Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: -PDW- Kanto/Johto Elit Dörtlü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
batman007 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Edit : Bu arada eline sağlık konu güzel olmuş yazıların boyutları da _Erdi_'nin de dediği gibi iyi derecede olmuş.
Ben aslında resimleri kastetmiştim. @_@ Yazı boyutunda değişiklik göremedim ben :D Bu arada renk dengesi de güzel uymuş. 
(10-08-2015, 09:09 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben aslında resimleri kastetmiştim. @_@ Yazı boyutunda değişiklik göremedim ben :D Bu arada renk dengesi de güzel uymuş.

Göz yormuyor filan diyince yazı için diyorsun sandım ama dediğin gibi resimler de iyi olmuş. ;)

Bu arada tür avantajlarından bahsederken aklıma Onix'ini balmumu ile kaplatıp sudan etkilenmeyecek duruma getiren Jasmine'nin çırağı Janina geldi.Oyunlarda da olabilir aslında eşya olarak balmumu alacan kaya pokémonlarını su tiplerine karşı koruyacan. ;)
Hepsi gerçekten güçlüler. Ama Lorelei Lance'i biraz zorlayabilir.
Victini8989'un dediği gibi Elite Four mangada gerçekten acımasız gösterildi. 
Spoiler:
Red kurtulduktan sonra da mangayı bıraktım zaten. :D
ac02 manga okumayan benim gibiler için spoiler olmaz mi o yazdığın? Ben manga okumayi düşünüyordum ama daha baslamadan ne olduğunu yazdın.
(10-08-2015, 10:04 PM)batman007 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Göz yormuyor filan diyince yazı için diyorsun sandım ama dediğin gibi resimler de iyi olmuş. ;)

Şahsen resimlerin dağınık olduğu, birinin küçük birinin büyük olduğu konular benim gözümü yoruyor. Hem de göz zevkimi bozuyor. Şöyle resimleri aynı ölçekli, eşit boşluk aralı, yazıların başlıklarının ve renklendirmelerin birbirine uygun konulduğu konular daha düzenli geliyor bana.
Cevabım Lorelei :) 
(10-08-2015, 10:12 PM)mahmut61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ac02 manga okumayan benim gibiler için spoiler olmaz mi o yazdığın? Ben manga okumayi düşünüyordum ama daha baslamadan ne olduğunu yazdın.

Hehe. Sanırım bu iki oldu. :D Tamam spoiler içine aldım. Özür dilerim. T_T
(10-08-2015, 10:57 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şahsen resimlerin dağınık olduğu, birinin küçük birinin büyük olduğu konular benim gözümü yoruyor. Hem de göz zevkimi bozuyor. Şöyle resimleri aynı ölçekli, eşit boşluk aralı, yazıların başlıklarının ve renklendirmelerin birbirine uygun konulduğu konular daha düzenli geliyor bana.

Resimler konusunda haklısın ilk konularda öyle bir durum vardı o da bilinmediği için ama yazı düzeni açılmış birçok konuya göre iyi.
Sayfalar: 1 2