmeyen sadece ben mi varım 
Hayır ^^ Nefret etmem kesinlikle.Akilli ve mantıklı bi cocuk.Ama ısınamadim bir türlü.Yanlis anlaşılsın istemem.^^
Sayfalar: 1 2